Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fyring og kondens Enkelte beboere opplever at det er dårlig trekk ved fyring i vedovnene. Det kan skyldes at de nye vinduene er blitt mye tettere enn.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fyring og kondens Enkelte beboere opplever at det er dårlig trekk ved fyring i vedovnene. Det kan skyldes at de nye vinduene er blitt mye tettere enn."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fyring og kondens Enkelte beboere opplever at det er dårlig trekk ved fyring i vedovnene. Det kan skyldes at de nye vinduene er blitt mye tettere enn gamle, og at mange leiligheter ikke har egne lufteventiler. Spesielt nye rentbrennende ovner trenger mye friskluft for å få trekk. En løsning er å ha et vindu åpent i noen minutter (10-15 minutter) under oppfyring av ildstedet. En metode som også kan anbefales er å bruke to opptenningsbrikker/poser, som fås kjøpt i dagligvarebutikker. For å unngå kondens bør lufteventilene øverst på vinduene alltid stå åpne, året rundt. Dette grunnet inneklima og utlufting av kondens som produseres fra matlaging, dusjing m.m) Styret


Laste ned ppt "Fyring og kondens Enkelte beboere opplever at det er dårlig trekk ved fyring i vedovnene. Det kan skyldes at de nye vinduene er blitt mye tettere enn."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google