Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tema fra deltagerne Koordinater på grensepunkt for uteareal: Er koordinater for planlagte bygg godt nok, eller må man da bruke "utsatt oppmålingsforretning"

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tema fra deltagerne Koordinater på grensepunkt for uteareal: Er koordinater for planlagte bygg godt nok, eller må man da bruke "utsatt oppmålingsforretning""— Utskrift av presentasjonen:

1 Tema fra deltagerne Koordinater på grensepunkt for uteareal: Er koordinater for planlagte bygg godt nok, eller må man da bruke "utsatt oppmålingsforretning" for å måle inn ferdig bygg Når er det påkrevd med befaring slik at kommunen kan kreve dette selv om det fører til høyere gebyr? Etter ny lov må boligseksjon dokumenteres godkjent til lovlig etablert boenhet. Dersom hoveddel er godkjent til bolig, men tilleggsdel bygning er vist ulovlig innredet til boligformål, har man hjemmel til å nekte seksjonering? Hva betyr godkjent? Hva med det som ikke trenger godkjenning? Hva med det som er veldig gammelt? Hva legger man i "lovlig etablert" boenhet? Vil dette være forskjelling ut i fra hvilke bygningslov som gjaldt på det tidspunktet boenheten ble "lovlig etablert"? Ikke søknadspliktige tiltak, f.eks. garasje, må det være ferdig bygget ved søknad om seksjonering? Ved seksjonering av ein festeeigedom: Må både grunneigarar og festarar signera på begjæringen? Og er det nokon forskjell, dersom uteområdet skal inngå i dei ulike seksjonane eller om det skal vera fellesareal.


Laste ned ppt "Tema fra deltagerne Koordinater på grensepunkt for uteareal: Er koordinater for planlagte bygg godt nok, eller må man da bruke "utsatt oppmålingsforretning""

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google