Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldreundersøkelsen 2018

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldreundersøkelsen 2018"— Utskrift av presentasjonen:

1 Foreldreundersøkelsen 2018
Utdanningsadministrasjonen Foreldreundersøkelsen 2018

2 Om Foreldreundersøkelsen
Gjennomføres i Osloskolen 12. mars–15. april For foresatte med barn under 18 år, fra 1. trinn–Vg1 Merk: kun én foresatt pr. barn får invitasjon til å delta Utdanningsetaten sender invitasjon på e-post og SMS Har du flere barn, vil du få én svarlenke pr. barn Foresatte kan svare på mobil, nettbrett eller PC Undersøkelsen er laget av Utdanningsdirektoratet Vi oppfordrer alle foresatte til å svare på undersøkelsen. Din tilbakemelding er viktig for oss!

3 Hva spør vi om? Spørsmålene handler først og fremst om din oppfatning av ditt barns trygghet og trivsel; det vil si skolemiljøet. Andre viktige temaer er støtte fra lærer, læring og utvikling og samarbeidet mellom skolen og hjemmet.

4 Spørsmålsbolker Trivsel Støtte fra lærerne
Trygt miljø | Krenkelser | Mobbing Informasjon fra skolen Dialog og medvirkning Kjennskap og forventninger Utviklingssamtalene Læring og utvikling (ny i 2018)

5 Bakgrunn Gjennomføring av foreldreundersøkelsen er forankret i Byrådssak 147/16 Tiltaksplan for et trygt psykososialt miljø for barn og unge i Oslo og etablering av mobbeombud: tiltak 2: Gjøre Utdanningsdirektoratets årlige foreldreundersøkelse obligatorisk for skolene

6


Laste ned ppt "Foreldreundersøkelsen 2018"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google