Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Generalforsamling for Norsk Akustisk Selskap 2017

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Generalforsamling for Norsk Akustisk Selskap 2017"— Utskrift av presentasjonen:

1 Generalforsamling for Norsk Akustisk Selskap 2017
Trondheim, 3.november 2017

2 Utdrag fra statuttene 8. Generalforsamling
Styret kan innkalle til generalforsamling ved behov eller dersom medlemmene skriftlig krever dette. Generalforsamling holdes fortrinnsvis i forbindelse med ordinære medlemsmøter. Innkalling og forslag til generalforsamlingen skal sendes til medlemmene med minst seks ukers varsel. Vedtak kan fattes med 2/3 flertall av de fremmøtte stemmeberettigede medlemmer. Et medlem kan stille med èn skriftlig fullmakt på vegne at et annet medlem. Generalforsamlingen er beslutningsdyktig dersom den er lovlig innkalt.

3 Dagsorden for generalforsamlingen
Godkjenning av innkalling og saksliste Godkjenning av møteleder og referent Oppnevnelse av 2 medlemmer til å signere protokoll Endring av statuttene for NAS

4 Godkjenning av innkalling og saksliste
Godkjenning av innkalling og saksliste. Sendt til medlemmene per e-post

5 Bakgrunn for endring Brønnøysundregisterene krever protokoll fra årsmøte som dokumenterer valg av styret. Utfordring når vi normalt ikke avholder årsmøte For å omgå Brønnøysundregistrenes krav om dokumentasjon av valgresultatet i en årsmøteprotokoll, så endrer vi statuttene Angi at valget foregår elektronisk Dette ble avtale med Brønnøysundregistrene i forbindelse med godkjenning av inneværende styre.

6 Statutter - Norsk Akustisk Selskap
6. Valg og avstemning Stemmerett Bare ordinære medlemmer som har betalt kontingent for det inneværende år, har stemmerett. Valgkomiteen skal gjennom Styret sende ut avstemningsforslag minst en måned før avstemningen finner sted. Valg Valget foregår vanligvis i desember. Forslag til kandidater må være styret i hende innen 1. november. Valg avgjøres med simpelt flertall unntatt i de tilfeller hvor Selskapets lover bestemmer noe annet. Ved stemmelikhet avgjøres utfallet ved loddtrekning. Valgkomité Hvert annet år oppnevner styret en valgkomité som skal komme med forslag om kandidater til ny leder, nye styremedlemmer og varamenn som er på valg, samt revisor. Valgkomiteen plikter å ta med på sin kandidatliste alle navn som er skriftlig foreslått av minst ett ordinært medlem.

7 Nytt forslag til ordlyd om avstemning. 6. Valg og avstemning
Stemmerett Bare ordinære medlemmer som har betalt kontingent for det inneværende år, har stemmerett. Valget foregår i alminnelighet som avstemning per elektronisk plattform. Valgkomiteen skal gjennom Styret sende ut avstemningsforslag minst en måned før avstemningen finner sted.


Laste ned ppt "Generalforsamling for Norsk Akustisk Selskap 2017"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google