Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Områderegulering for Andøya Space Port, avtale om utarbeidelse av plan

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Områderegulering for Andøya Space Port, avtale om utarbeidelse av plan"— Utskrift av presentasjonen:

1 Områderegulering for Andøya Space Port, avtale om utarbeidelse av plan
Andøy kommune Sammen skaper vi framtid i Andøy Områderegulering for Andøya Space Port, avtale om utarbeidelse av plan Områderegulering er i utgangspunktet er en kommunal plan og oppgave, men Andøya kommune overlater til Andøya Space Center å utarbeide forslag til områderegulering for de aktuelle områdene, jf. plan- og bygningslovens (PBL) § 12-2. Det er inngått avtale mellom Andøy kommune og Andøya Space Center knyttet til arbeidet med utarbeidelse av forslag til områderegulering. Partene er innforstått med at Andøy kommune har full planmyndighet. Avtaleteksten er bekreftet av Andøy kommunestyre gjennom vedtak i møte , sak 88/2017.

2 og arealer for administrasjon og innkvartering.
Andøy kommune Sammen skaper vi framtid i Andøy Formålet med arbeidet er å utarbeide områderegulering for Andøya Space Centers etablering av en ny base for rakettoppskyting (Andøya Space Port) i ett, eller begge av de aktuelle områdene i Børvågen og på Bømyra. Området vil omfatte alle nødvendige anlegg knyttet rakettoppskyting, som f.eks. produksjons- og lageranlegg, og arealer for administrasjon og innkvartering. Avtalen er inngått for å gi føringer for gjennomføringen av områdereguleringsarbeidet.

3 Innholdet i avtalen er knyttet til: Planavgrensning Planprosess
Andøy kommune Sammen skaper vi framtid i Andøy Innholdet i avtalen er knyttet til: Planavgrensning Planprosess Planprogram Planforslag Samarbeidsform Kostnadsfordeling Fremdrift


Laste ned ppt "Områderegulering for Andøya Space Port, avtale om utarbeidelse av plan"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google