Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Finansiering av VOK Fylkeskommunen bevilger inntil 400.000, - til finansiering av lokal vannområdekoordinator i vannområdene for årene 2016 og 2017 Midlene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Finansiering av VOK Fylkeskommunen bevilger inntil 400.000, - til finansiering av lokal vannområdekoordinator i vannområdene for årene 2016 og 2017 Midlene."— Utskrift av presentasjonen:

1 Finansiering av VOK Fylkeskommunen bevilger inntil , - til finansiering av lokal vannområdekoordinator i vannområdene for årene 2016 og 2017 Midlene utbetales over en to-årsperiode. ,- av disse utbetales ved inngåelse av en samarbeidsavtale med fylkeskommunen. Det resterende beløp utbetales etter rapportering og fornyelse av avtalen. Fylkeskommunen har mottatt søknader fra 7 kommuner og et regionråd Bodø kommune søker på vegne av 3 vannområder Til orientering: Fylkeskommunen har mottatt søknader fra 7 kommuner og et regionråd om bidrag til finansiering av vannområdekoordinatorer. Bodø kommune søker på vegne av 3 vannområder med mål om felles vannområdekoordinator (se fylkesrådssak for mer informasjon). Der man har, eller har fått nye vannområdekoordinatorer på plass, vil det nå inngås en årlig samarbeidsavtale med kommunen eller regionrådet. Kommunen eller regionrådet det inngås samarbeidsavtale med vil ha arbeidsgiveransvar og ansvar for oppfølging av vannområdekoordinatoren. Avtalen vil definere oppgaver og frister. Det vil deretter stilles krav om rapportering på status før samarbeidsavtalen eventuelt forlenges.

2 Det bevilges i tillegg inntil 100
Det bevilges i tillegg inntil ,- til overvåking «problemkartlegging» i vannområdet. Det prioriteres kunnskapsinnhenting som er i tråd med tiltak som er forankret i den regionale forvaltningsplanens tiltaksprogram. Vedlagt ligger fylkesrådssak med vedtak.


Laste ned ppt "Finansiering av VOK Fylkeskommunen bevilger inntil 400.000, - til finansiering av lokal vannområdekoordinator i vannområdene for årene 2016 og 2017 Midlene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google