Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Formidlingskoordinator Med bakgrunn i fylkestingets målsetting om at flere ungdommer skal ha faglig framgang og gjennomføre videregående opplæring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Formidlingskoordinator Med bakgrunn i fylkestingets målsetting om at flere ungdommer skal ha faglig framgang og gjennomføre videregående opplæring."— Utskrift av presentasjonen:

1 Formidlingskoordinator Med bakgrunn i fylkestingets målsetting om at flere ungdommer skal ha faglig framgang og gjennomføre videregående opplæring

2 Det handler om elevene Tilhørighet Bli sett og ivaretatt Framtid

3 I tillegg til… … ikke i stedet for!

4 Arbeidsoppgaver Være pådriver og bidra til økt formidling av lærlinger og lærekandidater - Koordinere oppfølging av søkere som ikke er formidlet til læreplass - Bistå skolene i arbeidet med å rekruttere flere bedrifter og systematisere perioder med opplæring i bedrift for elevene - Bidra til å øke kunnskapen om fagopplæring ved den enkelte videregående skole - Videreutvikle nettverk og samarbeid mellom videregående skole, opplæringskontorene og arbeidslivet - Bidra til partnerskapsavtaler med bedrifter og opplæringskontor

5 Hvem 6 stillinger 9 skoler

6 Ole Vig og Aglo vgs Grete Hanssen er formidlingskoordinator ved Ole Vig vgs og Aglo vgs. Grete kommer fra stillingen som rådgiver yrkesfag ved Malvik vgs. Her har hun også jobbet med formidling, i tillegg til at hun har vært lærer.

7 Verdal og Levanger vgs: Tormod Furunes er formidlingskoordinator ved Verdal videregående skole og Levanger videregående skole. Har jobbet som lærer innen fagene teknologi- og industriell produksjon (TIP) ved Verdal videregående skole.

8 Leksvik vgs Torunn Kristin Sneeggen er formidlings- koordinator ved Leksvik vg. skole Har ansvar for Oppfølgingstjenesten (OT), følger opp elever som slutter eller ikke har skole- eller arbeidsplass).

9 Steinkjer vgs og Mære lb Roger Lyngås er formidlingskoordinator ved Steinkjer vgs og Mære Landbruksskole. Han har jobbet som lærer i byggteknikk ved Steinkjer vgs. Lyngås har et stort nettverk etter å ha jobbet som tømrer i mange år.

10 Olav Duun og Grong vgs Bent Robert Sæther er formidlingskoordinator ved Olav Duun vgs og Grong vgs. Bent har vært lærer ved Olav Duun vgs og har tidligere arbeidet som rådgiver ved AVGO.

11 Ytre Namdal vgs og Val vgs Marit Måøy Holm er formidlingskoordinator ved Ytre Namdal vgs og Val vgs. Kjenner lokalt næringsliv i Ytre Namdal meget godt. Har vært ansatt i OTEK. Driver i tillegg eget firma.

12 Innhold i stillingen som formidlingskoordinator Individnivå: – Være pådriver og bidra til økt formidling av lærlinger og lærekandidater – Koordinere oppfølging av søkere som ikke er formidlet til læreplass Systemarbeid: – Bistå skolene i arbeidet med å rekruttere flere bedrifter og systematisere perioder med opplæring i bedrift for elevene – Bidra til å øke kunnskapen om fagopplæring ved den enkelte videregående skole – Videreutvikle nettverk og samarbeid mellom videregående skole, opplæringskontorene og arbeidslivet – Bidra til partnerskapsavtaler med bedrifter og opplæringskontor

13 Oppstart og fremover LPK ( læreplasskurs ) AOS ( alternativ opplæring i skolen ) Gå opp veien… Trå litt i blomsterbed Tett samarbeid med karriererådgiver ( Vi trenger hverandre ) Bruke den kompetanse som allerede finnes Inn i klassene Stand i ORIGO en gang pr mnd Tidligere formidling

14 NRK-Trøndelag Læreplasskurs for søkere som ikke er formidlet: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram- troendelag/DKTL01017415/01-09- 2015#t=1h5m2s https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter- midtnytt#t=45s https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter- midtnytt#t=45s

15


Laste ned ppt "Formidlingskoordinator Med bakgrunn i fylkestingets målsetting om at flere ungdommer skal ha faglig framgang og gjennomføre videregående opplæring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google