Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

HVA ER ?.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Nye Olweus dataweb en bruksanvisning Generell norsk (Q68T)
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Veiledning for firmakunder
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
Foresattepålogging Du velger Foresatte Foreldremøte Adresse:
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
Kommer ikke inn i Læringsportalen 
Undertekst Med en ekstra linje.
Skriv ett eller flere søkeord:
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Korleis søker du? Du søker og svarar på vigo.no Du søker og svarar på vigo.no Logg inn med MinID Logg inn med MinID Søknadsfrist Søknadsfrist.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Ivar.
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Opplæring: PC-er DMF DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Jan Inge S. OhrenOppdatert.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Her skal elevene logge inn.
Hvordan lager du en konto?
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Når du er registrert som ny bruker, må passord alltid benyttes - så husk dette ! Første gangs innlogging.
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Pålogging til Intrum Web uten java
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
MinID 2.1 Olav Skarsbø.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Digital postkasse Offentlige tjenester på nett
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å oppdatere kontaktinformasjonen din i kontaktregisteret
Gå til – Klikk på «lag konto».
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang Brukertilgang for NIR Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang

Mobiltelefonnummer FOR Å LOGGE INN I NIR MÅ BRUKER HA UNIKT MOBILTELEFONNUMMER REGISTRERT Uten et registrert mobilnummer vil du ikke få logge inn i NIR. Mobilnummeret kan bare være registrert på én bruker

Installasjon, aktivering og bruk av Evry Buypass Code

Installering av app’en Send «ID EVRY» til 1960 og trykk på linken du mottar i SMS, og du blir videreført til app’en i AppStore eller GooglePlay. Klikk installer Alternativt gå direkte til AppStore eller GooglePlay Søk opp «Evry Buypass Code»

Aktivering av app’en Første gang du åpner app’en, oppgi smarttelefonens mobilnummer Klikk på linken i SMS’en du mottar Opprett en selvvalgt 4-siffer PIN-kode Bekreft PIN-koden og trykk «Fortsett» Denne PIN-koden må oppgis hver gang du skal hente en engangskode for pålogging i NIR, så opprett en PIN-kode du husker!

Bruk av app’en ved pålogging i NIR Ved pålogging i NIR, oppgi brukernavn og passord. Du blir bedt om engangskode fra app’en Åpne app’en og tast inn PIN-koden du har valgt Du mottar en engangskode som tastes inn i påloggingsbildet til NIR.

Førstegangs innlogging Når ny NIR løsning settes i produksjon vil brukere få tilsendt en e-post med informasjon E-posten vil inneholde ditt brukernavn og en link som skal brukes til å sette ditt passord. Denne linken vil være aktiv til 10. april, etter det må man spørre om nytt passord ved å bruke «glemt passord» funksjonen ved loggin.

Epost sendt alle brukere 26 Epost sendt alle brukere 26. april 2015 (med registrert mobilnummer i gamle NIR) Brukernavnet ditt er: (settes inn) For å kunne logge deg inn og ta i bruk IMDis digitale tjeneste for NIR og norsktilskudd (nye IMDinett) må du først lage et passord til brukernavnet ditt. Etter at du har laget passordet, kan du logge deg inn i NIR eller gå til en side for å oppdatere brukerinformasjon. På denne siden kan du også se hvilke brukerrolle(r) du har i systemet. Oppdater informasjonen din her! Får du problemer med å åpne siden, kan du prøve å kopiere lenken under i et nytt vindu eller i en ny fane: (settes inn) Husk å oppdatere informasjonen innen 10. april 2015. Etter dette tidspunktet vil ikke lenken fungere. Rekker du ikke å oppdatere informasjon innen den datoen, må du gå hit: https://brukeradmin.imdinett.no/selfservice/requestnewpassword for å starte tilgangsprosessen. Dette er en automatisk e-post. Svar sendt til denne adressen vil ikke bli lest. IMDi Support for NIR og norsktilskudd kan eventuelt kontaktes på tlf.: 40001960 Håper du blir fornøyd med nye IMDinett.

IMDinett registreringsverktøy for kommunenes integreringsarbeid Logg deg på Brukernavn Passord Glemt passord? IMDinett er et registreringsverktøy for kommunenes arbeid med introduksjonsordningen og opplæring i norsk og samfunnskunnskap. 0000-test ******* Nytt portalnavn: IMDinett (navn på portal, ikke egne nettside. Ligger på imdi.no) PS: Dette er ikke den endelige påloggingssiden men et forslag! IMDinett er et registreringsverktøy for kommunenes arbeid med introduksjonsprogram og norskopplæring. Løsningen kommer istedenfor gamle Nasjonalt introduksjonsregister (NIR) og det gamle supportsystemet Jira.  

IMDinett Velkommen 0000-test ytterligere informasjon for å verifisere registreringsverktøy for kommunenes integreringsarbeid Velkommen 0000-test Av sikkerhetsgrunner krever vi ytterligere informasjon for å verifisere kontoen: Bypass Code OTP: IMDinett er et registreringsverktøy for kommunenes arbeid med introduksjonsordningen og opplæring i norsk og samfunnskunnskap. Nytt portalnavn: IMDinett (navn på portal, ikke egne nettside. Ligger på imdi.no) PS: Dette er ikke den endelige påloggingssiden men et forslag! IMDinett er et registreringsverktøy for kommunenes arbeid med introduksjonsprogram og norskopplæring. Løsningen kommer istedenfor gamle Nasjonalt introduksjonsregister (NIR) og det gamle supportsystemet Jira.  

123456

IMDinett Velkommen 0000-test ytterligere informasjon for å verifisere registreringsverktøy for kommunenes integreringsarbeid Velkommen 0000-test Av sikkerhetsgrunner krever vi ytterligere informasjon for å verifisere kontoen: Bypass Code OTP: Logg inn IMDinett er et registreringsverktøy for kommunenes arbeid med introduksjonsordningen og opplæring i norsk og samfunnskunnskap. 123456 Nytt portalnavn: IMDinett (navn på portal, ikke egne nettside. Ligger på imdi.no) PS: Dette er ikke den endelige påloggingssiden men et forslag! IMDinett er et registreringsverktøy for kommunenes arbeid med introduksjonsprogram og norskopplæring. Løsningen kommer istedenfor gamle Nasjonalt introduksjonsregister (NIR) og det gamle supportsystemet Jira.