Program G00 (Kl.11.00-13.30)G99 (Kl.13.15-15.45)G98 (Kl.15.30-18.00) Flyball-kamper (alle påmeldte lag må ha gjennomgått regler på egen trening først,

Slides:

Liknende presentasjoner
Innføring i basketball

6:0 FORSVAR MED FREMSKUTTE 3-ERE Laget av Kenneth Gabrielsen
DAMEKAMPER SPILLES F.O.M. DENNE SESONGEN OGSÅ SOM 9`ER SPILLES PÅ 11`ER BANE VANTENE LEGGES INN 5 METER PÅ HVER LANGSIDE 2 X 35 MINUTTER 3 – 6 MINUTTER.
Regiondommerkurs Norges Bordtennisforbund. UTSTYR -bordet Midtlinje Spilleflate Endelinje Side.
Stavanger basket ønsker å inviterer alle klubbene i Region Vest (Sør) til årets All-Star kamp. Kampen spilles på ISS (International School in Stavanger)
Foreldretrenerkurs for årskullene
Antall spillere, inntreden på banen - feil og konsekvenser, samt nyheter bl.a. etter NFF’s ting sist helg.
Håndballbanen & Håndballspillet Regler & Dommertegn
CSK Håndball J-2000 Foreldremøte kl
Vårkurs 2008  Jørn Egelund  Straffesparkreglementet Brukes kun ved straffesparkkonkurranse
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Dommerens oppgaver ved barnefotball
Velkommen til dommerkurs
Hvordan spille Yukigassen snøballkamp
Klikk for å redigere tittelstil •Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Spilltilbud 11 års klassen NHF Region Øst.
J/g 11 år -3 omganger. j/g 11 år – 3 omganger •Region Øst kommer med et nytt spill tilbud for denne klassen. •Kampene vil bli spilt over 3 omganger.
Min hobby. Basketball ble oppfunnet i 1891 av den kanadiske læreren James Naismith som bodde og jobbet i USA. Det begynte med at skolen der han jobbet.
Klubbdommerkurs Tilpasset fotball på små baner Syverfotball
GRANMOEN IDRETTSANLEGG, LØRDAG 27.- OG SØNDAG 28. AUGUST.
Postbank Cup Hisøy August 2007 Arrangør: Hisøy IL, Arendal Påmeldingsfrist Vi tilbyr: Mange kamper på alle lag 5-7 er lag Ferdighetskonkurranser.
Follo HK Juniorsupporterklubb. Idè: Skape tilhørighet og entusiasme blant barn og unge i Follo for Follo HK. Sørge for en naturlig tiltrekking mot våre.
Regel 12 Feil- og overtredelser Jørn Egelund
Siste forsvarer Rune Nordby. Innhold Teoretisk tilnærming –Grunnlaget i regelboka Videosituasjoner –Begrunnelsen for avgjørelsene.
Elektronisk kamprapport
AD SIGNALER Innkast Ad markerer når ballen er ute av spill.
Norsk toppfotball Retningslinjer Det påhviler alle å ha kjennskap til og samarbeide om holdninger og NFFs policy. Fair Play skaper positivitet.
NORDSTRAND IF FOTBALL Niffen
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
13 KAMPER (cup ikke med) Hjemme: Mål: Snitt: 2,3 - 1,0 Borte: Mål: Snitt: 2,3 - 1,1 Totalt: Mål: Snitt: 2,3 -
Oppsummering – Status – Videre Våren kamper (- Urædd), (8 h, 9 b) Hjemme: Mål: Snitt: 1,9–1,5 Borte: Mål: Snitt: 0,9-1,6.
dekke opp innenfor egen 16-meter
FOTBALL – GUTTER ÅSVANG FORELDREMØTE Sportslig status : Treninger vinteren 2009 Spillersamtaler Holdninger Treningsplan etter påske.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Mini (U12)og småbasket (U14) cup i BRMN sesongen
SPILLEREGLENE av Regelhjelp for trenere, spillere, dommere, delegater og tidtaker/sekretær Oversatt og redigert i norsk versjon av Terje Anthonsen.
AGENDA foreldremøte JENTER 2004
B-72 inviterer til MEGAVinterCup 6. og 7.desember 2014.

Foreldremøte J04 høst 2014 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam
Spillermøte 7 mai G2000. Agenda Spillestil i Nordstrand Fotball Personlig utvikling og lagquiz G2000 kultur Seriestart.
Dommerens plassering og bevegelse
Jentefotballkveld Utvikling av jentefotballen i Ski.
Bjørn Hansen Trenerkurs Oppdal, 21 januar 2006
BARNEFOTBALLKVELDEN BARNEFOTBALLKVELDEN Norges Fotballforbund | Barnefotballkvelden - NFFs nysatsing for 2010 Barnefotballkvelden.
Forledremøte G13 Tysdag 25. jan.. Tema for kvelden Mål for sesongen Treningar Vinterserien Serien Turneringar Informasjon gjennom sesongen.
OPPEGÅRD IDRETTSLAG FOTBALLGRUPPA Larmerud Cup 2006 FOTBALLTURNERING FOR MINIPUTTER I GREVERUDHALLEN DEN 10,11 OG 12 MARS 2006 Spilleform: Kampene spilles.
THON CUP 2015 VELKOMMEN TIL AUGUST
Hasle/Lørens Fotball 5-åringer Jeg og ballen! Hasle-Løren skal lage gode fotballspillere som tar selvstendige valg! Aktivitet: 1 trening ute i uka fra.
Fair play-møte med trenere og dommer før kamp.  Det skal ikke være høyt press ved igangsetting fra motstanders keeper (pressfri sone)  Når kampen er.
Regler: Presiseringer Nytt i 2014 Barnefotball ->12 år =5-er og 7-er Ungdomsfotball år 7-er, 9-er og 11-er Jan Tore Bjørnhaug.
Follo HK Damer inviterer til håndballakademi for jenter født 2004, 2003, 2002 og Lever og drømmer du håndball? Da er dette tilbudet noe for deg.
Jenter - 92 Den lille håndballboka! Av Atle Oliver Johansen
KLUBBDOMMERKURS Barnefotball, 6-12 år Orstad IL/ sesongen 2016.
Regelbrudd og usportslig opptreden; bestrafning
Dommere – en viktig del av cupen
Forslag innøvde trekk 5`r fotball «Skap overtall!!!»
7m ... på grunn av forsvar innenfor
Kort innføring i Flyballregler
Forus & Gausel IL J-2001.
Skole EM – håndballturnering FINALER.
SETT-SYSTEMET. SETT-SYSTEMET Sett-systemet - Generelt Matchvinneren avgjøres på bakgrunn av settpoeng som samles basert på vunne sett, uavgjorte sett.
Dreiebok siste 30 sekunder
SOSIALE AKTIVITETER UTENFOR BANEN:
Langhus IL Håndball inviterer til håndballfest i romjulen 26. – 30
Utskrift av presentasjonen:

Program G00 (Kl )G99 (Kl )G98 (Kl ) Flyball-kamper (alle påmeldte lag må ha gjennomgått regler på egen trening først, se vedlegg) Teknikkøvelser med spillere fra Follo HK; Radar og Skruball (trickskudd) Håndball-Quiz med fine premier Semifinaler Herre EM på Storskjerm i kafeteriaområde Kiosk Gratis Umbro ball til alle spillere Påmeldingsavgift: 250 kr pr.lag til dekking av dommer og hallutgifter Påmelding innen søndag 17.januar 2010: Husk klubb, ant.lag (6 spillere pr.lag) og ant.spillere, kontaktperson, epost og mobil. Guttehåndballensdag lørdag 30.januar 2010 Ski IL Håndball inviterer i samarbeid med RØN, Follo HK og Juniorklubben alle G00, G99 og G98 lagende i samarbeidsklubbene til Follo HK til Guttehåndballens dag lørdag 30.januar 2010

Hvordan spilles FLYBALL?, kort innføring – nesten som beachhåndball 2 utespillere + målvakt, maks 3 innbyttere Spilles på minihåndballbaner Spilletiden er 2 x 6 min, 1 min pause (normalt 2 X 7 min, 3 min.pause) Man må ha en vinner i hver omgang, hvis uavgjort så er det golden goal. Ved uavgjort i antall matchpoeng spilles soloball mot målvakt. Hvordan spilles ballen? Med hendene Man kan holde/rulle/legge ned ballen (inntil 3 sekunder) Å stupe etter ballen er tillatt, også inn i målfeltet DET ER IKKE TILLATT Å STUSSE BALL. Stusspasning er selvfølgelig tillatt Innkast/frikast Innkastene tas hvor ballen går ut eller 1 meter fra krysset mellom mållinjen og sidelinje (hvis ballen går utover sidelinjen i målfeltet) Frikast taes ikke nærmere enn 1 meter fra målfeltlinjen Bestrafning Utvist spiller må forlate banen Spilleren kommer inn igjen når laget igjen har ballkontroll 2 ganger utvisning = diskvalifikasjon

Hvordan spilles FLYBALL?, kort innføring – nesten som beachhåndball Hvordan scorer man? Vanlig scoring = 1 poeng Spektakulære/attraktive scoringer = 2 poeng - flygere - backhand/piruett/artisteri/trickskudd/lobb - scoring av målvakt -4,5 meters kast (når en klar målsjanse blir hindret ulovlig) Hvem vinner? Laget med flest matchpoeng vinner kampen Vinner en omgang = 1 matchpoeng Vinner to omganger = 2 matchpoeng = Vinner Vinner begge omgangene = 2 matchpoeng Golden Goal hvis uavgjort i omgangen Hvis lagene vinner hver sin omgang spilles det Solo mot målvakt

Solo mot målvakt? Begge målvakter og en utespiller Hvert lag har 3 sjanser (3 forskjellige spillere) Lagene skyter annen hver gang, 3 alternativer innen 3 sekunder: 1.Målvakt kan skyte 2.Målvakt kan spille til egen spiller som løper mot mål 3.Spiller skyter direkte mot mål Begge målvakter må stå på egen mållinje Utespiller har en fot på egen målfeltslinje (4,5 meter) Utespiller spiller til egen målvakt Målvaktene kan da bevege seg fra mållinjen Målvakt med ball må holde seg i eget målfelt Viktig å huske: Ballen må ikke berøre bakken før skuddet Angriper kan ikke gjøre regelbrudd Forsvarende målvakt kan ikke gjøre regelbrudd (= 4,5 meter kast) Vinner = Det første laget med ett poeng forskjell etter at begge lag har gjort like mange forsøk Etter Solo mot målvakt er resultatet 2-1

Oversiktskart Ski Alliansehall Ski Alliansehall, Bane 1 Bane 1C (bak ved den lille klatreveggen) Håndballquiz (Follo HK) Bane 2C Flyball Bane 1B Skruball (trickskudd – Follo HK) Bane 1A Radar (Follo HK) Ski Alliansehall, Bane 2 Bane 2B Flyball Bane 2A Flyball