Presentasjon lastes. Vennligst vent

Liknende presentasjoner

Presentasjon om: "J/g 11 år -3 omganger. j/g 11 år – 3 omganger •Region Øst kommer med et nytt spill tilbud for denne klassen. •Kampene vil bli spilt over 3 omganger."— Utskrift av presentasjonen:

1 j/g 11 år -3 omganger

2 j/g 11 år – 3 omganger •Region Øst kommer med et nytt spill tilbud for denne klassen. •Kampene vil bli spilt over 3 omganger

3 j/g 11 år - 3 omganger •Det skal spilles 2 omganger som før (ordinær kamp) •Spilletid 2x 15 min. •5 min. pause imellom omgangene.

4 j/g 11 år 3 omganger • I tillegg til ordinær kamp; •1 omgang med tema spill - utgruppert forsvar •Spilletid 1x15 min.

5 Hva menes med utgrupert forsvar? Utgangspunkt: tre spillere skal være utenfor egen 9m i forsvar. Dersom en spiller fra motstander laget løper innen for 9m, kan en offensiv spiller følge etter

6 Hvordan kan vi spille forsvar: •Halv bane press - mann/mann spill •3:3 •Fritt med 3 spillere utenfor egen 9m. •NB! •Intensjonen med dette er at spillerne skal få føle hvordan det er å spille offensivt. Dette vil nødvendigvis ikke bety at man bør lære en spesiell formasjon.

7 j/g 11 år 3 omganger Hva ønsker vi å oppnå? * skape rom * utvikle individuelle ferdigheter * involvering * engasjement * bevegelse * utvikle linjespill -kantspill

8 Hva skal til for å lykkes? •Regionen gjør en god jobb med informasjon •Klubbene informerer sine trenere/ledere •Trenere/ledere samarbeider med dommerne.

9 Informasjon … •NHF Region Øst har informert på informasjonsmøter med klubbene. (spillmenyen) •Egen nettside for prosjektet (www.handball.no/ron )www.handball.no/ron •Laget en øvelsesbank + informasjons bronsjyre (ligger på nettsiden til prosjektet) kurstilbud (Gilde åpnings cup +Norsk håndballskole)

10 Har dere spørsmål? •Kontakt Regions kontoret TLF 66 94 16 64 nhf.ron@handball.no

11 J/G 11 år 3 omganger •Viktig at alle rundt laget kjenner til dette prosjektet. •Lurt å bruke dette på et foreldremøte?

Laste ned ppt "J/g 11 år -3 omganger. j/g 11 år – 3 omganger •Region Øst kommer med et nytt spill tilbud for denne klassen. •Kampene vil bli spilt over 3 omganger."