1.mai-aksjonen 2009 Gjenoppbygging av krigsrammede land Vi setter fokus på Gaza og Libanon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
HISTORISK OG FREMTIDIG OVERSIKT OVER:
Advertisements

Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Krigens konsekvenser Navn på skole/klasse Navn på foredragsholder(e) Måned, År.
Den kristne fasten Nei, dette er fasten jeg har valgt: å løse urettferdige lenker, sprenge båndene i åket, sette undertrykte fri og bryte hvert åk i.
Midtøsten, Iran, Afghanistan
Litt mer om PRIMTALL.
Hurtiglading Petter R. Øyn Dette presenterer jeg •Hva er Transnova •Bakgrunn om ladestasjoner i Norge •Hvordan vi tenker rundt utbygging •Hvordan.
Folk forandrer verden – Men ikke alene!
Røde Kors Ungdom Tekst osv.
KRIGEN MOT GAZA Norsk Folkehjelps arbeid.
Status til årsmøte 23. mai 2008 •Virksomheten •Møter •Økonomi •Prosjekter •Marked •Standardisering / Internasjonalt arbeid •Prioritert aktivitet i år.
1.mai-aksjonen er Norsk Folkehjelp, Arbeiderpartiet og hele fagbevegelsens årlige innsamlingsaksjon Tema for 2011 er: PALESTINSKE FLYKTNINGER I MIDT- ØSTEN.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010
Den humanitære og menneskerettslige situasjonen i de okkuperte områdene Konferanse om palestinske asylsøkere 12.Februar 2013 Litteraturhuset, Oslo Kirsten.
Tyfonen Haiyan som rammet det sentrale Filippinene den 8. november var en megakatastrofe.
Trivselsleder AS © 2011 Brukerundersøkelse aV Trivselsprogrammet mars 2011 (utdrag)
Tillit og fellesskap SVs vårkampanje Tid for tillit.
Hva skal vi gjøre med våre stille avvik? Stille avvik-serien # 3
Bærekraftig havbruksnæring – er oppdrettslaksen blitt “havets superkylling” Ole Torrissen Fakultet for Biovitenskap og Akvakultur.
15 En urolig verden.
Vi er i gang med å klargjøre byggeplassn for å bygge vår CABLAC i Zemba! (CABLAC er omtrent det samme som et samfunnshus.) Hei lærere og elever på Rasta.
Mulighetenes jorde……...
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Brasil bilde 1 Presentasjon:
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 Naturkatastrofer rammer alltid fattige hardest. Klimaendringene fører til mer flom, tørke og ekstremvær. Din innsats.
Kapittel 23. Okkupasjonstid
Fra ord til liv Fra ord til liv Mai 2012 Mai 2012.
målet Hovedmål i PR modul 2 var å
UXO U – eksploderte bomber. “arven etter Vietnam krigen” bombetokter mellom 18 Juni 1965 and 15 August % av bombene ble sluppet over.
TV-AKSJONEN NRK FLYKTNINGHJELPEN 2010 På flukt fra krig.
Ansvar i teori og praksis Fagdag, Grimstad 24. mai 2010 Dag G. Aasland.
Polen Polen ligger i Øst-Europa og strekker seg fra Østersjøen i
Svend Andreas Horgen Avdeling for Informatikk og e-Læring (AITeL)
Kapittel 11: Den store krigen
Kapittel 29. Midtøsten Elevene skal kunne
Det vanskelige konfliktområde
Den gode lærer Elevrådskonferansen 2009 Petter Hagen 4. november 2009.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Vil du være med på studietur med Palestinakomiteens Faglige Utvalg?
Husker du fasteaksjonene i 2006 og 2008?. Temaet: Ungdom ut av krig og krise.
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON Årlig aksjon i fastetiden Hele menighetens aksjon Samlet inn 28 millioner i bøssebærere i hele Norge, flertallet.
FN-by prosjektet Samarbeid mellom UNEP/GRID-Arendal, Arendal kommune, Aust-Agder fylkeskommune og Ungdommens bystyre Bygger på ideer og initiativer for.
1.mai-aksjonen er Norsk Folkehjelp og hele arbeiderbevegelsens årlige innsamlingsaksjon Tema for 2012 er: Demokratisk kontroll og forvaltning av naturressurser.
Erfaringer fra HiL ulike samarbeidsprosjekter innen vurdering 3 hovedmodeller Etterutdanning Veiledning av team Undervisningsrekke.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Palestinakonflikten etter 1948
Norsk Folkehjelp - Fellesforbundet
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker
GARDEROBE/GANG GI TRYGGHET TA ANSVAR VISE RESPEKT
VANN FORANDRER ALT SLIDE 1: Introduser deg selv og avtal om du vil ha spørsmål underveis eller på slutten av presentasjonen. Med TV-aksjonen NRK 2014 skal.
Hjelpearbeidet på Haiti og bruk av Shelterbox v/Hanne Marit Gran, Ås Rotaryklubb for Rotaryskolen 1. og 2. september 2010.
Og.
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker. Tenk deg også at disse representerte verdens befolkning slik den er i dag i alle sine variasjoner. Da ville.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Komplekse nødhjelpsoperasjoner og kvinners lokale ressurser Kristin S. Scharffscher 1. november 2006.
 Konflikten mellom Israel og Palestina.  CA 6 Mill. Jøder blir drept under 2. VK  Stor sympati for jødene etter 2. VK  Enighet om at jødene skulle.
SOS-BARNEBYER BARN PÅ FLUKT. ET TRYGT HJEM 134 LAND.
UNICEF-RUNDEN UNICEF-runden er en kjempedugnad som skoleelever over hele Norge og mange andre land er med på. I 2016 var det ca påmeldte i Norge.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Den første sionistiske konferanse i Basel Al-Nahda.
Den kalde krigen spreidde seg til resten av verda
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Tema for 2014 er: Folk forandrer verden!
Fra ruiner til velferdsstater
Introduksjon til Israel-Palestina-konflikten
Utskrift av presentasjonen:

1.mai-aksjonen 2009 Gjenoppbygging av krigsrammede land Vi setter fokus på Gaza og Libanon

1.mai-aksjonen 2009 Gjenoppbygging etter krig Kriger etterlater mange synlige og usynlige arr I Gaza utrykker Sarah på 13 år: ”Jeg liker ikke friminuttene ute i skolegården. Elevene bråker så mye at jeg ikke kan høre hvis flyene kommer tilbake. ” Lidelsene for sivilbefolkningen fortsetter i mange år etter at krigshandlingene avsluttes

Norsk Folkehjelp i Gaza Norsk Folkehjelp har vært tilstede for befolkningen siden 1987 Nå øker vi innsatsen for gjenoppbygging etter krigen med: – Nødhjelp som utdeling av telt, kokekar og annet nødvendig kjøkkenutstyr til de som har mistet alt – Støtte til traumatiserte skolebarn – Rehabilitering etter bombingen av dyrkbar jord og vanningssystemer drivhus fiskebåter og utstyr – Norsk Folkehjelps eksplosivryddere er klare for å gjøre en innsats med å fjerne ueksploderte bomber. Vi trapper også opp våre eksisterende prosjekt i Gaza og jobber for å skape en langsiktig politisk, sosial og økonomisk utvikling for den palestinske befolkningen

Libanon: Gjenoppbygging etter krig Krigen i Sør-Libanon i 2006 varte bare i 33 dager. Men inntil en million klasebomber ble liggende igjen Bombene okkuperer store deler av den dyrkbare marken Norsk Folkehjelp fjerner klasebomber fra appelsinlunder, skoleveier, og landsbyer 80 ansatte i Norsk Folkehjelp rydder klasebomber i området rundt Tyre. NF tilbyr også teknisk rådgivning til nasjonale myndigheter