Online Påmelding via www.skiforbundet.no www.skiforbundet.no Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
Slik bruker du vår nettbutikk!
System i sysakene Få skoesken inn i datamaskinen.
Hvordan legge til spillere i kamprapporten som ikke er registrert i klubben! - Tips til samarbeidslag i kretsen!
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
1 Bookshare Sign Up Process for Individual Members.
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
En fantastisk reise gjennom turnerings-administrasjon
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Brukerveiledning Basware
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Intelle Service Kontrakt
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Microsoft Dynamics AX Alle versjoner av SuperOffice og AX ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Gå inn på denne internettadressen:
Hvordan lager du en konto?
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Integrasjon Microsoft CRM Microsoft AX ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger denne endringen blir oppdatert” ”opprettes en ny kunde,
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Visma Business Alle versjoner av SuperOffice og Visma Business ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som.
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Visma Global Alle versjoner av SuperOffice og Visma Global ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger.
SuperOffice CRM Visma Business
Hvordan lage seg en wikispaces Gå til bestem deg for hvilket wikispaces du vil ha (public, protected, private).
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Microsoft CRM Visma Business
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
SuperOffice CRM UniMicro
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Registrere bruker på MinIdrett
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Hvordan opprette en aktivitet, sende mail om den til medlemmer, og ta ut deltakerliste PMI Norway Chapter Veiledning utarbeidet av Irene Tanke Versjon.
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Hovedlands U16 – BJORLI 14. – 20.mars 2016 Informasjonspakke for løpere tilhørende Akershus Skikrets. Løpere som skal representere Akershus skikrets under.
Fossums nye web nå går vi online Opplæring 17 og 18.nov Tel Opplæringspresentasjon v/Carina nov10.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
Registrere tropp før kamp i fiks.fotball.no
Booking av Newtondag Øvrige tema GPS:
Web booking instructions
Registrere spillere i fiks.fotball.no
Påmelding til familie-samling på Liatoppen
Slik lager du dørskilt VELG MALTYPE SKRIV UT SKILTET MALTYPER
Brukermanual Min Idrett
Innføring for rollen «brannmann»
Utskrift av presentasjonen:

Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn og avmelding av renn.

Terminlisten finner du ved å lete i venstremenyen på

Klikk på linken til påmelding.

Du kommer fram til ny side der opplysninger om rennet kommer fram. For å melde deg på trykk, på linken for Online Påmelding

Fyll ut krets som du tilhører og klubb du tilhører. Det er viktig å ikke registrere ny klubb hvis du allerede tilhører en klubb. For løpere som skal gå turrenn, som ikke tilhører klubb kan registrere seg som ukjent skigruppe. Alle renn med (unntak fra turrenn) skal utøvere som deltar i konkurranse som er terminfestet av NSF eller skikrets tilhøre en skigruppe.

Finn navnet ditt og klikk på det. Opplysninger om kjønn, navn og fødselsdag kommer opp. Dersom ikke navet ditt dukker opp i listen kan dette legges inn ved å registrere manuelt. Vær da nøye med å registrere riktige opplysninger.

For å kunne melde av (avmelding) via er det viktig å legge inn adresse i feltet for . Ved registrering av klasse er det viktig å være nøyaktig, slik at du blir påmeldt i rett klasse. Trykk så på lagre påmeldinger.

Etter å ha trykket på ”lagre påmelding” kommer det opp en bekreftelse på hvilke klasse du er påmeldt til.

Etter å ha trykket på OK for å bekrefte rett påmelding vil det komme opp en liste med klubbens påmeldte til rennet. Ved siden av klubben påmeldte er det et felt for avmelding. Hvis er registrert, vil dette felte fungere for personlig avmelding. En vil da bli sendt til din personlige adresse.

Følg anvisningen for avmelding.