LAST OPP S2-SCANNEREN. Å laste opp scanneren betyr: Å sende data fra scanningene du har utført fra scanneren til en verdensomspennende Nu Skin-server.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
Advertisements

Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Automatic Delivery Rewards Hovedtrekk. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards (ADR) er et program hvor en distributør eller kunde kan.
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
1.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
“Tenk over dette...” Klikk med mus eller piltaster for neste bilde...
Oppkobling VPN.
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Skifteplan mobil en ny brikke i det teknologiske landbruket
Velkommen som spiller i aksjespillet.
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Det gode Det rette Det rettferdige
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Etter forarbeidet og dagen i dag er målet at dere skal kunne:
Gruppe 6 Gunnar Henrik Mathias Morten Ronny Svein Ivar.
Funksjon PLS program uavhengig IO Diagnose/Feilsøking
Nettverk Mål for leksjon, Elevene skal:
Hippo Brukermanual for styreboks PGDT Pilot+. Styreboksen Hippo Av/På Nødblink Venstre blinklys Modusvelger Hastighet Batterisøyle Lysbryter Høyre blinklys.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
TR90 LTO 7. – 11. oktober ER DU KLAR? ordertr90.nuskin.com.
God Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Hva er Fronter.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
NEWS Et uvurdelig hjelpemiddel i hverdagen. Hva skal vi gjennom i dag Hva er news? Hva brukes news til? Programmer og grupper Noen ord og uttrykk Noen.
Etter forarbeidet og dagen i dag er målet at dere skal kunne:
Etter forarbeidet og dagen i dag er målet at dere skal kunne:
Roboter og matematikk!.
NXT`en NXT`en er hjernen til MINDSTORMS roboten. Den er en intelligent computer-kontrollert LEGO kloss som gjør MINDSTORMS roboten “levende” og kan utføre.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Funksjoner og Innstillinger i
The Peer-to-Peer Architecture Av Ingunn Lund og Anja Lønningen.
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
Brukerkurs Gudbrand Eggen
«Synlighet i mørket» Trafikksikkerhet 2014
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
SCANNERSCORE OG VARIABILITET. SKIN CAROTENOID SCORE.
LEIE AV SCANNEREN. Scanneravtale BioPhotonic Scanner er patentert og eies av Pharmanex. Scanneren kan bare leies ut til uavhengige Nu Skin- distributører.
SYNKRONISER S3-SCANNEREN. Å synkronisere scanneren betyr: Å sende data fra scanningene du har utført fra scanneren til en verdensomspennende Nu Skin-server.
MAKSIMER SCANNERFORRETNINGEN DIN. EN FORRETNINGSMULIGHET ULIK ALLE ANDRE Økning Antall scanneroperatører i EMEA % Antallet scanninger.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
SCANNERBONUSER. Scanneroperatørbonus Bonus for første scanning: €10 En bonus p å €10 betales til scannerleietaker når en kunde scannes for første gang.
SCANNERDEFINISJON. SCANNER KAROTENOIDER RAMAN SPEKTROSKOPI.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Huawei B593 Brukerveiledning
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADR) Den enkle måten å handle produkter på, med levering hver måned. Du har fordelen av en rabatt på 5.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Hva er en robot? Roboter er mer enn maskiner som ligner mennesker.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Hovedoppgaveforberedende seminar
WLAN meg her og WLAN meg der
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Roboter og matematikk.
Detta er en automatisk lønnsforhandling
MAKSIMER SCANNERFORRETNINGEN DIN
ADR & SCANNERKORT.
Utskrift av presentasjonen:

LAST OPP S2-SCANNEREN

Å laste opp scanneren betyr: Å sende data fra scanningene du har utført fra scanneren til en verdensomspennende Nu Skin-server. Fordeler: Scannerrapportene gir deg oversikt over all scanneraktiviteten din Scanneren har den nyeste programvareversjonen Scanninger linkes til ADR-ordre Nu Skin kan betale deg scannerbonuser

Last opp scanneren Etter hver scanning, minst en gang hver 120 time og ikke senere enn siste virkedag i måneden. Hvis scanneren din ikke er lastet opp innen 120 timer, blir den automatisk satt ut av funksjon og kan kun reaktiveres av Nu Skin.

Last opp scanneren Koble en internettledning til Ethernet-porten på baksiden av S2-laptoppen. På laptoppen går du til MENU og velger Upload:

Last opp scanneren Et grønt lys betyr at en forbindelse er oppdaget og etablert. Klikk på Upload “Using Broadband”. Et rødt lys viser at det ikke er funnet noen forbindelse. Sørg for at nettverksledningen er koblet til, start deretter laptoppen om igjen og sjekk forbindelsesstatusen igjen. Hvis lyset forblir rødt, kontakt din lokale kundeservice for hjelp. Et gult lys indikerer at det kan være et problem med forbindelsen. Ofte virker opplastningen selv om det gule lyset vises. Hvis det gule lyset endres til rødt, sørg for at nettverksledningen sitter i og omstart laptoppen.

De vanligste feilkodene Feilkoder – – Disse kodene kan oppstå under opplastningen og betyr at internettforbindelsen ble avbrutt. For å løse dem kan du: Koble en internettledning til Ethernet-porten på baksiden av S2- laptoppen og omstarte den. Gå til MENU - Upload Kontrollere at nettverkstypen er: DHCP Prøve å laste opp igjen

De vanligste feilkodene Feilkoder – – Hvis nettverkstypen er Static, klikk på “Manually Configure Connection”. Endre fra Static til DHCP. Endre den tilbake fra DHCP til Static og se om nettverksstatusen blir grønn. Hvis ikke, endre nettverkstype tilbake fra Static til DHCP. Hvis nettverksstatusen fremdeles viser gul eller rød, kontakt din lokale kundeservice.

Tusen takk.