HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Advertisements

I.
Distrikt 2250.
Et mangfoldig Rotary En god vei inn i det norske samfunn er gjennom kontakt og vennskap med nordmenn Kanskje Rotary er noe for deg?
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Spøken som gir deg lykke!
Prosjekter Hm…tja…. Kanskje det…. Vi har snakket om det….
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
På mulighetenes marked
1 Orgamisasjonsplan Samordnet organisasjonsplan for distrikt og klubber i Rotary Distrikt 2260 Oppdatert pr 5. Mars 2010.
Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.
Medlemsutvikling i D Status i Distriktet er tilfredsstillende, men noen klubber sliter!
Guvernørens månedsbrev
Medlems-utvikling angår oss alle!
President – AG – DG PETS 2009 Distrikt President – AG – DG Skal i fellesskap sikre Aktive, godt fungerende klubber.
Presidentsamling/PrePETS Momenter Første formelle samling for innkommende presidenter rotaryåret Formål med samlingen – –(For.
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
Medlemsutvikling Har alltid vært satsingsområde i Rotary.
Rotary International Midt-Norge og Nord-Norge Distrikt 2275 (Nordmøre, Sør-Trøndelag, Nord Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Svalbard)
TITLE KLUBBENS MÅL OG PLANER PETS D
SATS PÅ DE ANSATTE! LA DEM FÅ BRUKE SINE FERDIGHETER!
Utfordringer og forventninger til kommende rotaryår Distriktssamling 2009 R.I. distrikt 2310 DGE Per Olav Stenseth18. april
PDGI Sverre Bjønnes PETS, 14. mars Mangfold: Medlemskap og medlemskapsutvikling Hva ligger det i dette da? Mangfold?
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
Foredrag Rudshøgda 19. september 2009
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Presidentenes gjennomføring av Rotaryåret Kortfattet sammendrag av Forelesning på President Elect Training Seminar 19. Mars 2010 på Mjær ungdomsskole Enebakk.
Klubb- og medlemsutvikling
RYLA SEMINAR 2011 Arrangør: RYLA komiteen D 2260 Fredriksten, Halden, Rakkestad og Skjeberg Rotary klubber samt Ole-Ludvik Kleven D2260 Leder. Bjørnar.
Arbeids- og milepelsplan for rekruttering av nye medlemmer v/Arne Besseberg Skedsmo Nord Rotary Klubb.
Rotary Distrikt 2260 Noen tanker om: Hvordan kan vi best beholde de medlemmene vi allerede har? Åge Bjor August 2009 Medlemsseminar 26. og
Rotary Distrikt 2260 Midtveismøtet Utfordringer i vårt distrikt v/ Åge Bjor.
Velkommen til Rotaryskolen i Distrikt 2260 Mentoring Kurset er utarbeidet og tilrettelagt av Hans Martin Larssen, Langhus Rotaryklubb Endringer i dokumentet.
Distriktsprogrammene Dette er de ungdomsprogrammene distriktet har valgt å satse på: Group Study Exchange (GSE) ved Rune Magnussen, Nannestad RK Rotary.
Distrikt Motivasjonsseminar Rotaryåret Prioriterte arbeidsoppgaver i kommende rotaryår: Medlemsutvikling Aktive klubber Støtte.
RYLA SOM REKRUTTERINGSBASE Bjørnar Nyborg, Halden RK Leder RYLA
RYLA 2010 Midtveismøte 16. januar 2010 Bjørnar Nyborg, Halden RK Leder RYLA.
Mål og prioriteringer for rekrutteringsarbeidet Svein-Erik Dippner Klubb- og medlemsutvikling, D2260.
"Rotaryskolen i D2250"1 Velkommen til informasjon om Rotary Klubb Bilde av klubbens banner/vimpel.
RUBEN ELIASSEN >.
PRESIDENT ROLLEN Innledning til gruppearbeid PETS 2009.
Paul Harris En kreativ og nytenkende mann Han grunnla Rotary i 1905 fordi han savnet nære venner i sin nye hjemby Reiste rundt i USA i fem år.
Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles.
Dette velger Distrikt 2275 å satse på. Visjon Service Above Self Det betyr at vi skal tjene andre.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING Per-Arne Davidson.
Velkommen til innkommende president sin time.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Distriktspresident Charlotte Ruste.  Verden: Ca medlemmer fordelt på nesten 7800 klubber i 164 land.  Norge: Ca. 200 medlemmer fordelt på 15.
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
Tanker og utfordringer D Mitt Rotary Medlem fra 2001 President i Huseby -Flatås 2007 – 2008 District Trainer i Distrikt 2280 i
Invitasjon til samarbeid - om arbeidslivsrelevans i studieløpet.
Medlemsutvikling PETS 2011
Åsane Rotary Klubb Velkommen til informasjon om
Strategi- og aktivitetsplan
TITLE STERKE KLUBBER: VÅR UTFORDRING PETS D2250 – Førde ARC Fred Schwabe-Hansen.
Velkommen til PETS i Førde Scandic Sunnfjord Hotel Rolf Thingvold President Førde Rotaryklubb.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Hvordan gjøre BABED-studiet mer kjent for potensielle studenter?
Kvinner i Lions Engasjement og handlekraft Styrke for lokalsamfunnet Dynamikk i godt arbeidsfellesskap Meningsfull fritid Glede og humør!
Distrikt 2310 Hvor står vi? Hvor går vi?.
NESBRU ROTARY KLUBB DIAGNOSE:
Hønefoss Ringerike Rotary klubb
Rekruttering/ Medlemsutvikling i D2250
Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change — across the globe, in our communities, and in ourselves. Together,
Presidentsamling 14 august 2019 Presentasjon ved Torbjørn Sakseide AG region 5 Medlem Lier Øst Rotary klubb Hvordan lede en klubb? Fra Visjon til Strategi.
Utskrift av presentasjonen:

HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010 Bjørnar Nyborg, Halden RK Vi har overtatt stafettpinnen fra Gardermoen, Jessheim og Kløfte Rotary klubber som har gjennomført vellykkede RYLA seminarer på Haraldvangen i Hurdal i 2007 og 2008.

DA JEG KOM MED I HALDEN RK Jeg ble invitert grunnet min stilling Møtte en gammelmodig og konservativ forsamling Klubbens aktivitet utenom møtene var svært begrenset Elendig klubbøkonomi Ble godt mottatt og følte meg velkommen Fikk nok lettmatrosjobber til å begynne med Hadde stor nytte av dette nettverket i min jobb Rekrutterte tidlig tre gode venner inn i klubben Jobbmessige forhold medførte at det tok relativt lang tid før jeg begynte å engasjere meg Har jeg vurdert å slutte? Vi har overtatt stafettpinnen fra Gardermoen, Jessheim og Kløfte Rotary klubber som har gjennomført vellykkede RYLA seminarer på Haraldvangen i Hurdal i 2007 og 2008.

VENDEPUNKTET Min venn Oddvar ble sekretær, deretter visepresident og president Han begynte å omforme klubben I hans presidentperiode startet vi proaktiv medlemsrekruttering og iverksatte tiltak for å bedre økonomien Jeg ble president og kunne påvirke klubbens utvikling og aktivitet DG Morten Bjerkan initierte ny organisasjonsstruktur Vi effektiviserte organisasjon og klubbbdrift Vi engasjerte oss i prosjekt Delta Fredriksten (Engasjement, økonomi og trivsel) I løpet av to presidentperioder rekrutterte vi 14 nye medlemmer Nye vedtekter Satset på attraktive møtekvelder(Spennende foredrag, sosial aktivitet, trivsel) Vi har overtatt stafettpinnen fra Gardermoen, Jessheim og Kløfte Rotary klubber som har gjennomført vellykkede RYLA seminarer på Haraldvangen i Hurdal i 2007 og 2008.

VIDERE UTVIKLING Klubben hadde nå økonomi til å satse på flere prosjekter Klubben hadde blitt attraktiv for potensielle medlemmer Vi fikk mye oppmerksomhet fra distriktet og andre klubber Noen av klubbens medlemmer fikk oppgaver på distriktsnivå Klubbens aktivitet revitaliserte ”gamle” medlemmer Alle medlemmer blir dratt med i klubbens virksomhet Min oppgave som leder for RYLA seminaret har vært uhyre stimulerende og har bla medført -kontakt med masse topp motiverte ungdommer -kontakt med klubbene -spennende kurs- og undervisningsvirksomhet Vi har overtatt stafettpinnen fra Gardermoen, Jessheim og Kløfte Rotary klubber som har gjennomført vellykkede RYLA seminarer på Haraldvangen i Hurdal i 2007 og 2008.

ROTARY PASSER FOR MEG Rotarys verdigrunnlag passer meg Rotary står for holdninger og idealer som jeg gjerne kan indentifisere meg med Rotary har et svært positivt omdømme Rotary gir meg et stort sosialt og proffesjonellt nettverk Rotarymedlemmene representerer en bred og spennende forsamling av yrkesmessige og menneskelige kvaliteter Møtekvelder med foredrag/diskusjon om interessante tema Vi har overtatt stafettpinnen fra Gardermoen, Jessheim og Kløfte Rotary klubber som har gjennomført vellykkede RYLA seminarer på Haraldvangen i Hurdal i 2007 og 2008.

OPPSUMMERING Rotary har gitt meg et meget verdifullt nettverk Rotary er et trivelig fellesskap Jeg har møtt masse positive mennesker fra mange forskjellige yrker og bransjer Mange av dem kan jeg faktisk kan regne som mine venner Jeg har fått brukt mine kunnskaper og evner til videre utvikling Jeg har fått være med på en veldig positiv og givende utvikling Jeg har fått være med å realisere prosjekter som jeg synes har vært viktige Særlig RYLA har gitt meg mulighet til å arbeide med ungdom Rotary gir store muligheter for videre engasjement Vi har overtatt stafettpinnen fra Gardermoen, Jessheim og Kløfte Rotary klubber som har gjennomført vellykkede RYLA seminarer på Haraldvangen i Hurdal i 2007 og 2008.