Fasteaksjonen 2014 Inspirasjonssamling Sundvolden.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
Messa for travle familier
Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.
”Tid for Jesus, meg selv og andre!”
Barnet som gave og oppgave
Den kristne fasten Nei, dette er fasten jeg har valgt: å løse urettferdige lenker, sprenge båndene i åket, sette undertrykte fri og bryte hvert åk i.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Om å tjene… …og litt til Jon Arne Nygård.
De 10 bud 10 måter å elske på.
HVORDAN MØTE MENNESKER MED SAMTIDIG RUS- OG PSYKISKE LIDELSER 21.September 2011 Lars Linderoth Overlege Rehabiliteringspoliklinikken Bærum DPS.
Jesus – kilden til glede
Gammel kinesisk visdom
1.
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
Allmektige Gud, Far, Sønn og Hellige Ånd,
Velkommen til skolegudstjeneste
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
Hvordan kan DU forandre verden? HVEM ER DINE FORBILDER?
Sterkere: Normisjons diakonale mulighet v/ Arne Kristian Rokseth.
med utgangspunkt i en studie av Anette Krane og Monica Rostad
Hva er vitsen med å gifte seg?
INSTRUKSJONER I manusdelen under finner du instruksjoner for hvordan du skal bruke denne presentasjonen, og for hvordan du best mulig kan tilpasse den.
Skattejakt-samling på torsdag
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Kong David Salmene.
For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin sønn den eneste, for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Velkommen til ettårssamling
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Herren er Gud. Herren er Gud.
Velkommen til BIBSYS Brukermøte Gammelt møter nytt!
808 – Guds offerlam 1/3 Si, hvem er han som bærer sår og skrammer,
Nattverden.
Johannes 21,11-19.
Matteus 2,1-12.
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Oljefondskampanjen i Fasteaksjonen 2015: Jobber og utvikling Sundvolden 25. januar 2014.
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 FLASKEPOSTKAMPANJEN Hvert år under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon oppfordrer vi og Changemaker folk i Norge til å gi.
NETTVERKSARBEID Kreativt verksted DK samlinga
”jeg leser aldri – men jeg leser alltid”
Barnets sekstende leveår Trinn 18. Tema for trinnet Ungdommens egen tidsalder Egne behov og barnas behov Når ørene flytter ut Oppsummering og evaluering.
Om det som truer fellesskapet Greiner på det gode treet.
Problemet og løsningen:
I DINE HENDER ER NÅDE Å FÅ
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Verdighet og livskvalitet hos pasienter med urinlatingsplager
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
CAKE session no. 8 Do your worst. Så langt … Forrige CAKE session var et samarbeid med Hands On Safety- kampanjen Vi fikk mange gode innspill, og de sender.
Forhold til ledelse/styrer Hvor fornøyd/misfornøyd er du med: Styrer som personalleder? Styrer som administrativ leder? Styrer som leder for den pedagogiske.
Kroppen som Gud har villet
Litt informasjon til deg som skal holde foredraget: Dette foredraget holdes beste gjennom også å vise fasteaksjonsfilmen som følger med. Filmen finnes.
“Disippel-høring”.
«It’s in the face of a mother / As she takes the force of a blow / And it’s in the hands of the father / As he works his fingers to the bone». This = Love.
Har du et problem – har du også kunnskap.
Litt informasjon til deg som skal holde foredraget: Dette foredraget holdes beste gjennom også å vise fasteaksjonsfilmen som følger med. Filmen finnes.
Livsstilsending - uke 5 -
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
På jakt etter julen i Det Gamle Testamentet. 25 Da sa han til dem: Så uforstandige dere er, og så trege i hjertet til å tro alt det som profetene har.
Elevenes framtid – vårt ansvar. Det er de som skal passe på miljøet og forvalte jordkloden – de er globale innbyggere med globalt ansvar.
Fasteaksjonen som det diakonale prosjektet i reformasjonsjubiléet
MOTSTAND.
«Jeg har gitt hele mitt liv til Jesus og det innebærer en eneste lang faste fra egoet og påvirker valg hver dag.» Anne Louise Hübert Anne Louise Hübert.
Utskrift av presentasjonen:

Fasteaksjonen 2014 Inspirasjonssamling Sundvolden

Handle for andre: ”Slik er fasten jeg vil ha: at du løslater dem som med urett er lenket, sprenger åket og setter de undertrykte fri, ja bryter hvert åk i stykker, at du deler ditt brød med dem som sulter, og lar hjemløse stakkarer komme i hus, at du sørger for klær når du ser en naken, og ikke svikter dine egne” (Jesaja ).

Fasteaksjonen

Innsamlingsaksjon Holdningsskapende arbeid Beslutningspåvirkende kampanje

«Alone we can do so little, together we can do so much» H. Keller

- Om jeg bidrar til at noen får tilbake et lite håpe om en bedre fremtid, finnes det ikke en mer meningsfull jobb i denne verden. Wejdan Jarrah

- Målet mitt er å forandre verden. Og finnes det noe bedre sted å begynne enn i mitt eget nabolag? Ezra Randy

- Vi må stå sammen i kampen mot fattigdom. Nå trenger vi investeringer som kan gi trygge arbeidsplasser. Biskop Jo Seoka