Handtering og innlevering.  Rana og Hemnes: Innsamling ved hjelp av utplasserte containere og komprimatorbil. Organiseres av landbrukskontorene og utføres.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Din kundeportal hos CargoNet
Risiko Sannsynlighetsgradering:1 = Lite sannsynlig (kan inntreffe mindre enn én gang hvert 100. år) 2 = Mindre sannsynlig (kan inntreffe mellom én gang.
Litt om meg selv Faglærer for Klima, energi og miljø på Tangen VGS i Kristiansand Utdannet rørleggermester i Tyskland Jobbet i 7 år for en stor messingprodusent.
ADR/RID Nytt 2011: Begrenset mengde
Teknisk og metodemessig oversikt
Oppfølging normer og regler
MATERIALGJENVINNING AVPLAST
Det handler om byen vår Bergen har et problem • Luftforurensingen i Bergen er helseskadelig. Det er påvist at folk blir syke • Hver dag står folk i lange.
1 Arbeidssted, bruk av fasiliteter og - mengde 5.
Skriftlig vurdering på barnetrinnet formål, bakgrunn, historikk
Byggavfall – fra problem til ressurs
Er du fornøyd med smaken på drikkevannet? •GVD har samme gjennomsnitt som resten av landet, de aller fleste brukerne er meget fornøyde med smaken.
Hva skjer med BA-avfallet etter at det har forlatt byggeplassen?
Illustrasjonstegninger Losse- og lasteoperasjonene i Oslo Havn
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
ASVL Fagkonferanse Hotell Bristol Oslo 20. – 21. oktober 2010 Læringsrommet – individuell kompetanseutvikling gjennom nettstudier og støtte i lokal attføringsbedrift.
Medlemsmøte VM 2008  Hvor mange runder ?  Hvilke klasser ?  Lukket, åpent eller semiåpent ?  Krav til anlegg ?  Tidskval og heat som NC.
Avfallsinnsamling ved bruk av Enevo One Collect System Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy Tuija Klaus
Kjelsås Håndball , Kioskinstruks 2013
Sdfasdf Status håndtering EE-avfall Tromsø 02. mars 2011 Daglig leder Thor Christian Wiik Svendsen.
Plastfolie i kretsløp.
Stovner videregående skoles
Stavadalen.
RUS – MER ENN BARE ”ØDELAGTE” NARKOMANE OG GAMLE ALKOHOLIKERE
Helse, miljø og sikkerhet Oversikt
Avfallshåndtering: hygiene, smitterisiko, transport, arbeidstøy
Norsk Enøk og Energi AS Randi Tyse
Sykehusavfall Utfordrende og underlagt forsvarlige systemer
Leveringsmuligheter for sorterte fraksjoner i distriktene
Innsamling av farlig avfall fra husholdningene - Erfaringer fra Oslo Øivind Brevik, avdelingsdirektør REN.
PlastCupen Grønt Punkt Norge AS – Næringslivets garanti for at brukt emballasje blir gjenvunnet – Eies av de som importerer, produserer, pakker og fyller.
Sammen holder vi Lofoten ren! Hva skjer med de ulike fraksjonene i distriktene og hvor ender byggavfallet? Monica Kleffelgård Informasjons- og kvalitetsleder,
Lederen som coach Jeg kan ikke lære noen noe,
Behandling av oljeskadd sjøfugl Nina Jensen
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Produkt-etikett og skanner-klient
”Be The Change You Want To
 Sosialtjenestens ansvar etter LOST § 6-1 og § den sier at det koordinerende arbeid i forhold til rusmisbrukere er tillagt sosialtjenesten. - §
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
Kioskinstruks høst 2012 Nøkkel: Universalnøkkel benyttes også til sjalusi i kiosken. Kasse: Kasse til kiosk ligger i låsbart skap i vaktrommet. En kasse.
Farlig avfalls konferansen Farlig avfall fra husholdningene – en kommunal innsamlers bekjennelser Avd.ing. John S. Kleivset Avfall Sør AS.
11:MOD Ny løsning for justering av checkstag og med utskifting av wire til Dyneema Utskifting av lensetakler fra wire til Dynema Utskifting av akterstag.
Kort om Smart sortert Nytt avfallshentesystem i Kristiansand kommune
100 lure ord å lære.
STUDER SMARTERE Kurs i studiestrategi Modul 1 Bli en bedre student Lene Røsok Dahl Karriereveileder, BI Karriereservice Velkommen på kurs Presentere.
Og.
Gruppeundervisning / Innleveringer Obligatoriske innleveringer: –Leveres til gruppeleder. Innlevering 1: Uke 10 ( ) –Markedsanalyse.
Gruppeundervisning /
DRI1001 h06 - Arild Jansen 1 Datasystemer og informasjonssystemer Veiledning til 1. obligatorisk oppgave Et datasystem kan defineres som [Ande89]: “Et.
Nettsider Vi ser at bibliotekenes nettsider har for lite innhold. Dette er en viktig informasjonskanal for innbyggerne i kommunen. Også bruk av sosiale.
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Mottakskontroll.
Ny funksjonalitet i NETTSKJEMA STRATEGI for datainnsamling Nettskjema våren 2013 Presentasjon på fellesmøtet av Dagfinn Bergsager.
Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2.
Før bruk sjekk av fleksible slanger, ref. prosedyre 6516 Sjekkliste vedlegg 6 «12 kontroll punkter»
NEDGRAVDE LØSNINGER er fremtiden - En effektiv, driftssikker og miljøvennlig renovasjonsløsning.
Syrer og baser - Stoffer med motsatt virkning. Syrer  Finnes i bær og frukt, men disse er svake syrer  Andre syrer er giftige og etser  Smaker surt,
ERFARINGSOVERFØRING Branntilløp Norsk Gjenvinning Feil håndtering av farlig gods.
RUSKEN aksjon Senter for Internasjonalisering av Utdanning.
SYRER OG BASER - STOFFER MED MOTSATT VIRKNING. SYRER FINNES I BÆR OG FRUKT, MEN DISSE ER SVAKE SYRER ANDRE SYRER ER GIFTIGE OG ETSER SMAKER SURT, ETSER.
Velkommen til informasjonsmøte
Hjellnes Consult rapport –feb-17
Viseguvernørens oppgaver.
9. trinn Klepp ungdomsskule
Praktisk mat Uke 12.
Kildesortering Hvordan og hvorfor?.
Strandrydding 2019 Ryddeskjema
Utskrift av presentasjonen:

Handtering og innlevering

 Rana og Hemnes: Innsamling ved hjelp av utplasserte containere og komprimatorbil. Organiseres av landbrukskontorene og utføres av Østbø.  SHMIL-området: Her er det gjenbruksstasjoner i de fleste kommunene der landbruksplast kan leveres. I Vevelstad er det permanent utplassert en container som tømmes ved bahov.

 Plastfolie: Rundballeplast, solfangerfolie og annen plastfolie. Ristes ren for produktrester og leveres løs. Nett og tau skal fjernes.  PP-sekker: Store vevde sekker til gjødsel, kraftfor etc. Eventuelle innersekker kan følge med. Ristes ren for produktrester. Bruk en til å pakke de andre i.

 Energiplast: Nett og tau fra rundballer. Pakkes i egen gjenknytt sekk (gjerne PP-sekk).  Silokanner: Kanner det har vært ensileringsmidler i leveres tomme og uten kork. Kanner som er over 100 liter eller er merket med ekstremt brannfarlig, oksiderende, meget giftig, etsende eller eksplosiv er restavfall og skal sorteres ut og leveres for seg.