NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Advertisements

EN GOD START MED HØREAPPARAT
Fylkesårsmøter 2013 Mental Helse. Vår visjon ”Alle mennesker skal ha en mulighet til å leve et liv basert på uavhengighet, selvstendighet og mestring”
Talentutvikling i klubbene Oppsummering fra gruppediskusjon med våre danske venner. De 3 viktigste områdene for ivaretakelse og utvikling av flere og bedre.
START. Debatt for mer mangfold, mer aktivitet og bedre demokrati i Norges største parti..
• Arbeider for å styrke norskfaget i skolen • Er en organisasjon for norsklærere på alle nivå og for andre som er interesserte i norskfaget • Gir etterutdanningstilbud.
Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.
Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.
”Vi vil bli flere". Vil vi bli flere?.....Hvorfor? …Hva vil vi ha de nye til?
Årsberetning 2004 Avdeling Østfold.
FOND TIL ETTER- OG VIDEREUTDANNING AV FYSIOTERAPEUTER Treårsperioden
Velkommen til Fagforbundet
Kvalitetsråd Operasjonsavdelingen
UFD Kompetanse for utvikling Strategi for kompetanseutvikling i grunn- opplæringen St.meld 30 ( ): 2-3 mrd. - Aktørene: skoleeier/KS,
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. Hvordan skal vår organisasjonen være i fremtiden? Er vår besøkelsestid over?
Presentasjon av NTL NAV
Velkommen til Nettverkssamling Hurdalsjøen Hotel mai 2012 Informasjon fra landsforeningen.
Informasjon om oss stiftet februar Ut på tur..
Velkommen til tariffkonferanse og nettverkssamling Holmenkollen Park Hotel
NTL Forskningsinstitutter Konferanse og nettverkssamling Voksenåsen mai 2009.
NTL Forskningsinstitutter Nettverkssamling Holmen Fjordhotell mai 2011 Informasjon fra landsforeningen.
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
Diabeteskonferansen 2010 Vekst og verving. Vekst i alt vi gjør Det er ikke målet som er veien, men veien som går til målet. 2 Vi ønsker en medlemsmasse.
Naturvernskolen: Tema på foredrag: Legg strategi for å vinne en miljøsak Tid: 30 minutter For mer info om foredraget kontakt: Andre relevante foredrag.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
DIS-Norge og DIS-Finnmark Årsmøte i DIS-Finnmark 2006 Hammerfest 4. mars 2006 Vidar Øverlie DIS-Norge
<Sted>, <Anledning>
Norway Rotary Distrikt 2260 Kurs Bevisstgjøring av Rotary’s ledere Utarbeidet av Lillian Johansen og Finn Kolstø, Gardermoen Rotary Club.
JavaBin Trondheim Født nov.2004(?). Styret Henning Storhaug (Fundator) Ketil Aasarød (Fundator) Jon Bratseth (Yahoo) Ivar Ørstadvik (HIST / NTNU) Jørgen.
Norsk fosterhjemsforening Hordaland ved Kjell Åge.
Arbeids og strategiprogram Vedtas på Landsmøtet.
FAU og Styreopplæring Velkommen til opplæring og erfaringsutveksling foreldretillitsvalgte Fra barneskolene er det invitert 3 fra hver skole: FAU.
Presidentkandidat Ove Bråland Sætre med...
PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren og Verdenspresidenten.
Dette velger Distrikt 2275 å satse på. Visjon Service Above Self Det betyr at vi skal tjene andre.
Rotary lys langs kanalen. Hva skal til for å lykkes?
Virksomhetsplan Avdeling Østfold. Hovedmål 1: Avdelingen stimulerer til faglig utvikling Vi arrangerer gode fagmøter uten særlig kostnad for.
NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND - et forbund i bevegelse Våren Hva bør dere vite om forhandlinger? Seminar for nye ledere og styremedlemmer i avdelinger.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Lederens rolle i systematisk etikkarbeid og noen erfaringer…. Sandefjord, Stokke, Larvik Kommune Larvik, Leni Klakegg, KS.
1 Organisasjonsstruktur Hvordan er NJFF bygget opp? Hvordan får foreningen innflytelse? Hvor kan du og foreningen få hjelp?
Økonomiske disposisjoner. N.K.S. Formålsparagraf N.K.S. har som formål å bidra til et trygt og inkluderende samfunn ved å aktivisere medlemmene til frivillig.
Den norske jordmorforening
Tariff 2014, Årsmøter og litt annet moro.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. . Forslaget fra styret i NHF var  Det nedsettes et arbeidsutvalg. AU, på 3 personer som utreder organisasjonens fremtid.
(atg-nettverk nov-2011) –Årsmøte i Utdanningsforbundet Bergen mars Det deltar 111 delegater. –Årsmøtet er den viktigste arenaen for å være.
Foto: Bjørn Erik Lauritzen Innlegg ungdomslederkonferanse Sarpsborg April Av Lasse Krogstad.
- Av brukere -FOR brukere - Brukerorganisasjon for LARiNORD Stiftet 1. juni 2004.
Universell utforming av kollektivknutepunkt. Hvem er vi som arrangerer? Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet Avdeling for rettferd og inkludering Deltasenteret.
Åsane Rotary Klubb Velkommen til informasjon om
Visuell profil for fremtiden. Arbeidsplanen 2012 Hageselskapet mot 2019 Revitalisering, modernisering og effektivisering av organisasjonen Øke synligheten.
Oslostudentenes Idrettsklubb Langtidsplan Vedtatt første gang årsmøtet 8.mars 2007.
Presentasjon av prosjektet 5E Utarbeidet av Selvananthy Sureshkumar (ViD student)
Arbeids- og strategiprogrammet
Fylkesårsmøtet 6-8 mai Scandic Havet Hotell Bodø.
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Årets norske Leanvirksomhet Lean Forum Norge ønsker å kåre Årets norske Leanvirksomhet. Målet er å sette et fokus på virksomheter som kan være forbilder.
Velkommen til tariffkonferanse og nettverkssamling Sørmarka
Klubben og klubblederrollen Skolering av nye tillitsvalgte Lokal introduksjon Utdanningsforbundet Bergen 2013.
Om lokallaget og skoleringstilbudet til arbeidsplasstillitsvalgte Skolering av nye tillitsvalgte Lokal introduksjon Utdanningsforbundet Bergen 2014.
Medlemsutvikling Målsetning: 6-8 nye medlemmer. Medlemsutvikling Fokus:  Flere damer  Yrkesaktive.
Vedtekter kommunenivået Lokallag i Finnmark. Vedtektene  § 55 LOKALLAG  55.1 Utdanningsforbundet er inndelt i lokallag – ett i hver kommune.  55.2.
Organisasjonsgjennomgang ” NTL skal i kommende landsmøteperiode foreta en organisatorisk gjennomgang, med grunnlag i anbefalingen i organisasjonsrapporten.
Sonens beste arrangørklubb
Er LMU i praksis studentenes viktigste organ?
Parat ved (fyll inn navn på arbeidsplass her)
«Vi trenger hverandre»
«Yrkesnettverk» Et rekrutteringsprosjekt i regi av Oslo Vest Rotaryklubb Prosjektgruppe: Agnes Beathe, Cecilie, Per Gustav, Håkon og Nils.
Hovedmål: 2200 nye medlemmer den
Utskrift av presentasjonen:

NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004

Landsmøtet i 2001 gav oss 4 hovedmål og arbeide ut ifra. Kompetanse og kvalitet Kompetanse og kvalitet Inntekt og arbeidsforhold Inntekt og arbeidsforhold Helsepolitikk og samfunnskontakt Helsepolitikk og samfunnskontakt Organisasjon Organisasjon

Kompetanse og kvalitet Vi vil arrangere fagmøter som fenger mange medlemmer. Vi vil arrangere fagmøter som fenger mange medlemmer. Vi vil arrangere fagmøter som fenger spesielt interesserte medlemmer Vi vil arrangere fagmøter som fenger spesielt interesserte medlemmer Vi vil samarbeide med og støtte lokale interessegrupper. Vi vil samarbeide med og støtte lokale interessegrupper.

Inntekt og arbeidsforhold NFF avdeling Telemark har som mål å bidra til og gi opplæring og støtte til alle tillitsvalgte og kontaktpersoner. NFF avdeling Telemark har som mål å bidra til og gi opplæring og støtte til alle tillitsvalgte og kontaktpersoner. Hvert medlem i Telemark skal vite hvem som er deres tillitsvalgt eller kontakperson. Hvert medlem i Telemark skal vite hvem som er deres tillitsvalgt eller kontakperson.

Helsepolitikk og samfunnskontakt Styret har som mål å være aktive og engasjerte, og stimulere våre medlemmer til det samme. Styret har som mål å være aktive og engasjerte, og stimulere våre medlemmer til det samme.

Organisasjon Fystikka skal være et godt informativt medlemstilbud og den skal komme i postkassa. Fystikka skal være et godt informativt medlemstilbud og den skal komme i postkassa. Telemark skal ha en god diskusjon på landsmøtesaker, og sende en bredt sammensatt gruppe delegater. Telemark skal ha en god diskusjon på landsmøtesaker, og sende en bredt sammensatt gruppe delegater.