Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.

Livsfilosofi for moden alder
Vokste du opp i eller i 70-årene ? Hvordan har du greid å overleve ?
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Innbydelse til grillfest I fritidshuset mitt. For enkelhetskyld ordner jeg med festen og drikke.
SKIBOTN - ALTEVATN Påsketur 27.mars – 2.april 1999.
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Altevatn rundt - nesten
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Seilturen En sommerfortelling…...
Sett inn riktig tid/form av verbet
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Andreas, Trond, Helge, Kjell og Ingeborg Endelig på snø – fantastiske forhold 

Svalbardtur 2004 Når æ fylte 50 år ble æ ”kidnappa” til Svalbard.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Bildepresentasjon Klikk her for å starte bildepresentasjon fra Åkramarka Ånå torsdag 6. mars 2008.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
God morgen.

Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Hai ! Hai !.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 3. og 4. klasse / 9-10 år Trenere:Tore, Hege, Espen, Nina, Jostein, Per Harald, Henrik og Kyrre Endelig.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i ferien for en liten drink med nogo.
Her kommer vi opp til naustene ved Mourki
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
Finnvollen Innherred turlags skitur til Dåapma, DELTAKERE:
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Treningsmentalitet -Hva kjennetegner de som ble best?
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Elin, Cecilie, Christian, John og Kyrre Endelig på snø – fantastiske forhold.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.
Tekstlingvistikk 2 ALU
Livsstilsending - uke 5 -
Friluftsliv. Hva har du på deg når du skal på fjelltur? Hva har du på deg når du går på fjelltur?JaNei Lue Skjørt Støvler Joggesko Sandaler Fjellsko Høyhælte.
Søndag på ski Ååååååå åååååååå.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Vi ankom leirplassen på Berby med vekslende vær, men vi kom oss heldigvis på rett side av skyene. Utrolig fin Camp og alle var super spente på helgen!
Utskrift av presentasjonen:

Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998 DIVIDALEN - ALTEVATN Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998

Kjell ved godt mot kl 22.00 Plan første dag: gå fra Dividalen opp Skakterdalen og overnatte ved Adojavri. Greit å ha en plan, MEN det var så lite snø at vi måtte gå opp til Dividalshytta og så gå til Adojavri derfra.

Tildels tungt pulkføre

Rast ved Dividalshytta Vi kom ikke opp til hytta før 02. 00 Rast ved Dividalshytta Vi kom ikke opp til hytta før 02.00. Tungt føre – eller mangel på føre. Vi var temmelig slitne.

Fra Dividalshytta og opp på fjellet Heavy føre – råtne greier. Vi tråkket gjennom råtten snø hele tiden. Måtte gå opp med sekkene først og så bakste med pulken opp begge to. Her er vi endelig oppe - puh

Fantastisk natt I løpet av natten ble det skareføre Fantastisk natt I løpet av natten ble det skareføre. Vi gikk hele natten i flott vær

Morgenstund Her stå vi under Unna Jierttas

Morgengry Vi nærmer oss første overnatting som er ørretvannet Beassetjavri

Improvisert camp Kom frem kl 06. 00 Improvisert camp Kom frem kl 06.00. Bestemte oss for å bare lage en improvisert camp. Skulle ikke bli så lenge.

Ingen fisk Vi fisket litt Ingen fisk Vi fisket litt. Isboret til Kjell var så dårlig at han ble temmelig svett etter å ha gnagd seg gjennom isen et par steder.

Adojavri Dro videre på formiddagen. Hadde en liten stopp på Adojavri Adojavri Dro videre på formiddagen. Hadde en liten stopp på Adojavri. Var 5 telt på isen. Vi dro opp et par fisk og trasket videre.

Teltet ved Ravdojavri Spiste suppe og fisken fra Adojavri til middag, storveis

Pust i bakken Bumansberget i bakgrunnen. Utsikt mot Jiertavoupmi Pust i bakken Bumansberget i bakgrunnen. Utsikt mot Jiertavoupmi. Her er vi på vei til Hauvgajavri. Vi gikk mellom Stohkkeborri og Galbarbakti over Stohkkeborjavri og ned til Hauvga.

Fremme ved Hauvga

Super bivuakk Lagde oss en god sittegrop

Kvelds kos med nogo attåt

Kjell sliter med boret Her var det vanskelig å finne fiskevannet – Kjell boret to gjørmehull før han traff på vann…

Klar for tur til Aksegobejavri

To ryper på vift

Her ser vi inn Dividalen Vi har valgt å gå over fjellet istedenfor å følge fjellsiden rundt. Dette på grunn av lite snø. Vi stabbet oss over Duoibal.

Ser inn Dividalen og ruta vi gikk første dagen

Bratt terreng Det var bratt og ulendt terreng ned til Aksegobejavri, men vi klatret strabasiøst ned fjellsiden. Kjell hadde noen heltemodige stunt med pulken på slep!

Aksegobejavri Endelig fremme – og vi kan nyte god mat og drikke

Akvariefisk Kjell fikk noen fine fisk, mens jeg fikk 21 akvariefisk 

Klargjør rypemiddag

Turen er dessverre over for denne gang Fra Aksegobejavri gikk vi ned til Irgas og videre ned til Altevatn. Flott tur og brukbart føre.