Klikk for å redigere tittelstil •Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Spilltilbud 11 års klassen NHF Region Øst.

Slides:

Liknende presentasjoner
Innføring i basketball

Hvordan legge til spillere i kamprapporten som ikke er registrert i klubben! - Tips til samarbeidslag i kretsen!
DAMEKAMPER SPILLES F.O.M. DENNE SESONGEN OGSÅ SOM 9`ER SPILLES PÅ 11`ER BANE VANTENE LEGGES INN 5 METER PÅ HVER LANGSIDE 2 X 35 MINUTTER 3 – 6 MINUTTER.
Regiondommerkurs Norges Bordtennisforbund. UTSTYR -bordet Midtlinje Spilleflate Endelinje Side.
Stavanger basket ønsker å inviterer alle klubbene i Region Vest (Sør) til årets All-Star kamp. Kampen spilles på ISS (International School in Stavanger)
Klikk for å redigere tittelstil Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Spillmeny NHF Region Vest sesongen 2008/09.
” målsetting, planlegging og evaluering”
FRITIDSAKTIVITETER SPORT.
FIKS - ELEKTRONISKE KAMPRAPPORTER
Sonemodell AFK. Oppbygging Region Klubbhverdag Sone Kretslag Landslag.
Dommerens oppgaver ved barnefotball
Smålagsspill – Hvorfor smålagsspill? • Barn lærer på en progressiv og sekvensiell måte. Dette medfører. • Barn lærer gjennom handlinger og handlingsvalg.
Velkommen til dommerkurs
J/g 11 år -3 omganger. j/g 11 år – 3 omganger •Region Øst kommer med et nytt spill tilbud for denne klassen. •Kampene vil bli spilt over 3 omganger.
Arrangement sesongen 2006/2007 Nettsiden Arrangementsmal Tidtaker/sekretær Viktig informasjon.
Sonemodell AFK.
Norsk toppfotball Retningslinjer Grunnlaget for sanksjoner er forankret i spillereglene.
Elektronisk kamprapport
Norsk toppfotball Retningslinjer Presiseringer er tatt inn. Grunnlaget for sanksjoner er forankret i spillereglene.
Klikk for å redigere undertittelstil i malen Fagkonferanse 2009 Rettssikkerhet for personer med lærevansker i straffesakskjeden – Hva må gjøres? Erik Søndenaa.
NORDSTRAND IF FOTBALL Niffen
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
OPPSUMMERING – STATUS - FREMDRIFT HØST KAMPER (8 h,7 b) Hjemme: Mål: Snitt: 2 – 0,88 Borte: Mål: Snitt: 0,86-1,86 Totalt:
13 KAMPER (cup ikke med) Hjemme: Mål: Snitt: 2,3 - 1,0 Borte: Mål: Snitt: 2,3 - 1,1 Totalt: Mål: Snitt: 2,3 -
= pasning = løp uten ball = føring av ballen PASNINGSØVELSE
FOTBALL – GUTTER ÅSVANG FORELDREMØTE Sportslig status : Treninger vinteren 2009 Spillersamtaler Holdninger Treningsplan etter påske.
Mini (U12)og småbasket (U14) cup i BRMN sesongen
Skedsmo Fotballklubb Treneren og klubbens filosofi
AGENDA foreldremøte JENTER 2004
Informasjonsmøte om ungdomsfotball
KICK OFF 2010 Trondalen 8/4. Fair Play – Hva er det? …respekt for motstandere, dommere og alle andre i fotballfamilien …og hva gjør vi for å etterleve.
Program G00 (Kl )G99 (Kl )G98 (Kl ) Flyball-kamper (alle påmeldte lag må ha gjennomgått regler på egen trening først,
Barnefotballseminar 2015 Trondheim 26.april 2015.
Varegg Nordnes Guttelagene 2006 Oppsummering etter sesongslutt 8.oktober.
K Målsettinger. Plan til seriestart.. Målsettingen for sesongen Målsettingen for sesongen er å komme høyere på tabellen enn i fjor. Vi skal spille.
Fair play-møte med trenere og dommer før kamp.  Det skal ikke være høyt press ved igangsetting fra motstanders keeper (pressfri sone)  Når kampen er.
Klikk for å redigere tittelstil Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Spilltilbud 11 års klassen NHF Region Øst.
Lisens ! Framgangsmåte for oppdatering og kontroll av lisensierte spelarar 22/
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Utdrag av presentasjon Trener- og lagledermøte Barnefotballen som.
Barnefotballkvelden. Innhold Verdier og retningslinjer Klubben som sjef God fotballaktivitet – i økta og kampen God fotballaktivitet.
Løvenstad FK -på lag med lokalsamfunnet for et bedre oppvekst-og nærmiljø Spilleren i fokus – laget i sentrum - klubben i hjerte.
SPILLERMØTE G13 TRG-1. AGENDA  Kolbotn 1 – Ambisjoner  Sesongen så langt  Formasjoner /4-3-1 (åpen diskusjon mellom trenere og spillere)  Regler.
2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber.
Sportslig Plan Fossum Fotball 7er fotball. Sportslige mål Gi tilbud om om å spille og lære i et godt miljø Skape interesse for fotballspillet og la spillerne.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Barnefotballen trinn for trinn mot ungdom i Hinna Fotball
Vestre Aker Fotball VESTRE AKER FOTBALL G2010 Plan for 2017.
Registrere tropp før kamp i fiks.fotball.no
Sportslig Plan Fossum Fotball 5er fotball.
Sportslig Plan Fossum Fotball 11er fotball.
Arrangement i Gressvikhallen
Klubben for alle.
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
Foreldremøte G
Forslag innøvde trekk 5`r fotball «Skap overtall!!!»
Spiller-/foreldremøte høst
Treningslære på NIAK Emne: Taktikktrening Av: Espen Tønnessen.
Sesonginformasjon til alle lagledere og trenere – aldersbestemt fotball
Spillformer, Anlegg Kampen i fokus.
Utskrift av presentasjonen:

Spill tilbud 11 års klassen i NHF Region Øst Kampene vil bli spilt over 3 omganger;  Det skal spilles 2 omganger som før (ordinær kamp) Spilletid 2x 15 min.  5 min. pause imellom omgangene.  3 omgang med tema spill- utgruppert forsvar Spilletid 1x15 min.

Spilltilbud 11 års klassen i NHF Region Øst Hva menes med utgrupert forsvar?  Tre spillere skal være utenfor egen 9m i forsvar. - Dersom en spiller fra motstander laget løper innen for 9m, kan en offensiv spiller følge etter.

Spilltilbud 11 års klassen i NHF Region Øst Hvordan kan vi spille forsvar:  Halv bane press - mann/mann spill  3:3  Fritt med 3 spillere utenfor egen 9m. Intensjonen med dette er at spillerne skal få føle hvordan det er å spille offensivt. Dette vil nødvendigvis ikke bety at man bør lære en spesiell formasjon

Spilltilbud 11 års klassen i NHF Region Øst Til arrangøren: Husk følgende i den 3.omgangen  Start tiden på nytt og nullstill resultatet på tavlen  Det skal spilles med ball str 0  Det skal spilles med nedsenket tverrligger  Det er 1 time out i den 3 omg. også!  Målscorere i den 3.omg.- skal det skrives videre på fra det som er der fra før.  Det noteres resultat etter den 3.omg i den rubrikken det skal på kamprapporten.  Alle resultatene i kampen – må legges inn på nettet via klubbsiden til klubben!