Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
5 Brønnhendelser Bernt S. Aadnøy.
Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet. Laget av Egil Lind.
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Dyrene og sex i tegneserie
Klargjøring og tilpassing av utstyret
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Bilder fra 2 – 7 viser hovedkomponentene i en snubbing opprigg.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Nivåmåling med DP m/ seal - Hva må til for god installasjon?
Ekstern skolevurdering Skolens navn •Sett inn bilde av skolen her (Tips: høyreklikk på bildet og sorter det bak teksten)
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Hvordan lage spill i power point?
Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Sende e-postmelding videre
Lett brønnintervensjon
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Ta bilder med mobiltelefon
Manual for skoleavis i 6. klasse
Fagrapport Reservoarteknisk Simulering Konklusjoner
Kværner Oil & Gas a.s Hovedkontoret til KOG FD ligger på Lysaker rett utenfor Oslo. KOG FD har ansvaret i Kværner for alle olje/gassfeltutbygginger. De.
Gauss’ divergensteorem Alternative former Archimedes lov
Primuser Triangelheimen, Ord og utrykk Dyse -Et lite hull som sitter midt i brenneren hvor gassen kommer ut fra.
Brønnhode fast installasjon
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Makrofunksjon på kamera
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
© Process Industriee /07/2014 Insert image here Oil & Gas Industries Division SRU EOP Olav Slupphaug.
Stående skytestilling STÅENDE - UTTRØNDELAG
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
”DEN LILLE GANGETABELLEN” Multiplikasjon
Classification: Internal Status: Draft Prosjektforslag 10 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008 Nye brønner på Skinfaks MÅL: Øke oljeproduksjonen fra.
Andre funksjoner.
Funksjoner og Innstillinger i
Sommerbane 2013 – fast oppsett
Dekkråd fra Michelin For din sikkerhet!!.
Grunnlaget Opptak – INTUTVEINN Søknadsalternativer – 9627 – 9633 Kan eventuelt utvides dersom vi har enkelte institusjoner/avtaler som er mye brukt Avtaler.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Ortering Mål: Se på forskjellige måter for sortering.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Oppgradering ESA 1 Last ned hendelseslogg og program før en starter oppgradering. Gjør sentralen strømløs, ta av batterikabel deretter nettkabel. Lask.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
P E T R O L E U M S T I L S Y N E T.
Elektronisk løgndetektor
Skolevei i Google Maps IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Brukermanual foringsflottør
Velkommen til skyteskole - Kveld 3 -
Monteringsanvisning.
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Lag en reservoarkomplettering
Elektronisk løgndetektor
Utskrift av presentasjonen:

Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple Bilde viser nipler. Nipler er produksjonsrør deler med profiler som gjør det mulig å plassere utstyr i brønnen og på den måten sikre riktig posisjonering av dette utstyret.

Bilde viser en produksjonsbrønn med to sidelommer Bilde viser en produksjonsbrønn med to sidelommer. Den nederste sidelommen benyttes her til gassinjeksjon (gassløft)

Bilde viser en sidelomme ”Baker” Bilde viser en sidelomme ”Baker”. Vi kan se det perforerte område der ventilen ventilen skal stå.

Samme sidelomme ”Baker”. Med snitt og mål

Gas Lift Valves BCO-1.5 Gas Lift Valve Gassløft ventil. Ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Hensikten med ventilen er å tillate gass med et gitt trykk å strømme fra anulus og inn i produksjonsrøret.

Kjemikalie injeksjonsventil BCI-1.5 Chemical Injection Valve Valve Kjemikalie injeksjons ventil. Ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Hensikten med ventilen er å kunne injesere kjemikalier nede i brønnen. Dette kan da gjøres gjennom rør i anulus ned til sidelommen og gjennom kjemikaljeinjeksjonsventilen og inn i produksjonsrøret.

Dummy Valves Dummy ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Dummy ventilen plasseres i en sidelomme som ikke er i bruk. Den vil da tette sidelommens perforeringer. BDY-1.5 Dummy Valve

Wireline verktøy for gassløftventiler Kickover Tool Kickover tool Verktøy som brukes for å plassere en ventil i sidelommen. Kickovertoolet kjøres i brønnen ved hjelp av wireline og et ”running tool” når en ventil skal settes og et pulling tool når en ventil skal trekkes ut. JC Running Tool SB / JDC Pulling Tool