Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse.
Via Håndterminal Trådløs (eller manuell gammel) Via Kasse / PC skanning av varer. Via telleliste (papir og manuell telling). Viktig. Husk å sjekke at det IKKE er noen tellelister i systemet før du begynner en telling.

2 Håndterminal. Se manual for tilkobling.
Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet. Telle alle varer – hele butikken ( ingen avslutning om du bruker flere dager) Når alle varer er telt, gå inn i Telling i PCK og trykk på knappen, ”hent inn vareantall ifra håndterminal”. Det er ingen problem å telle med flere terminaler. Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager. Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”. Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak. Under vare telling så er det også en ny knapp for ”Hent inn vareantall ifra håndterminal” .

3 Telling via skanning. Gå inn i Admin – Lagerstyring - Telling.
Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet. Telle alle varer – hele butikken ( ingen avslutning om du bruker flere dager) – KUN et telling. Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer. Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre. Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager. Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”. Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

4 Telling via gammel terminal.
Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet. Telle alle varer – her er det greit å overføre underveis, men bruk samme tellenummer. For Stadion Sport kunder må mann høyreklikke på import 2 for å få opp import ifra gamle terminaler. Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer. Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre. Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager. Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”. Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

5 Telling direkte i telling.
Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet. Stå på skannelinje og skann vare, slå inn antall. Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer. Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre. Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager. Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”. Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

6 Telling via overført telleliste.
Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet. Gå inn i vareliste, marker alle varer som skal overføres, og huk av for saldo som antall. Gå inn i telling og hent opp tellenummer, og evnt. skriv ut. Kontroll tell varer og evnt. Korriger tellingen. Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer. Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre. Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager. Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”. Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

7 Terminal Trykk på knappen ”skriv ut sql tilkoblings streng.

8 Bilde viser håndterminal standardlevert
Bilde viser håndterminal standardlevert. - Rødt symbol på nettkontakt viser at terminal ikke er satt opp, eller mangler dekning. .

9 Oppsett av nettverk - Trykk start knapp, settings og network and dial-up connetions.

10 Oppsett av nettverk Sjekk ut hvilket ip segment deres maskiner tilhører. I eksempel er maskinen på x Sett manuell adresse som er i den rangen. Eksempel viser .

11 Oppsett av nettverk Åpne kontrollpanel og velg SCU wifi Velg Aktive profile= Thridpartyconfig Trykk ok. .

12 Oppsett av nettverk Restart terminalen, følgende bilde vil dukke opp (merk benima/default er våres nett) Velg ditt trådløse ned og koble til. .

13 Pckstock Start Pck ikonet, og skann inn info fra strekkode lappen .

14 Pckstock Programmet slår da opp i basen, velg ansatt, Opprett ny telling: .

15 Pckstock Tell dine varer, når telling er ferdig trykk på Avslutt .

16 Pckstock Varene hentes inn fra terminaltelling ved og trykke på ”hent inn varetall fra håndterminal” Husk og lagre din telling . .


Laste ned ppt "Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google