PRESENTASJON. IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Advertisements

I.
Skjønnlitterær fortelling
Mappen Hva er det? Hva gjør jeg?. Formelle krav • Ta utgangspunkt i et medievitenskapelig tema. – Kan være knyttet til innhold, produksjon, plattform,
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
#ksindeks Header: Relation 1 Internal/Identier/File name
Fremtidsbilder og familiens betydning Noen hovedfunn og perspektiver.
Leksehjelp En presentasjon av:. • Hvordan skal jeg hjelpe barnet mitt med leksene? • Hva er skolen sitt ansvar?
Line Finstad, research manager Capus Executvie
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Hvordan overbevise velgerne? Hvordan vinne de mange og små debattene? Kvinnenettverket Sogn og Fjordane juni 2007.
FRITID.
Det gode Det rette Det rettferdige
Forbedringskunnskap kan læres gjennom personlig forbedringsarbeid
Godt verktøy er halve jobben
Å skrive en god innledning
Min Møtebok Navn: ____________________________________
Spøken som gir deg lykke!
Hvert år arrangeres bryllup i Norge.. «Vi har en liste hos Christinania glassmagasin og hele ønskelista på wordpress-bloggen vår. Så gir folk bare.
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Velkommen til lederkurs kveld 2 på BMB
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Velkommen til dette sted Velkommen inn i mitt åpne hjerte
LSVT LOUD Hvem er vi? Katrine Kvisgaard og Gry Sandland
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Muntlige presentasjoner
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Post 4, sykehuset Levanger
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
d. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
Vedlegg 3 Fjorårets budsjettsprosess - alle komiteer Svar fra representanter fra byrådspartiene ® (rev:2.0.70) Fjorårets.
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.
En multimedia presentasjon
Kartlegging av fysisk aktivitet.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen.
Min hobby.
Hverdagskristendom - når søndagen er over. Kristne - mer enn store ord? Store ord er som ballonger – de er flotte og synlige og samtidig lette og luftige.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Merete Aagesen Silje Oksavik Guro Maaø Nilssen Ketil Lønnum
Flere har etterspurt et slags rammeprogram for sesongen, dette er et forslag som sendes ut på høring.   Nå er sesongen i gang. Da må vi kutte litt ned.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
Hentet Av Johann Grip Hentet Barn har en egen måte Å bruke språket på.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Laget av Bjørnar Salvesen. Ideen bak LANèt  At det ikke bare skulle være et data party men en plass der folk kunne komme innom å slappe av, og rett og.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Hvordan bruke mediene? Av Gladston.
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Sammensatte tekster ?.
Fakta om meg  Kristine Isobel Bateman.  Født Stafford, England.  Bodd mange steder.  Hobbyer: Jeg liker å høre på musikk, Gwen Stefani, Black Eyed.
Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU.
9. Product information Produktinformasjon. Online kjøp Som vi har sett har vi ikke noe produkt å se på, holde i, prøve ut, … Da må vi ta igjen på andre.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Ungdomspress I det siste har det vært mer og mer snakk om ungdomspress på både mediene og nyhetene.. Hva er egentlig ungdomspress og hva vil det si?
Velkommen til samlivskurset LEVE SAMMEN. Presentasjon.
Kunstutstilling FEBRUAR Presentasjon fredag 1. februar kl 13:00
Utskrift av presentasjonen:

PRESENTASJON

IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG, FOR DA BLIR DET MER PRATING ENN MEDIERBRUK.

PÅ MOBILEN HØRER JEG OFTEST PÅ MUSIKK

JEG BRUKER TYDLIGVIS GANSKE MYE TID PÅ FILM NÅR JEG SER PÅ TV.

Sammenligning med medienorge • Jeg brukte mest Data, Tv og Mobil medier • I helgen da jeg hadde bursdagen min, så jeg hadde ikke tid til så mye medie bruk som vanlig! • Mellom minutter • • I 2009 • Så folk på min alder på tv i 125 minutter, mens jeg i denne helgen så jeg 154 minutter på Fredag, men på Lørdag bare 97 minutter og på Søndag 150 minutter. • • Jeg bruker aller mest mobil, data og tv, men aller oftest bruker jeg nok mobilen. • • Musikk: • Musiker/Band-Sang-Mobil-Meg • • Telefonsamtale: • De jeg snakker med-Ord-Stemmen/Mobilen-meg (toveis)