Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
HVA ER ?.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Opplevd kvalitet og målt kvalitet: Brukerundersøkelser: Målgruppe: - brukere av hjemmetjenesten (18 indikatorer) - beboere på inst. (24.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Splashforside. Opprett ny kategori med slug: small_alternate.
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Service Requests. 2 Service Requests - Henvendelser •I modulen Service Requests kan du registrere henvendelser og følge med på status på eksisterende.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Hva er blogg? Blogg, eller weblogg (vevlogg), er en internettside der en eller flere personer legger ut informasjon som andre kan kommentere Ofte brukt.
Member Access Ny prosedyre for registrering og innlogging på RI’s medlemsdatabase Member Access. Denne prosedyren gjelder ALLE rotarianere.
Gå inn på denne internettadressen:
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Hvordan lage seg en wikispaces Gå til bestem deg for hvilket wikispaces du vil ha (public, protected, private).
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
KlubbWeb admin Nyheter Informasjonskanal  Siste nytt fra laget  Viktig info ang. for eksempel endring i treningstider med mer.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Fossums nye web nå går vi online Opplæring 17 og 18.nov Tel Opplæringspresentasjon v/Carina nov10.
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
Medlemsregister mm - en liten innføring
Uninett – Web Administratorkurs SP7
Support og tilbakemelding
Rotarys digitale tjenester
Gå til – Klikk på «lag konto».
Utskrift av presentasjonen:

Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb

hvordan fungerer det? • jo, ved at klubbens/sitens administrator oppretter en bruker/redigerer eksisterende bruker og gir denne rettigheter til å redigere innhold (på et begrenset område) • det må opprettes en tilgangsgruppe som knyttes mot brukeren(om den ikke eksisterer fra før)

først – opprett brukergruppen I menyen til venstre klikk “UAM” Manage user user groups Legg til gruppenavn 2. Legg til beskrivelse (valgfritt) 3. Sett lese access status (alle/medlemmer) -> Bør settes til “all” med mindre gruppen er lukket og skal bare kunne leses av medlemmer, posts/pages/categories vil ikke kunne leses av uregistrerte brukere/brukere som ikke tilhører gruppen dersom “only group members” er valgt 4. Sett skrive access -> Bør settes til “only group members” – alle brukere som er tilknyttet gruppen – se slide 6 5. Og velg hvilken rolle som skal tildeles (editor har etter administrator flest rettigheter) Ikke huk av for noen rolle, dersom det kun skal være enkelte brukere som skal knyttes til (Hukes det av for en rolle, har alle med brukere tilgang, som er registrert med denne rollen.) 6. Husk å lagre!

under users, velg “add new” Du kan legge til brukerer som allerede eksisterer i systemet til en site eller legge til en helt ny bruker. Her kreves det unike e-postadresser og brukernavn Dersom denne hukes av for, vil ikke den nye brukeren få bekreftelsesmail. Da må passord legges inn manuelt. Fordelen med dette er at bruker kan redigeres med det samme.

Bekreftelsesmail bruker • bruker får tilsendt e-post fra systemet, med URL til påloggingsside og påloggingsinformasjon • bruker blir aktiv etter første innlogging • det er lurt å bytte automatisk generert passord – se videre for redigering av bruker

klikk på brukeren for å redigere

knytt bruker opp mot brukergruppe 1. Scroll ned på siden Dersom brukeren ble opprettet uten bekreftelsesmail: 2. Lag et passord og gjenta 3. Send passordet med brukerinfo til den nye brukeren 4. Huk av for brukergruppen (f. eks. Klubbjournalist) 5. Klikk Update User nederst 1. Scroll ned på siden Dersom brukeren ble opprettet uten bekreftelsesmail: 2. Lag et passord og gjenta 3. Send passordet med brukerinfo til den nye brukeren 4. Huk av for brukergruppen (f. eks. Klubbjournalist) 5. Klikk Update User nederst 2 4 5

gå til Posts/Categories Dersom du oppretter en ny kategori, Kan du huke av direkte før du velger “Add” Skal du knytte til brukergrupper til eksisterende kaegori, klikker du deg inn i kategorien ved å klikke på navnet og huker av for gruppen og velger update Fordelen å knytte en hel category opp mot en brukergruppe er, at alle Posts som hører til denne blir “låst” til brukerne I brukergruppen.

Media (Ressurser) • NB: Man får tilgang til ressurser (bilder etc). Det er derfor av den aller største betydning at administrator sørger for at det gjøres avtale med den enkelte klubbjournalist om at det ikke er tillatt å fjerne ressurser (bilder). • Når de laster opp egne bilder er siten det redigeres i standard. Det betyr at alle kan benytte bildene i systemet.