Bruken av storsekkløft

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Advertisements

Montering av T-24 opphengsystem
Din kundeportal hos CargoNet
Et lite tilbakeblikk for å se hvor vi startet.
Et miljøvennlig smarthus
IK-Bygg på web: Formål IK-Bygg web skal bidra til å avdekke avvik i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Det stilles strenge krav til hvilken forfatning.
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
14.1 Enkelkrok med låseleppe
Insulinpumpebehandling
Puls-jet Trike.
Dimensjonering av vedkløyver
Ergonomi i dagligvarehandelen
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Konstruksjon av pallegaffel
 Bedriftens oppstart  Produkter  Leverandører  Eksport.
Kontraktsoppfølging mv.
Vedlikehold og reparasjon
Firmaets fordeler. Vi har en type stein ulik andre, som er lett å bruke! Vi har eksklusive rettigheter på dette bruddet, og denne type murstein. Murere.
Utarbeidet av Bjarne Grefstad Tidsplan for fagskoleåret Tidsfrister som ikke gjelder rapportering Fagskolekonferanse 8. – 9. februar 2012 Radisson Blu.
Breathe Easy Gruppe 4 Kåre Ydsti Kristian Aaslund Peter Dew Øystein Fjellheim.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Mange har opplevd at det virkelig gikk galt
Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Av Simen Fougner, Pål Odnæs & Fredrik Sætren
Prosjekt i Verksted & Konstruksjon høst 2007
Presentasjon av resultater for gruppe 5 Eksperter i Team, vår 2004
MS kap 61 Nye trender  Vi skal se på  Virtualisering  ”Cloud computing”
Visjon Bidra til økt verdiskapning innen norsk trebransje, samt stimulere til barns interesse for teknologi og nyskapning.
Leverandørutviklingsprosjekt
Strategiske Valg Intern Analyse Ekstern analyse VALG AV HOVEDSTRATEGI
Pallegaffel.
Kadaverkassa 500.
Storsekkløft 1200 Gudbrand Hoff Verksted og Konstruksjon
V angtilhenger Det trygge valg Eit prosjekt på Blæstad.
Mette Mikkelsen, Erik Kvam og Truls O. T. Hansen
Ny rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver Ny rammeplan for barnehagens innhold og oppgaverSamfunnsfag i F-utdanninga.
Livet etter Frontpage og Access Tom Heine Nätt. Agenda Frontpage Hvorfor bytte? Krav til et webutviklingsverktøy Alternative webutviklingsverktøy Dreamweaver.
Struktur Oversikt over programfagene: Årstrinn Vg2 Programfag
Støtte Ved mobilisering.
Clos-O-Mat Palma Vita og Lima Vita
Sortimentutvidelse Arbeidskrav 3 HIOA Av Anne-Sophie, Kristine og Birthe ØKO.
Forelesning i mikroøkonomi.
BUCS Utfordringer og valg av fokus Tor Stålhane. Rammebetingelser Første spørreundersøkelse viser at det vi gjør må kunne: Brukes sammen med UML Passe.
Trond Pedersen Løsningsarkitekt. Den gode Brukerhistorien.
11. Balancing technology with people’s needs Bruk av teknologi.
Pilotprosjekt for store bærekonstruksjoner i limtre
Taksikring for både galv- og langvegg !
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Hovedprosjekt RIS og SUS ved Q-Free ASA av Øyvind Lystad Rune Storm Sivertsen.
INF H131 Avanserte byggeblokker (Maxfield kap.13 og 17) Kap 13: Embedded prosessorer (prosessorkjerner) Kap 17: Virtuelle komponenter (Intellectual.
Supply Chain Analyzer Hovedprosjekt for Henning Jensen, Atle Rudshaug og Birger Ertsgaard 3dsu, AiTEL, HiST.
MoBruk Oppstartsmøte 24/1 Tom Heine Nätt Høgskolelektor Høgskolen I Østfold.
Er det godt for barn å vokse opp i Sigdal? Hva kan kommunen bidra med for at det skal bli enda bedre?
Case 3: På tur. På tur Rødstrupen barnehage skal ta de eldste barna (4-6 år) med på en dagstur til Bergstølhytta på Kulia. I denne oppgaven må dere løse.
PRO ISP PRO ISP PRODUKTER Produktveileder Bruker veilederen under for å finne frem til de produktene du behøver. Ta kontakt med.
Økonomiske systemer En markedsøkonomi er en økonomi der bedriftene bestemmer hva de vil produsere, produksjonen selges til forbrukerne, og forbrukerne.
Agenda Gjennomgang av prosessbeskrivelsen for innkjøp Gjennomgang av prosessbeskrivelsen for innkjøp Litt om fokusering rundt: Litt om fokusering rundt:
Ingen flere store offentlige IT- prosjekter? Magne Jørgensen Simula, UiO og Scienta.
Produktnavn Tittel på presentasjon. Oversikt Gi en kort beskrivelse av produktet eller tjenesten, brukerproblemene som løses, og brukerne produktet eller.
1. KRANBANE FOR KRANBRO Kranbanen må være dimensjonert for den belastningen som oppstår når traverskran med last kjører på kranbanen. Dette kan direkte.
– – Vårdag tilbud tom 30/ PRODUKTER & TILBUD VÅRDAG –
Clos-O-Mat Palma Vita og Lima Vita
Salgspresentation.
Vannrakett med fallskjerm
Mer om innmeldinger Kapittel 8.
Montering av T-24 opphengsystem
Sett inn bilde av produkt her
Closomat NAV juni Palma Vita og Lima Vita
ATEA.
Utskrift av presentasjonen:

Bruken av storsekkløft Flere og flere produkter blir levert i storsekker. En av de store leverandørene som bruker storsekk er Yara. Som et resultat av markedet, blir frontlaster brukt som hjelpemiddel innen landbruket og dermed er storsekkløften en sikker håndtering av storsekk.

Oppgaven Vi skal planlegge, tegne og dimensjonere en storsekkløft for frontlaster. Gruppa hentet inspirasjon og ideer fra Dalen storsekkløft som er her på skolen. Men vi valgte å gjøre vår egen vri på innfestinga til laster med en triangel (redskapsdel) I oppgaven har vi også regnet ut kostnader med produksjon.

Kravspesifikasjon Rask å enkel å koble Skal kunne brukes på alle typer storsekker med alle løftestropper Dimensjonert for å løfte sekker opp til 1000kg Skal ikke ha noen skarpe kanter som kan lage hull i sekken Lett å få på løftestroppene. Skal kunne settes i fra uten at den velter. Skal stå støtt Skal være sikkert å kjøre sekken uten at sekken slenger til side og at den ikke sklir av kroken. Pris gunstig i forhold til andre forhandlere Passe høyde på tårnet slik at det er lett å få tak i sekken. Stabil konstruksjon Markedsbedømning Dokumentasjon Lav vekt

Materialvalg Vi velger å bruke stål i hele konstruksjonen og bruker standardprofiler som er lett å få tak i fra leverandør. Egnet for gjenvinning. Vi bruker materialkvalitet S355 og S235. Kjøper ferdige triangelkoblinger fra produsent.

Produksjonsmetodevalg Multiløften er kun sammensatt med sveis, og kroken festes med trykkpasning i flattstålet. Dette er raskt, enkelt og en rimelig sammenføyningsmetode. Produksjonen består av kapping, sveising, boring, sliping, oppvarming av pigg og lakkering. Ved å konstruere Multiløften så enkelt som mulig kan den settes i produksjon uten å stille for store krav til lokaler og produksjonsutstyr. Ved vår produksjon går vi ut fra at vi har alt nødvendig utstyr selv; sveiseapparat, bormaskin, gassbrenner og egen lakkeringsboks.

Fordeler/ulemper ved produktet Enklere tilkopling for lastere med triangelfeste. Tilnærmet ingen vedlikehold. Ingen løse deler. Fast forbindelse mellom triangel og storsekkløften. Enkel og oversiktelig håndtering av storsekker. Denne utgaven er lettere enn konkurrenten Ålø/Trima Billigere utgave enn mange andre på markedet. Ulemper Dårlig stabilitet ved parkering når det er ekstra vekt av triangel. Tyngdepunkt på redskap og last kommer litt lengre frem på lasteren enn om man har valgt HMV koplinger. Rettet mot bare triangelkopling.

Skisser

Beregne dimensjon på tårnet.

Beregning av flattstål i mellom tårn og triangel (punkt B)

Kostnad

Spørsmål?