…slike baner det vil gamle Norge ha… Det kreves mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer for å gå i gang med et 27-hulls bane- prosjekt på Noresund,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

TAKK, GODE GUD FOR ALLE TING (281)
…det grønne gresset…. Invitasjon til F5 Golf for non-golfers • Er du helt grønn i golf?grønn • Kjempegod? Kjempegod • Aldri spilt før? Aldri Dette er.
…det grønne gresset…. Invitasjon til F5 Golf for non-golfers • Er du helt grønn i golf?grønn • Kjempegod? Kjempegod • Aldri spilt før? Aldri Dette er.
utnytte ledg rom/medløpspasning
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR, 7ÈR OG 11ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-16 ÅR.
Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer
Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Tyrifjord Golfklubb Planlegging av juniorvirksomheten for 2007.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Aurskog Golfpark - trivsel for alle Golfere er rare…… de spiller i regnvær men skjønner ikke at folk sykler i det samme været.
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Hvordan arbeide med min treningsjournal?
Hvordan spille Yukigassen snøballkamp
Med sekken full av penger!
Utveksling ved Universität Stuttgart. Søknadsprosessen Internasjonal seksjons Wolfgang Lachset stiller med skjemaer som du fyller ut: • Søknad om studieplass.
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
ALTOGOLF Alvor Portugal Presentasjon: Brase (N) Foto: P. Lundin (S)
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
HISTORIKK Historikk: Solan Gundersen Vinterleker ble første gang arrangert i 1998 etter at hoppanlegget Sandeggbakken ble full restaurert og gjenåpnet.
1: Markedsleie for hybler og leiligheter i Oslo tredje kvartal 2006.
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
HAR DEN GLEDE AV Å INVITERE DERE TIL EN HELG FULL AV FOTBALL I FANTASTISKE OMGIVELSER I KYSTPERLEN SON 25. – 26. AUGUST 2012 Lørdag 25.august arrangerer.
Om øvelse 9 Vedlikehold av data Databaser. Øvelse 9 I øvelse 8 så vi på: –Registrering av informasjon om hjelpere To små utvidelser av øvelse 8: –Endring.
Månedsbrev Smørblomst
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Arbeidstillatelser i Norge Noen utviklingstrekk 1998 til 2004 Alf Erik Svensbraaten Avdeling for faglig strategi og koordinering, Enheten for statistikk.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Mål og prioriteringer for rekrutteringsarbeidet Svein-Erik Dippner Klubb- og medlemsutvikling, D2260.
1 Newcastle Senhøsten 2001 ble det arrangert golftur til Newcastle, med avreise og retur Vi var 9 ivrige golfere som reiste for å spille.
= pasning = løp uten ball = føring av ballen PASNINGSØVELSE
Norsk akvarieforbunds oppdrettskampanje gjennom 25 år - en presentasjon av NAF oppdrettskampanjen gjennom 25 år, og resultater fra 2007.
Med forskning på timeplanen - Europaseminar oktober 2006.
KURSPLAN 2004 PSYKIATRI OG RUS I EN ARBEIDSMARKEDSBEDRIFT.
Medlemsforslag om adopsjon av hull. Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Bakgrunn/hensikt –Under årets sesong har all stell av banen utover ”vanlig klipping”
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Til tjeneste Lions Norge Gode venner som hjelper andre.
PERMITTERING OG OPPSIGELSE – hvordan håndterer vi det?
Å kjøre bil og å stå i bilkø
STØY OG HØRSEL: Noen råd for å bevare god hørsel – hele livet! 1.
2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.
Økonomi og pengestrømmer i idretten
VELKOMMEN TIL EKHOLT GOLFKLUBBS INTIME 6-HULLSBANE.
Bergen Golfklubb -byens grønne lunge. Klubb & Bane.
Landevei 2015 Soon CK Agenda  Velkommen til møte  Klubbinfo  Son BikeDays  Landevei 2015 men Soon CK og treninger  Enebakk Rundt.
Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !
BARNEFOTBALLKVELDEN BARNEFOTBALLKVELDEN Norges Fotballforbund | Barnefotballkvelden - NFFs nysatsing for 2010 Barnefotballkvelden.
1 Preikestolen Søndag 6. oktober 2002 arrangerte nybegynnerkomiteen en høsttur til Preikestolen GK. Vi var 12 personer som reiste innover for å.
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR OG 7ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-12 ÅR.
BSK Alpint treningstilbud sesongen : Alpint 2006 BSK Alpint Sesongen 2013/14 har BSK Alpint en egen gruppe for barn født i 2006 eller tidligere.
Informasjons flyt Hjemmesiden kommer alltid til å være oppdatert, og dere vil finne all informasjon dere trenger der. Kalenderen på siden vil alltid vise.
ÅRETS TENNISKLUBB 2007 SPONSORKONSEPT 2009 VBTK.
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2017
Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2018
Gode venner som hjelper andre
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2018
Velkommen til Haga - i hjertet av Bærum. …
Innbydelse til Stadsbygdlekene 2019
GRØNT GRAS Norges største miniputt-turnering april 2019
Utskrift av presentasjonen:

…slike baner det vil gamle Norge ha… Det kreves mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer for å gå i gang med et 27-hulls bane- prosjekt på Noresund, en time og et kvarter fra Oslo. Selv om en del fortsatt gjenstår, kunne våre testere gledes- strålende konstatere at ildsjelene er på god vei til å lykkes. Norsk Golf nr

Bedriftsmedlemskap gir fordeler for kunder og ansatte Turneringer for kunder og ansatte Spill for kunder og ansatte Grønt Kort kurs i dine lokalere for kunder og ansatte Kick off samlinger for kunder og ansatte

Sesongen er fra 1. mai til 15. oktober Golfanlegget ligger ved foten av Norefjell på 124 m.o.h. Klima er som klima på Østlandet /Stor Oslo, og vi har den samme sesongen som andre baner rundt Oslo. Ved sesongstart har våre greener vært blant de bedre grunnet gode overvintringsforhold på banen. Med en normal vinter får vi snø som isolerer og beskytter gresset. Derfor gode forhold ved sesongstart.

Klubb med bane NGF 1997 •Klubben ble stiftet i 1993 •9 hull ferdig 1998 •18 hull ferdig 2000 •3 nye bunkere 2001 •4 nye teesteder og vi forlenger hull med 270 m 2002 •Utvidelse av fairway og fairwaybunkere 2003 •4 nye bunkere hull •Gresstee hull

Fairwayene er forbausende bra og greenene helt herlige. Norsk Golf 1-03

1 time og 10 min. fra Sandvika Golfanlegget ligger ved foten av Norefjell – på begge sider av bommen til fjellet.

Hull 14 sponset av Kodak •40 greenfeebiletter •1 turnering •Grønt Kort Kurs “En glimrende kombi- nasjon av fag og sportslige aktiviteter for både ansatte og kunder” Frank Young Halvorsen adm. direktør

Grønt Kort kurs •3 kvelder med teori og eksamen •Praktiske øvelser på Norefjell •Kurs i Oslo •Kurs på Norefjell •Kurs i Portugal

Fullverdig 18-hullsbane Par 70: •3 par 5 10 par 4 5 par 3 •Lengde: GUL – 5003 m RØD – 4230 m

”Det er terapi å være her..” -Dette må være et perfekt sted å ha en golfdag sammen med gode venner, sier Birdie og myser mot den varmende solen. Han blir tilnærmet lyrisk da han fortsetter: - Det er nesten terapi å være her oppe. Klar fin luft, stille og rolig.” Norsk Golf 1-03

Golfdag med venner ” Stemningen på Norefjell er høy, ujålete og trivelig, på klubbhuset så vel som ellers på banen. ” Norsk Golf 1-03

Hull 18 sponset av Ringnes •3 medlemskap •1 turnering •Grønt kort – undervisning ansatte ”Vi bruker banen mye ved kursvirksomhet og seminar på Ringnes Gaard” Jose de Sousa, salgsdirektør

Hull 12 sponset av SMG Group •4 medlemskap •1 turnering •Grønt kort kurs ” For oss var det naturlig å benytte anlegget sammen med bedriftshytten på fjellet. Her bearbeider vi kunder, har ”Kick-off” samlinger samtidig som de ansatte benytter anlegget. Vi ser nå en kraftig økning i bruken av firmahytten også på sommerstid.” Erik Frøystein Viseadm. direktør

Hull 11 sponset av Linstow •Firmaturnering ca 50 deltagere – shotgun. ”I 8 år har vi benyttet golfanlegget på Norefjell. Golfturneringen samler våre kunder til golf – sosialt samvær og en avsluttende middag i perfekte omgivelser. Deltagerne begynner å mase i Mai – når er turneringen i år? – denne må vi ikke glemme” Per Håvard Lindquist

Hull 10 - Hønefoss Sparebank •En 4-ball hver dag •1 turnering ” Vi valgte Norefjell av 2 grunner: - Vesentlig billigere enn Tyrifjorden som ligger nærmere.(ca 30 min) - Miljøet på Norefjell er trivelig og uformelt, noe vi setter pris på.” Erik Fred. Mathiessen Banksjef

Hvordan bygger vi opp en sponsoravtale som passer deg ? Alle våre sponsoravtaler tar utgangspunkt i kundens behov: •Turneringer – for kunder eller ansatte •Spillerett til alle – en 4-ball hver dag •Grønt kort kurs for ansatte – eller kunder kombinert med faglig seminar som går over 3 dager. Etterfølgende seminar på 2 dager hvor de praktiske prøvene må tas.

Norefjell Golfbane AS, 3536 Noresund Tlf – Fax Daglig leder: Terje Løkkeberg. Mob