Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Livet i sjøen - Fjæra - Fisk - Gøy på Fedje
Camp Killingen Ferieleir, sjøleir, kurs- og selskapslokaler
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Dato: EØS-utvidelsen – Tillatelser med formål arbeid Avdeling for faglig strategi og koordinering, Enheten for statistikk og analyse Desember
Clarion Hotell Admiral By vandring •Møter opp på turistkontoret •Får heftene der all nødvendig innformasjon står.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
…for deg som liker nye og spennende reisemål…
Ringeriksbadet - orientering og status drift
En presentasjon av aktiviteter
Salgsteknikker & Sosial media
Velkommen til Butikkråd. Bakgrunn •Bakgrunnen for at Coop har valgt å opprette Butikkråd er for å bidra til å øke butikkens lokale konkurransekraft og.
Vår tids paradoks Klikk for neste side .
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Velkommen – til en presentasjon av Fredrikstad rådhus
Kroatia Et ferieparadis.
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av jordens befolkning.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Turene i November har gått til:
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
Nyttårsaften 2007 Klikk her for å starte bildeserie Klikk her for å starte bildeserie.
Både veier, jernbane og skipstrafikk binder Fredrikstad og Østfold nært til resten av Skandinavia og Kontinentet. Ikke uten grunn kalles Østfold ”Porten.
Presentasjon Fylkesbiblioteket i Akershus. Spørreundersøkelse blant bibliotekansatte i Akershus. 1.
Arrangement sesongen 2006/2007 Nettsiden Arrangementsmal Tidtaker/sekretær Viktig informasjon.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Sentrale markedselementer
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
IKEA for de mange mennesker
Agenda Velkommen til nye medlemmer!
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Copyright Mercell AS 1 Oslo,30. August 2006 Bergen,31. August 2006 Skandinavias største møteplass for innkjøpere og leverandører !
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i ferien for en liten drink med nogo.
Takk for din nåde, Gud. Takk for din nåde, Gud.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
TEMATUREN 2007 Alle mennesker er født frie og like i verdighet og rettigheter. De er utstyrt med fornuft og samvittighet og bør handle mot hverandre i.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Velkommen til åpent møte om Torstrands framtid! Grendehuset, 3. mai 2011.
Mulighet for Sponsorer -Klubben med Miljø- Reistad IL trenger inntekter for å ha et best mulig tilbud til dine barn. Hallreklame reduserer behovet for.
Fysisk aktivitet.
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
FA Kvinners misjonsoffer 2015 Rent vann i Uganda.
If Idrettsskole 2007 Idrettsskoleuka arrangeres av Leinstrand Idrettslag i uke 33, 13. – 17. august Alle dager fra Arrangementet foregår.
Hva er klokka?
Kapittel 43 Emilio forteller om tradisjoner
STASELIG KIRKE I ESTELI. FRA BYBILDET I ESTELI FLERE FASADER VAR KUNSTFERDIG MALT.
Kulturturisten Derfor er Bergen strategisk riktig
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
Hei og velkommen til innebandy-RM 2017 på norsk jord! Riksmesterskapet i innebandy for Tullverket blir i 2017 arrangert i nabolandet i vest, og den norske.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Merverdiavgift. Hva er merverdiavgift? Merverdiavgift er en avgift (penger) man betaler til staten ved salg av varer og tjenester Beregnes som % av salgspris.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Sommermåneder på Pytten
Juni på Neglespretten Avd: Kontor:
Skoleruta 2016 – 2017 Elever - Mindre grupper
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Oslo kommune Byrådet Velkommen
KULTURBEGIVENHETER I FURU
KULTURBEGIVENHETER I FURU
Tennisbane – Basketballbane - Volleyball bane Treningspark
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
En presentasjon av aktiviteter
Utskrift av presentasjonen:

Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner. Den er Skandinavias eneste skinnegående kabelbane for personbefordring Fløibanen har årlig ca. en 1 million påstigninger. Her presenterer vi et kortfattet sammendrag av banens historie.

Åpningstider 2007 2. januar - 1. mai 2. mai - 31. august 1. september - 31. desember

PRISER 2007 Enkeltbilletter og tur/returbilletter Voksne Barn Sentrum - Fløyen én vei kr 35,- kr 18,- Sentrum - Fløyen t/r kr 70,- kr 35,- Sentrum - mellomstasjoner én vei kr 18,- kr 10,- Fløyen - mellomstasjoner én vei kr 18,- kr 10,- Familiebillett: 175,-

Fløyen Folkerestaurant Her kan deg og din familie spise til nesten alle anledninger Fløyen Folkerestaurant – beliggende 320 meter over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet, utvilsomt en attraksjon i seg selv.

Fløyen suvenir og kiosk Ved Fløibanens øvre stasjon finner du Fløien Kiosk og Souvenir som er åpen hver dag hele året. Her får du kjøpt is, brus, pølser og tursjokolade og ellers vanlige kioskvarer. Butikken har et rikt utvalg av souvenirer fra Fløyen og Bergen.

Lekeplass på Fløyen Vi tar ikke munnen for full når vi hevder at du finner byens flotteste lekeplass for barn på Fløyen. Varierte og utfordrende lekeapparater, et digert troll som det er gøy å klatre på, og flotte steinskulpturer av hester. Et helt naturlig og nødvendig stopp for alle barnefamilier. For noen er nok dette målet for turen.

Grilling på Fløyen Hvis du ønsker å grille på turen, finnes det ferdig tilrettelagte griller som kan benyttes både på Fløysletten og ved Skomakerdiket. Ved grillen på Fløysletten finnes det ved som kan benyttes til opptenning.

Utsikten på Fløyen På Fløyen, Bergens tak, får du en fantastisk utsikt over byen, innseilingen, fjordene og øyene rundt. For alle som besøker Bergen, gir det en storslått oversikt over mangfoldet i byen og nærområdet.