Bifflapskaus (500 gr) Krydret biffkjøtt med rotgrønnsaker, purreløk og poteter. Serveres med flatbrød og smør. 139,- pr kuvert Ferdige steker Vi tilbereder.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

En smak av Middelhavet... Oliven
Mat og drikke: De er ikke villige til å betale mer for økologisk produsert mat De er ikke interessert i vegetarmat Det er en stor andel av FrP-velgerne.
En smak av Middelhavet... Oliven
Kosthold og trening med fokus på syklister
Husk Statoilkoppen med 2011-lokk
Kurstreff 3 Dagens tema: Del 1: ”Ikke ett fett” Del 2: Bedre forståelse for matvaremerking/ ”Lære å lese varedeklarasjonen”. Kursøktens del 1 skal gi økt.
Kapittel 17 I grønnsaksbutikken Hva ser du på bildet? sjampinjong (m)
Kjærligheten deres feires med familie & venner
Styrking av elevers grunnleggende ferdigheter gjennom aktiviteter innen målområdet mat og helse.
Aktivitet/Info Tema/Innhold Mål Oktober Uke 41
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 4 Praktisk matlaging Norges sjømatråd Husk å sette inn ditt navn på denne foilen, introduser deg.
Maten er halve helsa ! Pernilla Egedius Seksjonsleder Forpleining
Nye nasjonale kostråd – hva er nytt?
Matenerklar.no tipser Uke 32 ( august) 5 *= minst 7 av disse er økologiske Har du merket huset ditt godt med husnummeret? Er nummeret godt synlig.
Fruktgrøt.
Kosthold for idrettsutøvere
Haukeland universitetssykehus
Kalde retter - Lakserullade med Brie, lefse og sviske - Scampi i sur/søt chillimarinade - Grønn asparges m/skinke og parmesan - Gresk tomat salat med fetaost.
K Promotion AS Postadresse: Bernhard Herres vei 48 c OSLO Telefon:
Helseetaten Presentasjon og diskusjon på foreldremøter m.m.
Vitaminene Fett- og vannløselige
Måltidene (1) Frokost er et viktig måltid. En god frokost gir energi, øker konsentrasjonen og gir bedre humør. Hvis du ikke har appetitt om morgenen, ta.
Kurstreff 4 Kurstreff 4 med matlaging.
På barnehagens lunsjmeny!
Vinterens flotteste aften. Kjempefest for intill 120 gjester. Lokale artister bidrar. Ove Åsen fra Hotel Norge er hovedkokk! Alle kommer til å ha det.
KJENNER DU IGJEN NOE AV DET DU SÅ PÅ GÅRDEN HOS INGA BERIT?
AUGUST 2010 Bråta Kulturtorg NB NB: Våre arrangementer er åpne for alle og det er gratis inngang !! Nedre Eiker kirke har andakt følgende steder Onsdag.
Hellerud Møte og Selskapslokaler AS
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Kosthold og Livsstil v/Jorunn E. Hauso
Kostholdsforedrag Sterkenilsdagen
Mat. ost eple pære smør saft kli salami skinke.
Sauser Mat og helse 1 15.Oktober 2008 Daniel Bødtker-Lund Høgskolen i Vestfold.
Aktivt salg.
Tallerkenmodell og karbohydrater
Tallerkenmodell og Karbohydrater Uke 8. Tallerkenmodell.
Nøkkelhullet – enkelt å velge sunnere Navn, sted, dato.
Protein og fett Uke 9. Protein Protein stammer fra det greske ordet ”PROTOS” og betyr det første/den viktigste Bygget opp av aminosyrer Esensielle aminosyrer-
Idrettsernæring. Agenda ● Kort om karbohydrater, fett, proteiner, vitaminer og mineraler. ● Måltidsvaner ● Hva spiser vi før trening? ● Hva spiser vi.
NYLANSERINGER FRA NORTURA PROFF 1. MAI Kjøttdeig av storfe 2,5 kg Vår bestselger i nytt format! FRYST/FERSKFERSK VARENR EPDNR VEKT.
Trening og kosthold Karl Filip Singdahlsen 15. Februar 2012.
MÅLTID I MOSMARKA BARNEHAGE. Frukost  Borna har med matpakke heimanfrå.
Logg Aioli ØYSTEIN & PETTER - 2KSA - PRAKSIS - AIOLI - INDIVIDUELT - OPPSKRIFT.
1.
EGG.
Algebra er bra – hva er algebra?
MÅLTID I ROTSET BARNEHAGE
Villa Utsikten Storgata L illehammer
Tallerkenmodell og Karbohydrater
Velkommen, her er menyen Hele regionens lag! Sammen er vi sterke!
Protein og fett Uke 9.
Grønnsaker bilder er hentet med tillatelse fra frukt.no
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
Nøkkelhullet Enkelt å velge sunnere
Konferansemeny vinter 2017/2018
Fysisk aktivitet i gymsalen.
Landbruks- og matvaresituasjonen nasjonalt og internasjonalt
Tiltakspakke for forebygging og behandling av underernæring
Tegne geometriske mønster. Fysisk aktivitet m/ Manjeet Utedag
Møtematmeny for Agenda kantinene September 2018
Tallerkenmodell og Karbohydrater
Mat.
AKS ROSENHOLM , ROSETTEN
Den ekstreme tørkesesongen 2018
Vitaminer og mineraler
Protein og fett Uke 9.
Tallerkenmodell og Karbohydrater
Vigdis’ skolekokebok Oppskrifter
Utskrift av presentasjonen:

Bifflapskaus (500 gr) Krydret biffkjøtt med rotgrønnsaker, purreløk og poteter. Serveres med flatbrød og smør. 139,- pr kuvert Ferdige steker Vi tilbereder stekene slik at de blir enkle å varme opp. Ferdig oppskåret i aluminiumsbakker. Oksestek Reinsdyrstek Skinkestek Lammestek Prisene for de overnevnte stekene er dagens råvarepris, samt tillegg for: Steking pr kg 35,- Skjæring pr kg 25,- Hjemmelaget saus pr l 89,- Dersom andre alternativer er ønskelig ta kontakt. Dessert Eple kake 45,- pr kuvert Brownies 45,- pr kuvert Karamellpudding 35,- pr kuvert Fruktsalat med vaniljesaus 40,-pr kuvert Ostefat Produktmix og pris avtales med butikk. Fruktfat eller fruktkurv. Produktmix og pris avtales med butikk Bakeri- og konditorvarer Produkt og pris avtales med butikk Gaver Vi har ulike mattiner som er perfekt gave til en matglad venn. Produktmix og pris avtales med butikk. Antall Tapasbuffet Asparges med spekeskinke og parmesan Lakserullade med hvit geitost Greske kjøttboller Kyllingbryst med pesto Marinert scampi på fint brød med aioli Fylte smakstomater Stekte potetbåter Grønne og sorte oliven Soltørkede tomater Tzatsiki Fetaost Dadler med bacon 329,- pr. kuvert -Biffspyd med paprikadressing 45,- pr kuvert -Sitronmarinert kyllingspyd 45,- pr. kuvert -Potet salat 35,- pr.kuvert -Gresk salat 35,- pr. kuvert Gryter Beef stroganoff (400 gr) Modnet storfekjøtt med strimlet og stekt i Stroganoffsaus. Med sopp, paprika og grønnsaker. Serveres med kokt ris, baguette, grønn salat og smør. 189,- pr kuvert Viltgryte (400 gr) Surret viltkjøtt i kremet saus med sopp og bacon.Serveres med kokte poteter og rørte tyttebær. 198,- pr kuvert Kyllinggryte (400 gr) Surret kyllingfilet i kremet saus med sopp, paprika og grønnsaker. Serveres med kokt ris, grønnsalat, baguette og smør. 169,- pr kuvert Bestill på telefon 64 91 14 20 eller på catering.ski@ngbutikk.net. Bestilling må skje høyst en uke i forveien. I høysesong oghøytider må det tas forbehold om stor pågang. Avbestilling må skje senest 3 dager før utleveringsdagen. Betalingen skjer kort/kontant ved henting av maten. Alle priser er inkludert MVA. Fat, varmekasser og ect. Leveres tilbarke til butikken innen en uke! Bestill her !

Selskapsmat Rundstykker Salami Norvegia Brunost Kokt skinke Meny Antall Meny Antall Rundstykker Salami Norvegia Brunost Kokt skinke Egg og tomat 31,- pr. stk Koldttallerken Pepperlaks Røket laks med eggerøre Reker med majones Roastbeef med potetsalat Skinke med italiensksalet Brie 140,- pr. stk Spekematbuffet Spekeskinke Fenalår Dyrekjøtt Fårepølse Morrpølse Potetsalat, eggerøre, rømme, Baguette, flatbrød og smør 259,- pr stk Koldtbord luxsus Roastbeef med syltet agurk og remulade Pepperskinke med rømme Spekemat med potetsalat Karbonade med løk Pepper laks med majones 269,- pr kuvert Koldtbord Grand luxus Karbonader med løk Kylling med waldorfsalat Pepperlaks med majones Rekecabaret 329,- pr. kuvert Selskapssnitter 5 stk snitter pr pers Roastbeef med remulade og løk Moden brie med druer Leverpostei med bacon Røket laks med eggerøre Reker med majones og dill 119,- pr.pers   Luksussnitter 5 stk snitter pr pers Parmaskinke med oliven og parmesan Skinke med waldorfsalat Skalldyr med kaviar 149,- pr.pers Canapeer variant 1 Reker med majones Roastbeef med remulade Krepsehaler med majones Fransk brie 155,- pr. stk Canapeer variant 2 Gravet laks med sennepsaus Grov postei med bacon Blåmuggost Smørbrød Roastbeef med potetsalat Spekeskinke med eggerøre Reker med sitron Kalkunbryst med waldorfsalat Karbonade med løk Skinke med italiensksalat Egg og tomat 59,- pr. stk Baguetter Kokt skinke og ost Salami med brie 47,- pr. stk