KRETSLEIR ”TINGVATN 2012”.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

THAILAND.
ASKER SKIKLUBB VOLLEYBALL Treningsavgift/dugnad våren 2014
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR, 7ÈR OG 11ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-16 ÅR.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Lier Svømmeklubb arrangerer familieleir på Løkken Idrætscenter for alle svømmerne sine helgen 24. – 27. august Løkken Idrætscenter er beliggende.
Verdens største motionscykelløb kun for kvinder
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Velkommen til BM Wulfsberg Cup
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Skole & Arbeidsliv akershus.skoleogarbeidsliv.com
Velkommen til Eurocamp i Frankrike •Motto for leiren er: ”Mer en vi kan drømme om” •Kan DU virkelig gå glipp av å være med på denne store RR festen???!!!!!!
Månedsbrev fra Blåklokka
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Speiding i et folkehelse- og friluftslivperspektiv.
Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Kurs om Mukulamesse for barn og familier i Voie kirke torsdag 13
Kapittel 1, oppgave b) å kaste loss å seile uvær (n) kuling (m)
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
RYLA 2010 Midtveismøte 16. januar 2010 Bjørnar Nyborg, Halden RK Leder RYLA.
Polen tur 2007 Uke 39. Avreise Søndag 23/9 Oppmøte kl Skolen Vi pakker buss og lignende Setter opp liste med hvem som sitter hvor.
Spurkeland 2012 Kretsleir for speiderne i Bjørgvin.
Kretsleir for speiderne i Bjørgvin
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
Studietur Renholdsbransjen i NHO Service LISBOA Fredag 6. mai til mandag 9. mai.
Lederundersøkelsen 2013 Programrådgiver Martin Enstad Norges KFUK-KFUM-speidere.
FRISTER: 25. mai 2010 Påmelding med antall personer alle tropper med innbetaling av kr. 500,- pr. person, og ønske om type innkvartering. Ved påmelding.
Spilletider/klasser: G/ J122x10Sluttspill (semi-finale) 2x10 G/ J132x10Sluttspill (semi-finale) 2x10 G/ J142X15Sluttspill (semi-finale) 2x20 J15 2X15Sluttspill.
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR OG 7ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-12 ÅR.
Infopakke 15.april NÅR: Førerpatruljen fredag 31.juli – lørdag 8.august Alle andre lørdag 1 – lørdag 8. august 2015 HVOR: Camp 773 Foreneset ved Jørpeland.
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
 Tilhører Norges speiderforbund  Sluttet til WAGGS og WOSOM NSF Gruppe Gruppeledelse Flokk Tropp Roverlag Gruppe Vestfold Krets.
Hva er felles korpsleir? Speiderleir i regi av alle de fem speiderkorpsene i Norges speiderforbund i samarbeid. Det er første gang i historien korpsene.
KORPSLEIR 2014 Trevældcentret i Danmark. HVA ER KORPSLEIR? Tradisjonell speiderleir Mange morsomme og lærerike aktiviteter God stemning Gamle venner Nye.
Godeset Speidergruppe Vesterlen krets av Norges Speiderforbund (NSF) Wings August 2014 Windsor Great park, Berkshire UK.
(1/3) Samfunnsansvar > Sjekkliste for grønne speiderturer á la ”Sikkerhet på tur”. > Automatisk trekk av CO2-kvoter på reisefordeling! > Bygge/utvikle.
Hva er felles korpsleir? Speiderleir i regi av alle de fem speiderkorpsene i Norges speiderforbund i samarbeid. Det er første gang i historien korpsene.
«Let`s dream together»
Gruppeting onsdag
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Forenesdagene fredag 19. – søndag 21.mai
DANA CUP 2017 SØNDAG 23. – LØRDAG 29. JULI
Forenesdagene fredag 27. – søndag 29.mai
Klepp IL – Turngruppa Inviterer til turntreff 5-7 trinn 2017
Forenesdagene fredag 19. – søndag 21.mai
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Kampen om Heiatrollet INVITASJON til småspeidere lørdag 20.mai
O-TROLLEIR 2018 Velkommen til O-trolleir på Ormåsen i Øver eiker
Forenesdagene fredag 25. – søndag 27.mai
Bli med på kretsleir! Hinne speidergruppe blir med på eventyret.
Bli med på kretsleir! 1.Egersund Speider-gruppe blir med på eventyret.
Randaberg speidergruppe blir med på eventyret. Bli med du også!
Utenlandsturnering LFH
Bli med på kretsleir! Tastaspeiderne blir med på eventyret.
Bli med på kretsleir! Gruppelogo
Forenesdagene fredag 24. – søndag 26.mai
Utskrift av presentasjonen:

KRETSLEIR ”TINGVATN 2012”

Vår neste kretsleir – ”Tingvatn 2012”: Søndag 24.-lørdag 30.juni 2012 På Kollemogarden like ved Kollemo skole på Birkeland som er kommunesenter i Hægebostad kommune, Vest Agder. Lokal gruppe er Eiken KFUK-KFUM speidere

Leiren blir tilrettelagt for stifinnere, vandrere, rovere og ledere. Vi har invitert kretser i eget forbund som ikke selv arrangerer kretsleir, og sørlandskretsene i NSF. Pris er satt til 1500,- Det er kretsstyret som er øverste ansvarlig for leiren, men planlegging og gjennomføring er overdratt til leirstaben. Allikevel er det et felles ansvar å bidra slik at dette blir en opplevelse speidere og ledere vil huske med positive minner. Dere som speidere og ledere er med å forme aktivitetene på leiren. Leiren blir tilrettelagt for stifinnere, vandrere, rovere og ledere.

PORTALEN

PARKERING

LEIRPLASS

LEIRPLASS

LEIRPLASS

LEIRPLASS

KJØLEROM,GRILLBU OG LÅVEN

LEIRKONTOR, INFOTORG OG TOALETTER

”VAKTA”

KIOSKEN

Berserk – på speidervis! Å gå berserk er vanligvis ikke noe vi oppmuntrer til på våre speidermøter! Men når vi reiser på leir i vikingenes fotspor på Tingplassen, er det lov å la seg inspirere av de gamle heltene! Ikke av at de var brutale og hemningsløse, men av at de viste et utrolig mot ved å reise ut i ukjente farvann og krysse store hav i små båter uten GPS og livbøye. Noen ganger trenger vi også litt av dette motet i livene våre. Vi trenger å være modige for å være oss selv, ta våre egne valg og våge å ha meninger som ikke er populære. Noen ganger trenger vi å være modige når vi skal prøve noe vi aldri har gjort før, krysse våre egne grenser, legge ut på vår egen reise, eller kanskje det handler om å reise på leir i ei hel uke uten mamma og pappa! Da kan vi hente inspirasjon fra Vikingene og deres mot. Vi kan tørre å ta nye utfordringer og lære nye ting! Vi kan tørre å være oss selv slik som Gud har skapt oss! Vi kan tørre å stå for det vi mener er rett! Da går vi berserk på ekte speidervis!

Påmeldings frist og kontingent betaling Påmeldingsfristen er 1.april, med mulighet for oppdateringer og lignende slik at endelige deltagerlister er klare 1.juni. Deltagerkontingenten forfaller til betaling ved påmelding 1.april, og betales til 3000.26.88561. Hvordan melde på KFUK-KFUM grupper Påmelding skjer gruppevis, det vil si at det er gruppeleder som melder på alle sine ledere og speidere. Påmeldingen skjer elektronisk via en kretsmodul som ligner svært på landsleirpåmelding, linken finner dere her http://medlem.kmspeider.no/kleir/k19/login.asp Gruppene kan logge seg inn med samme brukernavn og passord som de har til medlemsregisteret.   oppdateringer og lignende slik at endelige deltagerlister er klare 1.juni. Deltagerkontingenten forfaller til betaling ved påmelding 1.april, og betales til 3000.26.88561.

Kontingentsatsene for Tingvatn 2012 er fastsatt slik: Deltagerkontingent 1500,- Husstandsrabatt 1200,- , gjelder fra og med deltager nr.2. Deltagere som allerede får redusert deltagerkontingent teller ikke med når denne rabatten beregnes Lederpris 850,- , Gruppene får 1 leder pluss 1 leder pr påbegynte 10 deltagere til redusert pris. Deltagere i stab teller ikke med i beregningsgrunnlaget Lederbarn under 3 år gratis, dette inkluderer ikke programtilbud tilpasset aldersgruppen Lederbarn 3-8 år(ikke avsluttet 3.trinn) 750,- , denne prisen inkluderer ikke programtilbud tilpasset aldersgruppen Lederbarn som er ferdige med 3.trinn 1500,- og regnes da som deltager. Hovedkomite 750,-   Dersom det er ledere eller speidere som kun deltar på deler av leiren betales det en pris pr. måltid. Frokost 75,- , lunsj 75,- og middag 150,- Avmelding Det er fastsatt noen prinsipper for håndtering av avmeldinger, og hovedregelen er; Avmelding i tidsrommet 1.april til 1.juni da refunderes 70% av deltageravgiften Avmelding etter 1.juni da refunderes ingen del av deltageravgiften

Leirstab: Leirsjef Hilde Fjeldsgaard Mandal speiderhilde@gmail.com Viseleirsjef Linda Beathe Dalane Øvrebø beathelinda@hotmail.com Program Eva Langeland Øvrebø toevland@online.no Leirbål Brita Sørli Jærnes Vågsbygd brita@sandenmedia.no Intendantur Øyvind Landsnes Mandal oyvind@landsnes.org Økonomi Ragnhild Kvarenes Eggen Kristiansand V ragnild.kvarenes.eggen@kristiansand.kommune.no Informasjon Øyvind B Nygaard Arendal speideroyvind@gmail.com