• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Fra tegning til fortelling
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Puls-jet Trike.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Industribyen Notodden
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
- Dette er en heksejakt på ekstremt flinke folk…
Seilturen En sommerfortelling…...
Av Jonas, Herman, Arne-Olav og Sebastian
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
Kapittel 5 oppgave a) Fra presens til preteritum 
Nordenfjeldsk jentesamling nr. 1 Trondheim februar 2009.
Oppdagelser Her får du vite om kjente vikingoppdagere og ferder.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Vi er FusionTech UB – som dere så i introduksjonen. Ting vi skal snakke om er: - Oppstarten - UB i førsteklasse.
Vindmølle.
Regnskap 2002 Noen hovedtall fra årsrapporten. Kort sammendrag ble betegnet som det vanskeligste budsjettåret etter kommunesammenslåingen Ny.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Oppgave i nettkommunikasjon Samarbeid mellom HiHm og HVe.
Av Thea Hermansen Bakke
826 – Han gikk den tunge veien
God morgen.
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
Hai ! Hai !.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
Matteus 2,1-12.
Vannressurser i Norge og verden!
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
“ Hjelpesendinger” fikk fikk spørsmål fra Aud Svare i Skjåk om vi ville ha tannklinikken etter hennes mann som nylig var død. ADRA Moldova hadde bruk for.
Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
 Blestølen og Omegn Tursti Forening Årsberetning 2012  Blestølen og Omegn Tursti Forening har igjen hatt et veldig aktivt år.  Vi startet lørdag 11.
Nysgjerrigperprosjekt
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
IL Holeværingen Langrenn Løypelag Løyper i bygda
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
Agent for rettferdighet
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
SKIDAG PÅ BUSUVATNET TEKST: ANDREAS HAUGEN BILDER:GUNN KARIN FOSSHOLM OG KIRSTEN GREAKER HEIMESTØL.
Tusenvis er pårørende til alvorlig syke foreldre
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges.
4A NØKLEBY SKOLE. KICK OFF! 31.MARS STARTET VI BATTERIJAKTEN VÅR MED EN KICK OFF I KLASSEROMMET. VI HADDE BRAINSTORMING OM HVA VI KUNNE GJØRE FOR Å SAMLE.
Utskrift av presentasjonen:

• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle koste 8000 kroner. Vi hadde ikke råd og måtte ta til takke med en liten traktor som Kjell Arne lånte av sin bestefar. Han kjørte traktoren fra Søgne til Finsland, det tok tid, men vi trengte en maskin. Vi hekta fast et tau bak på traktoren og dro opp de små trea som sto på skogsveien. • Det ble mye prat og ryktet gikk fort. Flere ble med på dugnad, alle ville støtte opp om et positivt tiltak for ungdommen i Finsland. • • Odd Egil begynte på banen med en traktorgraver, men det tok altfor lang tid. • Vi kontakta Gunleif Djupesland som fortsatte med sin 8 tonns maskin, nå gikk det mye fortere. • Vi spurte over alt om hjelp og fikk napp hos Svein Snemyr som fant mye masse med en 16 tonns maskin. • Dette ga mersmak, her er det bare å gå på, vi skal få til en super bane. • • Tommy fra Froland var med og så hva vi hadde gjort. • Han ga oss mange gode råd, han sa at hopp i utforbakke er bra og at vi måtte legge en meter tykkelse med sand.... • Har vi så mye sand.....det ble handel med Dag Finn og Pelle ble sendt ut på jakt etter penger. •

Så her er noen bilder fra banen vi lagde.