Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
God Jul ? Du behøver ikke å vente til Jul….
Advertisements

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
Music: Nightengale Serenade
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Innbydelse til grillfest I fritidshuset mitt. For enkelhetskyld ordner jeg med festen og drikke.
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Vår tids paradoks Klikk for neste side .
Sørhagen var opprinnelig brukt av besteforeldre, foreldre og fettere og kusiner, i alt 16 personer.
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Gammel kinesisk visdom
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
AKB-Pårørende en ressurs
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Mens vi venter… Julekalender til bruk i barneskolen – en PowerPointpresentasjon utarbeidet.
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
God Jul Du behøver ikke vente til Jul…
PUSTE OG AVTREKKSTEKNIKK
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
SEPTEMBER 2010 Bråta KulturtorgSolberglia bo- og aktivitetssenter Torsdag 2. september kl Allsangskonsert med Tor Olsen. Har du lyst til å teste.
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
God morgen.
VELKOMMEN TIL BRAGERNES SKOLE VI VIL TRIVES VI VIL LÆRE
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
d. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
Bilder fra Hviterussland - den gamle og den nye tid møtes.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Av Dan Christian og Stein Jørgen
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 20 og mai 2015
Lekseplan for 6.trinn uke mai TIMEPLAN: Økt / dag:MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag ABABABABAB 1.økt: Pals Norsk K & H Mus.Eng.Samfunnsfag.
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 24 og juni 2015
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
Plan for 1.klasse Uke – 16. oktober. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk UtedagNorsk Fellessamling 2Norsk UtedagNorsk 3GymMatteUtedagEngelskNorsk.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
God jul og godt nytt år Vi takker for samarbeidet i året som er gått og ser frem til et nytt spennende år. Julehilsen fra alle ved Grødem skole Helene,
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Rydd etter deg. No:. Oppsett i et brev. Ma: Lære at 10 cm = 1 dm, 100 cm = 1 m, 10 dm = 1 m Eng: Christmas.
Norsk jul.
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Månedsbrev Småtroll Desember.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Detta er en automatisk lønnsforhandling
SISSEL’s julekonsert i Oslo Spektrum
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Desember Tema: Jul MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
En presentasjon av Moise
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 50-51
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Oppgave 7 Side 109 i arbeidsboken
Utskrift av presentasjonen:

Klikk her for julehilsen

Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med gode minner og gleder oss til Oline har det fint i 5 klasse, har gledet seg med ridetimer hver mandag, DSM (det skapende mennesket) i regi av Ås kulturskole på onsdager og svømming med Ås IL lørdager. Mette møter utfordringer som rådgiver og lærer med vanlig 110 % innsats. Pål har sitt første år bak seg med fast jobb til forskjell fra tilværelsen som vikar. Hjemme har det skjedd forandring i form av nye vinduer, ny dør, ny peisovn, ny varmtvannsbereder og nytt sikringsskap. Vi har heldigvis vært spart for uanmeldte sykehusbesøk. Det har vært godt å ha kunnet senke skuldrene og få mye på litt avstand. Familien Johansen feirer Julaften i Liaveien. Og selvfølgelig blir det sildebord 4.juledag – en hyggelig tradisjon som snart har 10 års jubileum. …….

Vennlig hilsen Oline Mette & Pål GOD JUL