Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Honning i Sårbehandlingen
Advertisements

Å opprettholde et godt immunforsvar
Sone 1 (aerob) % av makspuls, lav intensitet
INTENSE BODY MOISTURISER overlevelsesstrategi for sunn hud avsluttstart perennial ™
Aminosyre Arginin.
Uten mat og drikke.
Hvordan kan kroppen bekjempe sykdom?
ORGANSYSTEMENE OG KROPPEN VÅR:
Kosthold og ernæring ved revmatisme
Livsstil og sykdommer Av Sara og Marianne.
3. ERNÆRING OG HELSE sunt kosthold og aktiv livsstil
Innføring i behovet for ernæring i et fysiologisk perspektiv
Innføring i behovet for ernæring i et fysiologisk perspektiv
24. Kreft og kreftutvikling
Metakommunikasjon Kommunikasjon på flere plan
Mat i barnehagen Forskrifter og andre dokumenter
Fordøyelsessystemet Næringsstoffene i maten er store molekyler.
BASIS - CELLER Alle levende organismer er bygd opp av celler
Karbohydrater Består av grunnstoffene C, H og O
INTENSE BODY MOISTURISER overlevelsesstrategi for sunn hud avsluttstart perennial ™
Ansiktsmasker avsluttstart. hjemtilbake ansiktsmasker neste Dette dokumentet er til bruk for ansatte hos Nu Skin Enterprises Europe og uavhengige distributører.
Pre- og probiotika Randi Vassbotn.
Kosthold og ernæring ved revmatisme
Helseetaten Forskrifter og andre dokumenter
Hva er det viktigste i livet ditt? Betyr det mye å ha god helse?
Kort om | vedlikehold. Hvorfor trenger man å vaske produktene? Skitt drar til seg fuktighet, noe som minsker komforten. Lukt kan ha en…negativ påvirkning.
Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,
Celler (Guyton kap 2) Celle: Celle homeostase - egenskaper
Johanne Molnes Harkjerr
Fossilt brensel. Anvendelse
Mennesket spiser organske stoffer fra dyr
Grunnleggende ernæring
Bruk av alkohol og medikamenter blant eldre (60+) i Norge.
Viktige grunnleggende begreper innen kjemi -Kjemiske reaksjoner – Nina Aalberg/ Ellen Andersson - Skolelaboratoriet.
Hva er kjemi? Alt i naturen består av stoffer Hvordan er de bygget opp? Hvilke egenskaper har de? Hvordan kan stoffene reagere med hverandre og danne nye.
 Bygd opp på samme måte som planteceller, men med noen forskjeller  Har ikke cellevegg  Har ikke saftrom  Har ikke grønnkorn  Er det andre vesentlige.
Grunnleggende mathygiene Ågot Li, seniorrådgiver Mattilsynets distriktskontor i Drammen.
Fra celle til flercellet organisme. Mål Du skal kunne cellenes felles grunnleggende bygningstrekk.
MAT 3. KLASSE v/ Henriette Heesch Holmen Kan dere et annet ord for mat?
Hvordan fungerer de?. Plantecelle Funksjonene i ei plantecelle. Planteceller: Planteceller består av en cellevegg, en cellemembran, en cellekjerne, mitokondrier,
KJÆRLIGHET OG KJØNNSROLLER
BASIS - CELLER Alle levende organismer er bygd opp av celler
Hvordan oppstår grupper?
Celler er grunnlaget for alt liv
Grunnstoffer.
Hjertets elektriske ledningssystem
Problemstilling: Er periodisk fasting bra for deg?
Nerver og hormoner – kommunikasjon i kroppen
Kroppen som helhet Laget av Anniken Ordbegrep Anatomi= Læren om hvordan kroppen er bygd opp Fysiologi= Læren om hvordan kroppen fungere, oppgave Livsstilssykdommer=
Livsstil og god helse Tekst, figur, bilder etc..
Vev og vevsvæske.
Hva gir oss energi i maten
Vitaminer og mineraler
Celler – grunnlaget for alt liv
Grønnsaker, frukt, bær og poteter.
Vitaminer og mineraler
Fra celle til flercellet organisme
MAT FOR GLEDE OG GOD HELSE
Utskrift av presentasjonen:

Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter

Kobber - viktig for helse og ernæring Kobber er viktig for alle levende ting og et naturlig forekommende element, så er kobber tilstede overalt i verden rundt oss. Livet har utviklet seg i denne naturlige tilstedeværelsen, og mennesker har utviklet innebygde mekanismer for å administrere inntaksnivåer. Kobber er ikke dannet i kroppen og må hentes fra mat og drikkevann hver dag som en del av et balansert kosthold, og av og til, ved bruk av kosttilskudd.

Fortsettelse Kostholdig kobber er viktig for alle. Våre fordøyelsessystemer assimilerer mengden som er nødvendig for god helse gjennom et system for opptak som kalles homeostase. Overflødig kobber utskilles.

Kobbers rolle i vekst og utvikling Nesten hver celle i kroppen bruker kobber, og sammen med jern og sink utgjør kobber trioen av mineraler som er avgjørende for vårt velvære. Kobber er avgjørende for kroppens helse fra fosterutvikling til og med til alderdom. Helt enkelt, uten kobber, kunne hjernene våre, nervesystemer og kardio vaskulære systemer ikke fungere normalt

Kobber er viktig for: Hjernens utvikling under føtal og postnatal vekst, og opprettholdelse av hjernens helse gjennom livet, inkludert effektivt antioksidativt forsvar. Effektiv kommunikasjon mellom nerveceller Vedlikehold av sunt hud og bindevev Sårheling Strukturell integritet og funksjon av hjerte og blodårer Vekst av nye blodkar

Fortsettelse Riktig struktur og funksjon av sirkulerende blodceller Dannelse av cellene i vårt immunsystem (hvite blodlegemer) Vedlikehold av en sunn og effektiv immunrespons Generering og lagring av energi i "kraftverkene" av cellene våre, mitokondriene.

Hvorfor kobber? Kobber har lenge vært kjent av leger for å bistå transport av oksygen gjennom blodstrømmen, og brukes i våre produkter for å hjelpe lindring av muskelsmerter, sårhet og rehabilitering. Kobber har også betydelige antibakterielle og antimikrobielle egenskaper, med tester som tyder på at kobber kan redusere spredningen av vanlige bakterier som e-coli og MRSA.

Vårt unike kompresjonsmateriale Bestående av 88% innebygd kobber-nylon og 12% Spandex, bruker vi en unik patentert stoffstruktur som maksimerer det innebygde kobberinnholdet og gir utmerket wicking ytelse. Kombinert med alle naturlige innebygde egenskaper av kobber, blir egenskapene som finnes i alle våre plagg, aldri vasket ut og vil vare i livet. Vår komprimering holder sin form, elastisitet og støtte, og sikrer at du føler deg fullt ut av kobberinnholdet så lenge du bruker våre produkter.

Fortsettelse Vår patenterte langstrakte "X-form" fiberstruktur øker gapet mellom individuelle trådstrenger, slik at en 4-veis kapillær funksjon som raskt sprer og tørker kroppens fuktighet. En teknikk som bare finnes i våre produkter, reduserer vår fiberdesign også kontaktpunkter mellom hud og stoff, i tillegg til redusere hudens fuktighet og økende komfort.   I motsetning til andre kompresjonsstoffer virker kobber88 ™ lettere, jevnere og mer motstandsdyktig mot rynker og ryttere, noe som gjør den ideell til sportsapplikasjoner og perioder med lengre bruk.