Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Lage e-post med bilde som vedlegg
HVA ER ?.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Nytt HR-system  Info lederforum
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Hvordan lager du en konto?
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Funksjoner og Innstillinger i
Reiseregninger i HR-portalen
Rutiner ved skade elever
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Regnskap (med skatteposter)
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Reiseregning Eystein Hansen Foto: Peter Hamlin.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
DFØ-app Reiseregninger på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
DFØ-app Selvbetjening på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Medlemsregister mm - en liten innføring
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Web booking instructions
Viktige datoer i så henseende
Logg på med mottatt brukernavn/ passord
Support og tilbakemelding
DFØ-app Din portal på mobilen.
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Opplæring SAP Portalen
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Min Tid Tekn/adm ansatte
HVORDAN logge på MY LCI.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Min Tid Tekn/adm ansatte
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Titteloppsett Undertittel.
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Lynguide – for LIS Logge på:
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Forside/oversikt Fag / tema Naturfag Trinn 4.trinn
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold 13.05.2019

Registrere utgiftsrefusjon Dette skjemaet erstatter refusjon av utlegg som tidligere ble utbetalt via regnskapssystemet. Det gjelder utgifter du har hatt som er rene utlegg for arbeidsgiver, som for eksempel bøker eller undervisningsmateriell. Du logger inn i SAP Portal (web) eller DFØ App. I Sap Portal velger du Reise- og utgiftsrefusjon, i appen velger du Utgiftsrefusjon. Utgifter du har hatt som er dine egne, som skal lønnsinnberettes og som arbeidsgiver skal dekke, som for eksempel mobiltelefon eller arbeidstøy, skal ikke registreres i utgiftsrefusjonsskjemaet - men under E-skjema i SAP Portal/DFØ App.

Hvordan registrere en utgiftsrefusjon i DFØ App? Velg Utgiftsrefusjon

Trykk på + i Utgiftsrefusjon

Generelle data: Trykk på Dato og legg inn dato for når utgiften fant sted.

Trykk på Formål og skriv inn formålet med utgiften(f.eks. seminar). Trykk OK.

Kommentar : fyll ut dersom du har tilleggsinformasjon, for eksempel prosjektnummer

Legg til en eller flere utgiftsposter Legg til en eller flere utgiftsposter. Velg ‘+Legg til ny utgiftspost’ nederst på siden under Utgiftsposter.

Trykk på de enkelte postene som kommer opp og fyll inn for - Utgiftstype, velg type utgift - Beskrivelse - Begrunnelse - Beløp Trykk OK. Da vil utgiften bli lagt under Utgiftsposter i Utgifter-menyen. Gjenta for å legge til flere utgiftsposter.

Legg til vedlegg Det er et krav om at utlegget skal dokumenteres med kvittering. Trykk på Vedlegg i menyen og velg +Nytt vedlegg Kan se forskjellig ut når man skal ta bilde av kvittering utifra hvilken mobiltype man har.

Ta bilde av kvitteringen eller velg bilde fra fotogalleri. Ta bilde og trykk OK. Legg inn Filnavn f.eks kvittering 1. Trykk OK. Gjenta dersom flere kvitteringer.

Trykk på ikonet for Lagre (Diskett) Trykk på ikonet for Lagre (Diskett). Utgiftsrefusjonen lagres som utkast. (Du kan da fortsette å registrere utgiftsrefusjonen på et senere tidspunkt).

Trykk på Send for å sende inn utgiftsrefusjonen Trykk på Send for å sende inn utgiftsrefusjonen. Trykk deretter på Send inn. Utgiftsrefusjonen sendes da til godkjenner.