Lynguide for leder-rollen

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Keyforce SMS Mobile Link
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
STUDIEARBEID Hva er en studieplan?
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Intranett: Hvordan komme i gang
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Microsoft Dynamics AX Alle versjoner av SuperOffice og AX ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger.
Intelle SMS Mobile Link
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring i 2.studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel Eeg-Larsen.
Først søker du opp en arkivsak Så mearkerer du dokumentene (vedleggene i mailen) som du ønsker å arkivere Dra- og slipp over saken.
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Innføring i bruk av Dashboard
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Opplæring: Digital Diktering
Spillemiddelseminar 2011 – fallgruver i søknadene.
EQS Introduksjon for tilsette i Helse Møre og Romsdal av
Hent opp aktuell pasient og start rekvireringen ved å klikke på LAB-ikonet eller LAB rekvirering og svar.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Søking Søknadsbehandling/ Veiledning Realkompetansevurdering/ Vurdering Realkompetansevurdering/ Vurdering Opplæringsbehov Tilpasset opplæring Dokumentasjon.
Integrasjon Microsoft CRM Microsoft AX ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger denne endringen blir oppdatert” ”opprettes en ny kunde,
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Visma Global Alle versjoner av SuperOffice og Visma Global ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger.
SuperOffice CRM Visma Business
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
Microsoft CRM Visma Business
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring Deltid studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Politiattest Alvdal Idrettslag Elektronisk søknad.
Fossums nye web nå går vi online Opplæring 17 og 18.nov Tel Opplæringspresentasjon v/Carina nov10.
I henhold til ny lovgivning må vi informere om bruk av informasjonskapsler (cookies)
Support og tilbakemelding
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Hva skjer når læringsmålene for del 2 og 3 kommer?
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Min Tid Tekn/adm ansatte
Opplæring SAP Portalen
Palliativ plan i Profil
Lynguide – for LIS Logge på:
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Lynguide – for supervisør
Lynguide - mobilapplikasjon
Lynguide for veileder-rollen
NY SPESIALISTUTDANNING ALLMENNMEDISIN Fra ALU-MØTE
Lynguide for leder-rollen
Innføring for rollen «brannmann»
Utskrift av presentasjonen:

Lynguide for leder-rollen Hovedoppgavene til en leder i Kompetanseportalen er å: tildele plan med læringsmål og læringsaktiviteter. følge progresjon og godkjenne læringsmål i samråd med veileder og supervisør. informere om oppnevnt veileder slik at LIS velger riktig veileder i verktøyet. Logge på: Gå inn på sykehusets hjemmeside (Innsiden/Pulsen/ Intranett) og søk opp Kompetanseportalen, logg direkte inn Tildeling av læringsmålplaner 1. Klikk på «Mine medarbeidere» 2. Huk av for ønskede LIS 3. Klikk på «Legg til» 4. Klikk på «Tildel plan» 5. Klikk på rett kategori 6. Huk av for ønskede plantyper 7. Klikk på «Tildel plan» Godkjenning av læringsmål 1. Gå til fanen «Godkjenning av læringsmål» 2. Klikk på «Åpne alle» for å få opp detaljert info om alle mål som er sendt til deg for godkjenning. 3. Fyll eventuelt inn kommentar 4. Klikk på «Signer» eller «Avslå». For å avslå må du velge årsak og skrive inn kommentar.

Se læringsmålplanen til LIS 1. Gå til fanen «Rediger data» 2. Klikk i feltet under «Læringsmålplaner» for ønsket LIS. 3. Velg ønsket plan 4. Du får opp hele valgt plan for valgt LIS Se statusdashboard 1. Gå til fanen «Rediger data» 2. Klikk på «Se status alle dokumenter» 3. Velg ønsket plan 4. Statusdashboardet viser status for alle læringsmål, aktiviteter eller repeterende aktiviteter for alle LIS i listen din Mer informasjon og opplæring om Kompetanseportalen i Helse Vest finner du her: Helse Bergen Helse Stavanger Helse Fonna Helse Førde