Høstens Store Aktivitetskonkurranse

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Det handler om byen vår Bergen har et problem • Luftforurensingen i Bergen er helseskadelig. Det er påvist at folk blir syke • Hver dag står folk i lange.
Advertisements

Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
Naturli’vis Nærtrim for Familien og skolen O-trim for trimmeren
Kommunekampen -Et trimtilbud med moderne vri. For folk i form til O-VM
© Fairtrade 2010 Project Title sits here Fairtrade-ukene 2013 © Fairtrade 2010.
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
HVERDAGSAKTIVITETER & ENERGIØKONOMISERING
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
HVA ER ?.
FRITID.
………………………………………………………..(Hvem i kommunen/bydelen)
Foreløpige resultater egenevaluering
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Barn og unges kommunestyre kårer den sprekeste skolen og de tre mest aktive klassene, høsten 2014 Bli med og vinn fine premier! Beste skolen: Innskripsjon.
MOVE IT Barn og unges kommunestyre 2013
”Kom i form med GL Noble Denton ! ”
Hvordan går det med fylkesavdelingens- arbeidet med fagkongressen 2013?
Energiaktiviteten ” Sjekk skolens energibruk” Energinettverket 25. august 2005.
”Kom i form med DEFA ! ” Kjetil Olsen Bedriftsidretten i Norge.
♥♥ Verv en bridgevenn ♥♥ Stor kampanje til høsten – vi løfter i flokk Alle verver én Trivelig å verve noen vi kjenner - sjansen øker for at de nye vil.
Sykehusets egen internettside der man enkelt kan registrere aktivitet!
Fysisk aktivitet Bra for helsa!.
Kartlegging av fysisk aktivitet.
Møte for samkjøringsambassadører 12. september 2012.
Møte for bedriftskontaktene 17. Januar Kort kampanjestatus Avego Agenda.
Møte for samkjøringsambassadørene 17. Januar 2013.
Ung i BKK 19. oktober Om prosjektet Ambassadørnettverk Høstkampanje Demo Idemyldring Agenda.
Møte for samkjørere hos Aker Solutions 19. oktober 2012.
Insentivperiode 1, 2012 Startet 26. mars Avsluttes 15. juni Krav for å delta: Fra hver bedrift skal 10 brukere samkjøre 4 ganger.
INMA Performance Awards Innlevering – kategori: Åpen klasse Innleveringsfrist 15. august.
Barn og unges kommunestyre 2012
Her er den flotte skolen vår K ULTURØKT På mellomtrinnet har vi forskjellige kurs hver torsdag. Kursene varer i fem uker. Vi har seks forskjellige.
Forretningsidè Matsafari har som mål å bygge samspill mellom mennesker, med maten i fokus og naturen som møteplass.
Status på bruk av Innovasjonsportalen
Kampanje februar 2014 Kampanjeprodukter mobil Kampanjeprodukter MBB
”Kom i form med Vinghøg ! ” Kjetil Olsen Bedriftsidretten i Norge.
HELSEFREMMENDE GREÅKER. Hvorfor Ut på tur i timene? Mere overskudd – holder ut Bedre helse – hjerte, sirkulasjon, lungekapasitet reduserer belastningsskader,
42 år med fellesskap om fysisk aktivitet på arbeidsplassen
BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 1 Lagledermøte ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert Orben Norges Bedriftsidrettsforbund.
Skifteplan mobil – for oppslag og noteringer av tiltak på skiftene. 1.
BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 1 Kick-off mosjonskampanje 8. september 2008 Aktive Sykehus Sykehuset i Vestfold HF.
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
PRO ISP PRO ISP PRODUKTER Produktveileder Bruker veilederen under for å finne frem til de produktene du behøver. Ta kontakt med.
MINDE – FORSLAG TIL EGENTRENING I FERIEN 1. HA DET KJEKT MED FOTBALLEN! Det å spille og trene fotball skal være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt.
Blir du med og går 455 kilometer langs norskekysten? Brundalen skoles gå-aksjon våren 2008 Vårens vakreste eventyr.
Kidsmonitor tutorials for mobil. Innhold S. 3 Endre tidspunkt for hjemsending S. 10 Endre fast tidspunkt for hjemsending S. 17 Sende melding S. 20 Sjekke.
Sesjon Stisatsing Anne-Mari Planke, DNT og Morten Dåsnes, FL Presentasjon stisatsing Ivaretaking av sti i kommunal planlegging, Kristin Nordli,
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
23. September  Jobbevenner og stasjonsgrupper  Samtaler om sosiale mål  Klasseregler som elevene har laget selv. Elevrådet lager konsekvenser.
UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte.
Brukerveiledning HentMeg. Last ned app HentMEG er tilgjengelig i App Store og Google Play.
Booking av Newtondag Deltakelse på jrFLL
Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene.
Hva har NJFF lært av #FÅ15?.
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
BLI MED I SERIESPILL BEDRIFTSBOWLING !
Av: Elias, Einar, Emeli, Anna og Marius
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Gps eldre klokker i Norge
Finn ut hvordan det er å spille i korps Prøv korps i 6 uker !
Regionsmøtene februar 2014 Grete Roede AS
Grubleoppgave #1711 Per og Jonas konkurrerer i samme 100-meter løp. Når Per passerer mållinjen er Jonas kommet til 90 meter merket. Per foreslår å løpe.
Kom i form og ha det gøy sammen!
HMS Utfordringer for en V&M Entreprenør
yr.no statistikk (for det meste)
Nyttårsmarsjen februar – 21. mars
YS-Medlemsfordeler inviterer til åpent arrangement
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner.
Utskrift av presentasjonen:

Høstens Store Aktivitetskonkurranse Sammen med DNT inviterer vi til høstens morsomste aktivitetskonkurranse. Fra 20. september skal vi i løpet av seks uker «gå» innom ulike fjellområder og følge merkede DNT-stier som vist på NRK i sommerens sakte-TV. Bli med og konkurrer mot deg selv, kolleger og andre arbeidsplasser. Alle aktiviteter teller! Alt du behøver å gjøre er å gå eller utføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt om dagen. Klarer du det har du gått 350 kilometer, og holdt et aktivitetsnivå som gir deg en rekke helsefordeler! Du kan gå denne turen akkurat som du vil, enten du vil sykle den, danse den, eller løpe den. Halvparten av deltakeravgiften doneres til DNT og skal sørge for at hyttene holder i 150 nye år! Høstens Store Aktivitetskonkurranse Bli med på «tur» 20. sep – 1. nov Foto: Marius Dalseg Sætre

Konkurranseregler Målet er at alle deltakere og lag skal holde et daglig aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt. Alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av premier fra våre samarbeidspartnere. Alle aktiviteter teller. Gjør du andre aktiviteter enn å gå, registrerer du dette i aktivitetstabellen og får det omregnet til skritt. Det er enkelt å registrere aktivitet. Benytt deg av Dytt appen som overfører dine skritt automatisk til kampanjen, Dytts manuelle skritteller eller din egen klokke fra Fitbit, Polar eller Garmin for å samle opp aktivitet. Velg selv hva som passer deg best. Foto: Marius Dalseg Sætre

Bli med på tur! Etter hvert som du og laget ditt registrerer aktiviteter vil dere bevege dere i et virtuelt kart gjennom norske fjellområder på dytt.no eller i dytt-appen. Underveis kan dere følge fremgangen i et virtuelt kart, topplister og konkurrere mot andre bransjer, fylker, selskaper, lag og enkeltpersoner fra hele Norge. Klarer du å holde et aktivitetsnivå tilsvarende 10 000 skritt så har du og ditt lag sjansen til å vinne flotte premier hver uke. Foto: Marius Dalseg Sætre Foto: Marius Dalseg Sætre

Registrer dere og dann lag Gå til dytt.no/tur for å lese mer om kampanjen og meld dere på. Lurer du på noe? Kontakt Dytt på: info@dytt.no Foto: Marius Dalseg Sætre