Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner."— Utskrift av presentasjonen:

1 JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner er mine venner. Jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir!

2 NÅR DU SER EN VENN Når du ser en venn som trenger hjelp og trøst og gode ord, er det du som har fått sjansen til å være venn og bror. Når du ser en venn som gråter for at andre gikk sin vei, skal du rekke hånden frem og si: Men jeg er glad i deg HEVENU SHALOM Hevenu shalom aleichem, hevenu shalom aleichem, hevenu shalom aleichem, hevenu shalom, shalom shalom aleichem Jeg blir så glad når jeg ser deg Jeg blir så glad, så glad, så glad når jeg ser deg

3 SKAL VI VÆRE VENNER (Bjarte Leithaug) Skal vi være venner? Skal vi leke sammen, du og jeg? Det å gå alene, det er så kjedelig syns jeg. Vi kan være venner. Vi kan leke sammen, du og jeg. Kom og rekk meg hånden, så går vi sammen på vår vei. Å være venner, og holde hender, er sånn at du kjenner det gjør godt! Så, når høsten kommer: Leke gjemsel inne - jeg kan stå. Le når regnet flommer, danse rundt med gummistøvler på. Snøen daler stille, vi kan finne ski og akebrett. La en snøball trille, lage snømann, hopp og skistafett. Å være venner, og holde hender, er sånn at du kjenner det gjør godt! Våren smiler til oss. Snøen smelter, blomster titter frem. Vi kan klinke kuler, sykle sammen hele veien hjem. Men det aller beste er når sommervarmen kommer her: Spise is og bade, ro en liten tur til Måkeskjær. Å være venner, og holde hender, er sånn at du kjenner det gjør godt!


Laste ned ppt "JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google