NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Advertisements

Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Utdanning for utvikling Utdanning gir mange ringvirkninger Her følger noen: Send ADRA til 2468.
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
VANN FORANDRER ALT SLIDE 1: Introduser deg selv og avtal om du vil ha spørsmål underveis eller på slutten av presentasjonen. Med TV-aksjonen NRK 2014 skal.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Kort om Kristne Friskolers Forbund KFF jobber med de kristne skolealternativene Skal ikke også kristne skoler kunne ha tilpassede tilbud slik menneskerettene.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
BISTAND DET VOKSER AV (i dobbelt forstand) Kristen Fløgstad 21. november 2012.
2. mars trinn Vormsund ungdomsskole. Nasjonale prøver.
 Metodistkirken i Haugesund Misjonsprosjekt Vannpumpe ved Denhere Rural Clinic.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
ET LIV VERDT Å LEVE Julekampanjen 2015 Det finnes én milliard mennesker med funksjonshemming i dag 95 millioner barn under 14 år lever med funksjonsnedsettelse.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Søndag for forfulgte kristne Folketall: 175 millioner Føderal republikk med 36 delstater Hovedreligioner: Kristendom og islam Antall kristne: Ca.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Bibeldagen 2010 – Bibler til Cuba CUBA. Mange forbinder Cuba med sigaren.
Din innsats betyr en forskjell i manges liv! Hva går pengene til?
Bygging av Gjestehus i Gbecohn, Liberia
Metodistkirkens misjonsselskap
Harald besøkte Kenya i august 2012
UNICEF-RUNDEN UNICEF-runden er en kjempedugnad som skoleelever over hele Norge og mange andre land er med på. I 2016 var det ca påmeldte i Norge.
Status Brønnprosjektet
Til deg som skal holde denne presentasjonen: I 2017 markerer kirkene i Norge at det er 500 år siden reformasjonen, og de har valgt Fasteaksjonen som sitt.
Søndagsskolen i Bergen Centrals Misjonsprosjekt
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
4/12/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
Frelsesarmeens kvinners
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Tjenester fra AEI (ASF) skal være selvfinansierende
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Julekalender 2014 En meningsfull julekalender
Lys til verden 2017/2018 Årets tema: Nåden – ikke til salgs
Kristiansand kommune ASSS-samlingen A. Stangenes.
Bibler til Syria og Irak - Behovet for bibler har aldri vært større
Home-Start Familiekontakten
Bibler til Syria og Irak - Behovet for bibler har aldri vært større
Madagaskarkveld tirsdag 10. april.
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Markedskommunikasjon, Reklame, Salgsfremmende tiltak, PR og Direkte markedsføring Kapittel 17, 18 og 19.
12/29/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
Læringsmiljø §9a: Handlingsplikt Bedre læringsmiljø
NorskPluss Alfa Læremiddel for unge og voksne innvandrere med lite eller ingen skolegang som trenger grunnleggende lese- og skriveopplæring på norsk Hovedkomponenten.
GUTTOGJENTE.NO Veiledning om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn guttogjente.no.
En kort innføring til foreldre
Lions Club Bærum/Verdande v/Inger Bernhoft Dårflot
Tilpasset opplæring Kurs 5
Utskrift av presentasjonen:

NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971. Driver prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med de nasjonale kirkene.

Evangelisk arbeid Mediearbeid Utdanning av ledere Bibelskole Kristent fagpersonell

Bistand/diakoni Prosjekter innen vann, helse og hygiene Lese- og skriveopplæring Vgs-skolegang for jenter

Ønsker du å støtte arbeidet i Øst-Afrika? Bli Øst-Afrika-fadder eller gi en gave til 8220.02.90131, merket «Øst-Afrika». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00. Les mer om arbeidet på nlm.no

Takk for forbønn og gaver!