 Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med OpenCart.  Våre programmerere leverer gode OpenCart løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den praktiske løsningen for å løse dine personalhåndtering-problemer
Advertisements

IK-Bygg på web: Formål IK-Bygg web skal bidra til å avdekke avvik i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Det stilles strenge krav til hvilken forfatning.
>> Finding the job - choosing the people
SALG AV EL-FORRETNINGEN Statoil selger El-forretningen til LOS AS (Agder Energi) Classification:Status:
Utnytt flere muligheter på web Fokuser på det kreative
Velkommen til SMB-dagen 2004!
Dør-til-dør, transportlogistikk, rapportering
Det nye mobilmarkedet John Olve Andersen
Side 1 •Enhver forhandler bør ha en oppdatert oversikt over sine bruktbiler på egen hjemmeside. Noen har ikke etablert dette pr dags dato, andre er misfornøyd.
“Joie de Vivre”* JVi 2014 LANSERINGSPLAN * Få smaken på livet.
Outsourcing av forretningsprosesser – muligheter og fallgruver
Mobilitet Fordeler / ulemper Maximo Høstmøte - Oslo 5-7 oktober 2010
Finne prosjekt  lærerikt  database  PHP, Webløsning.
Tema: Introduksjon Hvorfor Velocity? Installasjon Velocity VS. JSF / JSP Eksempler Oppsumering.
Av Per T. Eikeland Fleksibilitet og handlingsrom – konflikten mellom ytre og indre effektivitet av Per T. Eikeland
Prototyping In 140 Sommerville kap. 8. Mål Forstå hensikten med prototyping i forskjellige utviklingsprosjekt Forstå forskjellen mellom evolusjonær og.
Patterns (mønstre) Patterns er erfaringer Patterns er best-practices Patterns er how-to Patterns er velkjent design Larman: ” ’new Pattern’ is an Oxymoron”
Innredning og utstyr til bibliotek
Human Factors (HF) i kontrollrom - En revisjonsmetode 2003
PPS 2007 og BI rpporteringsløsninger 11 april 2007.
Gruppe 3 Henning, Andre, Mats, Per A. og Vegard 1/73.
1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom tidlige og kontinuerlige leveranser av programvare som har verdi.
1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom å levere et verdifullt, kjørende system tidlig og kontinuerlig.
ROOTS Johannes Brodwall, Kløne Steria Norway
Firmapresentasjon.
Organisering av IKT området
”Open Source” som strategisk virkemiddel i kommunen
Mer effektiv og lønnsom med Mamut Business Software
1 Hvordan lage websider Med Interkodex AS. 2 Innledende Å lage profesjonelle webløsninger kan gjøres veldig enkelt og rimelig. Du trenger ikke kunne webdesign.
Omdømme Grete Wilsgaard Daglig leder og partner i Jobzone Tromsø
Vi ønsker at Drammen Taxi skal kjennetegnes med: Service i alle ledd Smil og humør Tilgjengelighet/ Tilstedeværelse Løsnings- orientering Nyskapning og.
Portalseminar iKnowBase og Oracle Fusion Middleware
Public 360° Online 19. nov.
Nettbutikk Nettbutikk Ny nettbutikk med varer! Innen 3 uker kan du få din egen nettbutikk, med din profil. I nettbutikken ser kunden hele.
Hovedprosjekt RIS og SUS ved Q-Free ASA av Øyvind Lystad Rune Storm Sivertsen.
golo kommer Norsk Verktøyteknikk AS
Nye forretningsprosesser Pensum: Olsen, kap
ExAid LTD Opprettet januar 2007 ExAid tilbyr idrettsspesifikk testing, analyse og veiledning i lagidretter Analyse av intensitet fra hjertefrekvens under.
Bachelorprosjekt - Våren 2008 Office SharePoint Server 2007 Gruppe 36 Vegard Ofstad Ernestina Osei-Assibey.
Reisen starter med et.
1 Ruter As - Dialogkonferanse om betalingsløsninger og tilstøtende tjenester Tirsdag Enkle kundereiser Kontinuerlig innovasjon Realiseringsevne.
Online butikk for navneskilt og stempler
Et selskap innenfor den tilrettelagte trafikken Per Sundberg Daglig Leder Samres Norge
The Avanti Group, Inc.-tjenester. Avanti Group, Inc. har spesialisert seg på den strukturelle utformingen av forhåndsutviklede metallbygg og tilt opp.
(0) Sammen redder vi liv.
Foto: Carl-Erik Eriksson «Min side…» KPR Scandic Nidelven,
26 november 2015 Veterinærforeningen. 2 Enkel tilgang til god rådgivning Nettbank Support Kundesenter Nettbank Bedrift/ Business Online Tablet Business.
Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere.
Oslo, 2016.
Leif Krane, Datakvalitet AS, Tromsø
Leif Krane, Datakvalitet AS, Tromsø
Drupal Utvikling Spesialist
Velkommen til møte med brukerorganisasjonene
Topp Tre Snekkerverksted as
Offentlige etaters betydning for næringslivet
Leif Krane, Datakvalitet AS, Tromsø
Industriell veiing ?kg ?kg ?kg ?kg
MinJobbCV.no PRESENTASJON FOR FIA.
PRESENTASJON FOR ARRANGØRER
Fakta om MobilePay   Etablert i Danmark i 2013 Lansert i Finland i 2014 Lansert i Norge i 2015 Nordens ledende mobilbetalingstjeneste med Tilstedeværelse.
>> Finding the job
Topp Tre Snekkerverksted as
Verdiskapning, produktattributter og målkostnader
Plan for forbedring av kundetilfredshet FORBEDRE KUNDE-TILFREDSHETEN
Selge et produkt eller en tjeneste
Camilla Hall-Henriksen
Hvis du kunne velge … ville du velge en løsning som kan brukes av alle, uten opplæring, hvor det viktigste kommer først, der det er lett å finne.
Utskrift av presentasjonen:

 Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med OpenCart.  Våre programmerere leverer gode OpenCart løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer kodingstiden.  Med vår ekspertise i koding er vi på topp innen rask utvikling av applikasjoner for våre kunder.

 Helios Solutions har vi dyktige utviklere som spesialiserer seg i OpenCart.  Vårt OpenCart utviklingsteam har mange år og prosjekter bak seg, noe som kan utnyttes til å gi ditt online utstillingsvindu en makeover.  OpenCart er en løsning for online shopping cart med åpen kildekode, basert på PHP.

 Den er lett å bruke for alle som ønsker å opprette sin egen shopping cart for sin online virksomhet.  En rekke verktøy bidrar til å bygge, lansere og administrere en ekstraordinær e-handelsside.

 OpenCart er høyst søkemotorvennlig, slik at du kan både optimalisere din virksomhet og maksimere potensiell kundeeksponering.  Vi gir deg rakse, enkle, skalerbare og rimelige OpenCart løsninger, med sikker og enkel online betalingsintegrering.

Våre Tjenester Innen Opencart Development: Nyutvikling innen OpenCart og installering Tilpasning av kjernefunksjoner i OpenCart OpenCart Template Design Konvertering av PSD-filer til OpenCart-maler

Vedlikehold av OpenCart nettbutikk Tilpasset OpenCart modulutvikling OpenCart søkemotoroptimalisering(SEO) OpenCart versjonsoppgradering Våre Tjenester Innen Opencart Development:

Utvikling av OpenCart temaer Integrering av betalingsalternativer i OpenCart Våre Tjenester Innen Opencart Development:

Hvorfor Outsource Prosjekter Innen Opencart Til Helios Solutions?  Helios Solutions er en velkjent utvikler innen OpenCart med eksepsjonelt dyktige utviklere som skaper kreative sluttløsninger.  Disse bidrar til å forbedre virksomheten til våre partnere i ulike bransjer.  Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner.

Hvorfor Outsource Prosjekter Innen Opencart Til Helios Solutions?  En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter.  Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India.

Å Outsource Dine Opencart Prosjekter Til Helios Solutions Er Fordelaktig Og Pålitelig Fordi:  Vi har høyst kvalifiserte OpenCart utviklingsspesialister, utviklere og teamledere.  Vi har 2 års erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet.  Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland.

Å Outsource Dine Opencart Prosjekter Til Helios Solutions Er Fordelaktig Og Pålitelig Fordi:  Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som gir en mye bedre opplevelse enn en utviklingsfrilanser innen OpenCart.  Det er større kostnadseffektivitet ved å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en utviklingsfrilanser innen OpenCart i Europa.

Outsourcing OpenCart Utvikling India OpenCart Utvikling Spesialist Freelance OpenCart Utvikling

Iskon Atria 2, Gotri Road, Baroda. Gujarat. India.