Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PRESENTASJON FOR ARRANGØRER

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PRESENTASJON FOR ARRANGØRER"— Utskrift av presentasjonen:

1 PRESENTASJON FOR ARRANGØRER
MinJobbCV.no PRESENTASJON FOR ARRANGØRER

2 VELKOMMEN KHANH HONG NGUYEN SYSTEMINTEGRATOR & UTVIKLER Min kompetanse er din trygghet | No Cure No Pay Har levert skreddersydde IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter i Bergen siden Setter alltid kunders ønsker og behov i fokus, og leverer funksjonelle løsninger som er optimaliserte for å gi gode brukeropplevelser.

3 Her er det sikkert som banken! Ingen tyver, garantert!
Hvor er tidstyvene? Her er det sikkert som banken! Ingen tyver, garantert! Deltakere med høy utdanning og snakker flytende norsk eller har norsk som morsmålsspråk, og kan bruke en datamaskin. Deltakere som er god i norsk men har lite eller begrenset datakunnskap. Deltakere som snakker litt norsk og har lite eller begrenset datakunnskap. Tidstyver er identifisert: språkbarriere og datakunnskap. Nå som tyvene er identifisert. Kan vi gjøre noe med det?

4 Hvordan gjør jeg det? Dette kan jeg!
Oppgaver Hvordan gjør jeg det? Dette kan jeg! CV og Jobbsøknad Intervju Jobbjakt Oppfølging Nettverk Layout Oppgavene er de same for alle, men for noen er enkelte av oppgavene enklere å løse.

5 Hjelper flest mulig å nå sine mål!
Målsetning Hjelper flest mulig å nå sine mål! Hjelp til selvhjelp Du kan gjøre tingene selv og det gir en god følelse! En glimrende CV En nettsideløsning til å lage GLIMRENDE CV med profesjonell layout på få minutter! Tryggere på seg selv på intervju Trening gjør mester! En god jobbsøknad En nettsideløsning med standardfraser for å komme igang og skrive en fantastisk og god jobbsøknad! Mer motivert Ting faller på plass og du ser lys i enden av tunnelen! Individuell oppfølging Ingen oppgaver er for stor! Alle får hjelp Utvide nettverk Nettverket er blant aller viktigste ressurser. Bruk og utvid det aktivt!

6 Vi kan hjelpe deg i arbeid!
Tjenester Vi kan hjelpe deg i arbeid! 1 2 CV JOBBSØKNAD 4 3 INTERVJUTRENING INDIVIDUELL OPPFØLGING

7 Løsningsforslag Responsive Fine utskrifter Enkel i bruk Intuitivt
Ikke alle ønsker lar seg oppfylle… Vårt løsningslag gjør det! Responsive Viser like fint på alle flater/enheter som PC, nettbrett og mobil. Enkel i bruk Fine utskrifter Behov for opplæring er minimal. CV og jobbsøknad blir laget like fine hver gang. Intuitivt Masse muligheter Tilnærmet selvforklarende takket være inspirerende design. Nye funksjonaliteter og flere maler.

8 Gode tips med videoer som hjelper deg forberede til intervju.
MinJobbCV.no En god start for mange! CV SØKNAD INTERVJU Profesjonell layout Lag GLIMRENDE CV med profesjonell layout på få minutter. Tilpass CV’en med fritt valg av farger, fonter og størrelser av tekster og ikoner. Standardfraser Med gode tips og standardfaser blir det enklere å komme igang og skrive en fantastisk og god søknad. Gode tips Gode tips med videoer som hjelper deg forberede til intervju.

9 GLIMRENDE CV med profesjonell layout på få minutter!
Ý ANNET ERFARING UTDANNING KURS PERSONALIA

10 Oversiktlig Lettlest Profesjonell layout Enkelt å lage

11 JOBBSØKNAD Overskrift Innledning Hoveddel Avslutning Signatur
Klarer du å gjøre jobben? Er du motivert nok til å gjøre jobben? Vil du passe inn I bedriften? Overskrift Start med en knallgod innledning som viser at du er den rette kandidaten og din søknad er verdt å lese. Innledning Backe opp den gode starten og overbevis om at du vil klare å gjøre jobben, er topp motivert for den og ikke minst passer inn i bedriften. Hoveddel Vær offensiv og trekk fram din motivasjon, dine sterke sider, når du kan begynne og konkret oppfordring til møte. Avslutning . Signatur – Din mulighet til å presentere deg og utdype innhold av din utdanning og erfaring. Vær ydmyk og ærlig, og fokuser på relevant og interessant informasjon. Bruk tid på språk og pass på at språket i søknaden har god flyt og er uten skrivefeil. Vis at du har lest stillingsbeskrivelsen og svar på spørsmålene annonsen stiller.

12 TAKK FOR MEG!


Laste ned ppt "PRESENTASJON FOR ARRANGØRER"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google