Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Introduksjon til PowerPoint
Advertisements

Dette er en PowerPoint-presentasjon
Bli kjent med i Powerpoint
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
HVORDAN LAGE GODE WORD-DOKUMENTER
Araenus Web & Reklame Postboks: 4441, Hospitalsløkkan Tlf: Fax: A.W.A.C.S. – Araenus Web Admin Control.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
Microsoft® Lync™ 2010 Web App-opplæring
Kurs i Powerpoint Av Helene Klungvik En introduksjon
Hvordan lage spill i power point?
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
POWER POINT INNFØRING I BRUK AV SOM ET PRESENTASJONS VERKTØY
IT For medisinsk sekretær Fredrikstad Kai Hagali
Viktige momenter i arbeidet med presentasjoner. Viktige hensyn å ta  Antall deltakere  Lokalets størrelse  Lysforhold  Lydforhold  Luft / Ventilasjon.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
med Microsoft PowerPoint
En enkel måte å lage presentasjoner som gir effekt
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for direktemeldinger og tilgjengelighet.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Innføring i PowerPoint
Mars 2008 Ole Husby Nettlesere. Nettlesere finnes På Windows-PC-er på Mac’er på Linux på mobiltelefoner og forskjellige andre steder også.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for responsgruppeprogram.
med Microsoft PowerPoint
Mandag 8. November Powerpoint..
IT for Medisinsk sekretær Kai Hagali KVELD 4.  Siste rest kapittel 3  Kapittel 4  OPPGAVER  Neste gang Fletting Kai Hagali - Fredrikstad.
Oppgavens tema: Forandring med personanalyse av varme og kalde farger.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 3 VÅFF, våren 2002.
1 Hvordan lage websider Med Interkodex AS. 2 Innledende Å lage profesjonelle webløsninger kan gjøres veldig enkelt og rimelig. Du trenger ikke kunne webdesign.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Smart Podium – din digitale tavle i klasserommet Terje Mølster Lynkursdag
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Nettbruk og Etikk Viktige lover for nettbruk Styrerens rolle i barnehagen (Hvis vi får tid). Hvorfor IKT i barnehagen Farene ved barn & nettbruk Nettvett.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Funksjoner i PowerPoint Fil-menyen Lagre Skriv ut Bytte språk Deling: Sende som vedlegg.
Dialogverksted [Sett inn navn på arbeidsplassen og dato]
kurs i Powerpoint.
Gjør møter relevante. God kommunikasjon er kjernen i gode grupper. Kjerne.
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Bruksanvisning for innsetting av logo
AdSessor v/Bjørn Are Andreassen
Tittel på opplæringspresentasjon
Velkommen til PowerPoint
Velkommen til denne interaktive oppgaven i Engelsk, IKT og Matematikk
Modul 6 Microsoft PowerPoint
SMART kapp iQ er den eneste Ultra HD-skjermen på markedet som også fungerer som et digitalt og interaktivt whiteboard. Med kapp iQ kan man samarbeide,
Oppsett for tittel med bilder
Fotoalbum - klassisk.
Velkommen til nye PowerPoint
Velkommen til nye PowerPoint
Forside/oversikt Fag / tema Kunst og Håndverk Trinn Ungdomstrinnet
Velkommen til nye PowerPoint
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Klassenavn, nummer Instruktør Navn på gruppemedlemmer
Tittel med bildeoppsett
i Word 5 nye måter å jobbe på
Hvordan bruke powerpoint? Og hva kan det brukes til?
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt.

Utforming Helt fra starten av har du tilgang til vakre bredskjermstemaer som du enkelt kan endre i samsvar med din stil. Hvert tema har mange forskjellige fargevarianter som du kan sette sammen og blande. Nye funksjoner som Slå sammen figurer og en pipette for fargetilpassing åpner helt nye muligheter for utformingene dine. Still opp oppsett, bilder og diagrammer på sekunder med støttelinjer for justering og smarte støttelinjer.

Imponer Den forbedrede presentatørvisningen har nye verktøy som gir deg kontroll. Det nye Automatisk utvidet bruker umiddelbart de riktige innstillingene for deg slik at du kan konsentrere deg om det du sier i stedet for skjermen. Lysbildezoom – Få publikum til å fokusere på idéene dine. Bare klikk for å zoome inn og ut på et bestemt diagram eller bilde. Lysbildenavigatør – En funksjon som gjør at du visuelt kan lete etter og navigere til andre lysbilder uten å forlate lysbildefremvisningen. Publikum ser bare lysbildet du presenterer.

Samarbeide Rediger med andre fra forskjellige PCer samtidig, og ha samtaler med forbedret kommentering. Det er enkelt å dele på nettet. Selv om publikum ikke har PowerPoint, kan du enkelt projisere til deres nettleser med Presenter på nettet. Arbeid sammen med andre samtidig fra forskjellige steder, uavhengig av om du bruker PowerPoint på skrivebordet eller PowerPoint Web App.

PowerPoint 2013 Du kan på en intuitiv måte utforme vakre presentasjoner, enkelt dele og arbeide sammen med andre og gi en profesjonell fremstilling med avanserte presentatørverktøy. Finn mer informasjon på Komme i gang-senter for PowerPoint (Klikk på pilen når du er i Lysbildefremvisning-modus)