Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SMART kapp iQ er den eneste Ultra HD-skjermen på markedet som også fungerer som et digitalt og interaktivt whiteboard. Med kapp iQ kan man samarbeide,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SMART kapp iQ er den eneste Ultra HD-skjermen på markedet som også fungerer som et digitalt og interaktivt whiteboard. Med kapp iQ kan man samarbeide,"— Utskrift av presentasjonen:

1 SMART kapp iQ er den eneste Ultra HD-skjermen på markedet som også fungerer som et digitalt og interaktivt whiteboard. Med kapp iQ kan man samarbeide, idémyldre og effektivisere prosjekter ved at flere kan skrive på skjermen samtidig, fra ulike enheter. Dette er et revolusjonerende produkt som totalt redefinerer møterommet. Man trenger ikke å ha én statisk skjerm eller projektor til videokonferanse og presentasjoner, pluss en flip-over eller whiteboard-tavle lenger. Man trenger ikke ta bilde av notatene på tavla eller skrive det ned i en notatbok. Kapp iQ gjør alt dette for deg! Ultra HD-skjerm og digitalt, interaktivt whiteboard i ett elegant design.

2 Se for deg at dette er møterommet ditt
Se for deg at dette er møterommet ditt. På veggen henger det en elegant og stilren touchskjerm. Den var kjempeenkel å henge opp, det var nemlig bare å skru den opp på veggen og plugge inn kabelen, så var skjermen klar. Når du åpner døra til møterommet er skjermen svart, men med en gang skjermen merker at du befinner deg i rommet, skrur den seg på! Kapp iQ har nemlig en nærværssensor, og på den måten trenger du aldri tenke på å styre med fjernkontroller og på-knapper. Skjermen har fantastisk Ultra HD toppkvalitetsoppløsning. Skarpere bilde skal du lete lenge etter. I tillegg har skjermen innebygde høyttalere. Du kan enkelt kjøre Powerpoint-presentasjoner, videoer, videokonferanse, vise bilder, nettsider, excelark – ja, hva det enn måtte være – på denne skjermen i den beste kvaliteten du kan tenke deg.

3 FREMTIDENS MØTEROM Presentasjonsskjerm i UHD kvalitet
Du kan notere direkte i presentasjoner/på nettsider/på bilder/etc FREMTIDENS MØTEROM Noe av det som er med på å gjøre SMART kapp iQ til et helt unikt møteromsprodukt, er teknologien som kalles Pen iD. Dette er en teknologi som SMART selv har utviklet, og betyr at du kan skrive på skjermen alene eller samtidig med andre, i forskjellige farger. I tillegg fester det digitale blekket seg til akkurat det punktet du noterte på i dokumentet, selv hvis du scroller videre (forutsetter SMART-driver eller Microsoft Ink).

4 FREMTIDENS MØTEROM Innebygd whiteboard Penner med Pen iD
Live deling av skjermen til mobile enheter Alle kan være med å jobbe på skjermen, selv fra en ipad på andre siden av kloden Lagre og send i PDF eller JPEG, evt i skyen Men det er nå det revolusjonerende kommer inn i bildet. Ved ett trykk på en knapp på skjermen, swithces det automatisk fra skjermmodus til tavlemodus, og du har en levende, digital, interaktiv whiteboard foran deg med alle disse fantastiske funksjonene.

5 Her er en video som viser SMART kapp iQ i bruk.

6 PASSER PERFEKT I ALLE SETTINGER
Samarbeid på jobb? Idémyldring på tvers av lokasjoner? Videokonferanser? Seminar eller kurs? Planleggingsmøte? SMART kapp iQ kommer i to ulike størrelser og passer til alle typer miljøer, slik at dine kolleger kan bidra og samhandle uansett hvor de befinner seg. SMART kapp iQ er en stilren og fleksibel multifunskjonsskjerm som passer inn i alle rom, og som fungerer utmerket til alle typer bruk. Skjermen kommer i to forskjellige størrelser, 55’’ og 65’’

7 55’’ / 65’’ To størrelser: Så, for å oppsummere. SMART kapp iQ:
Fantastisk elegant skjerm med Ultra HD-kvalitet og innebygde høyttalere, samt touchfunksjonalitet Alt i én skjerm Whiteboardfunksjon som gjør det mulig å samarbeide på samme flate gjennom personlige mobile enheter, uavhengig av hvor man befinner seg Skriv, lagre og del Lagring i JPEG eller PDF Effektiviserer møter og samarbeid Dette er samhandling slik det burde være!


Laste ned ppt "SMART kapp iQ er den eneste Ultra HD-skjermen på markedet som også fungerer som et digitalt og interaktivt whiteboard. Med kapp iQ kan man samarbeide,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google