Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Film om prosjekt Lebab Liknes skole i Kvinesdal, skoleåret
Advertisements

Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Månedsbrev fra Blåklokka
April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Februar ”Barna skal bli kjent med at samane er Norges urbefolkning og få kjennskap til samiske fortellingar og andre deler av samisk kultur og kvardagsliv.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
KARNEVAL
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Velkommen til foreldremøte Litt om oss – maurtua og bikuben Personalsammensetning Maurtua: Kari, Renate, Siri, Tonje, Siv Hege og Siv Lena.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger De tre Bukkene Bruse Bukk/Geit Stor, mellomst, liten Troll Bro Gress Elv En, to, tre Gutten og bukken Bukkene Bruse.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Månedsbrev Småtroll Januar.
På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert.
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Januarbrev Då var Januar over.
Månadsplan mars gul gruppe
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Museklubb onsdag 6.februar 2013.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Periodeplan for februar 2019
Månedsbrev for januar og februar
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Månedsbrev Småtroll Februar.
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars

Tema I februar fortsatte vi med temaet om Bukkene Bruse, som har vært en stor hit blant barna De kan eventyret godt og gjenforteller til hverandre med boken. Vi har øvd oss på nøkkelordene: Bukkene Bruse, troll, bro, elv/vann, gress, stor, mellomst og liten

Forming Månedens formingsprosjekt har vært å lage en geitebukk av barnas fotavtrykk. Anine laget først et bilde slik at vi kunne vise barna hva det skulle bli. Og ble overrasket over hvor kald malingen var. Men det skremte ikke barna! De syntes det var kjempegøy og Birk kom noen dager etter å gjøre det igjen. «GØY! KALD!» Etterpå fikk barna sette på øyner, horn og bukkeskjegg med litt limehjelp innimellom

Turer Vi har samlinger både i barnehagen og på tur. Her tok vi med oss Bukkene Bruse boken med til Bålhuset som er i Hovedhusets uteområde. Vi sang om «Alle killebukkene», leste boken, og sang Bukkene bruse sangen med hjelp av konkretene

Karneval «Olè olè samba’n er løs, her i Emmaus er det Karneval!» Karneval hører med i februar, og barn og voksne møtte opp i flotte ulike kostymer. Vi sang karnevalsanger, danset og løp til sambamusikk og hadde «Monsteret i sekken» «Monsteret i sekken» er vår egen lille vri fordi Anine synes det høres så brutalt å slå på «Katta i sekken» Vi skal være snille med dyr! Men monsterene derimot!

Samenes dag Samenes dag markerte vi med fellessamling sammen med Bikuben og Honningbarna på nabobygget. Elin hadde en flott samling der vi fikk hilse på Ante som er på bildet, joiket litt og så på bilder av samer og flagget deres. Etterpå koste vi oss med gryterett til middag

Måneden som kommer I mars skal vi ha Lille Larven Aldrimett som tema Vi skal fokusere på nøkkelord fra historien. Synge sanger om tall og mat Lage larver Og avslutte med en «smaksfest» med mat fra eventyret