2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan legge til spillere i kamprapporten som ikke er registrert i klubben! - Tips til samarbeidslag i kretsen!
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Elektronisk kamprapport Uten oppsatt dommer fra krets.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
FIKS - ELEKTRONISKE KAMPRAPPORTER
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Arrangement sesongen 2006/2007 Nettsiden Arrangementsmal Tidtaker/sekretær Viktig informasjon.
Elektronisk kamprapport Oppgaver før, under og etter kamp Norges Fotballforbund | 2 TidsfristOppgaveAnsvarlig Alle lagene.
Elektronisk kamprapport
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Basware Purchase Management
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Elektronisk kamprapport 3. divisjon Oppgaver før, under og etter kamp Norges Fotballforbund | 2 TidsfristOppgaveAnsvarlig.
Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT.
Elektroniske kamprapporter
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Informasjonsmøte for lagledere 2011-sesongen 14. april 2011.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
UKI Arena 20. januar 2016 Velkommen til Lagledermøte.
Skoleskyss i Nordland SkyssWEB introduksjon Foto: Gro Eli Stoltenberg.
Sportslig Aktivitet FD Cup Hammerfest (november) Alder 6-12 år H/S deltar med ca. 150 unger Mega Cup Lakselv (februar) Alder 6-12 år H/S deltar med ca.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Lisens ! Framgangsmåte for oppdatering og kontroll av lisensierte spelarar 22/
FIKS-kurs, Ålesund 9. april 2014 Hva? Hvorfor? For hvem? Hvordan? Sigrid Sundquist Torp, SFK 2014.
Medlemsregistrering i KX-web, hvorfor skal dette gjøres? Sett fra klubben sin side: Grunnlag for kontingenter Det er et krav fra NIF at vi har et oppdatert.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
Fotballforsikringen inkluderer fotballspillere 13 år og eldre. Spillere under 13 år er dekket av Norges Idrettsforbund sin Barneidrettsforsikring. Under.
Sportslig plan 2016 – KIL G14 år Treningsgruppe 3 Presentasjon på foreldremøte onsdag 11. november 2015.
Registrere tropp før kamp i fiks.fotball.no
Medlemsregister mm - en liten innføring
Laglederforum
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Elektronisk kamprapport
5.2 Nye retningslinjer.
Registrere spillere i fiks.fotball.no
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Barneleder Lede barneseksjonen med lag opp til og med 12 år
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Sesonginformasjon til alle lagledere og trenere – aldersbestemt fotball
Brukermanual Min Idrett
Velkommen til Foreldremøte 20 19
Innføring ny kamprapportering i FIKS Breddefotball
Utskrift av presentasjonen:

2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber skal komme i gang med ”FIKS”, må Hif/Stein opprette tilgang for èn person i hver klubb. (Steve) Denne personen blir klubbadministrator for klubben og vil dermed få en sentral rolle, f.eks å melde på lag til serien Overganger mellom klubbene forsikringer vedlikeholde hovedadresse og andre viktige verv i klubben, registrering av spillere m.m. FIKS klubbadministratoren får også mulighet til å gi andre personer i klubben tilgang til FIKS klubbklienten.

Trenere må registering av spillere på hjemmesiden

Trykk her nye spillere Fyll inn informasjon om spilleren og trykk på lagre Trykk lagre Fylles ut av trenere

FIKS ANSVARLIG Nye medlemmer kommer opp her. Daglig leder må først sjekke om nye medlemme har vore medlem før. (trykk på forstørrelse glasset ved navnet så får du tilbakemelding om personen er registert tidligere Hvis nei, trykk på godkjenn valgte Hvis ja, trykk på navnet som kommer opp Godkjenn valgte Trykk på «nye innmeldinger)

Legg inn spilleren i FIKS Trykk på start klubbklient

Hvordan legger nye spillere i FIKS 1. Trykk klubb 2. Trykk spillere 3. Trykk her 4. Trykk på kikkerten Ny person – trykk her Søk på navnet først Fyll inn personalia Trykk lagre 5. Søk på navnet

Her kan du sjekke spilleren ved å trykke på spillerens navn Etterpå trykkk på lagre Antall registerte i FIKS Oversikten over alle spillere som er registert i FIKS.

Hvordan sikre – alle spillere er registert 3 ganger i året blir det sendt ut kopi av FIKS listen der trenere selv må kvalitetssikre at alle spillere er registert. Februar før Polaris Cup April trenerforum – før seriestart August – før Altaturneringa og høst sesongen 2016 slipper vi dette – pga. blir intregret i FIKSwww.hjemmesiden.no

Legge inn trenere og andre viktige funksjoner FIKS ansvarlig legger inn alle trenere – påmelding av lag til seriespill FIKS ansvarlig legger inn styre – etter årsmøte – vil hjemmesiden være integret med FIKS. Dvs. registering av spilleren på hjemmesiden – spileren automatisk være registert i FIKS

Utfordring – Elektronisk kamp rapport Alle grupper har ikke PC 7 Mai hadde vi felles møte med HFK, Indrefjord IL og Hammerfest kommune HFK har en printer på Bibloteket – som vi kan disponerer Reidar Næss kommunen – sjekker om vi får nett tilgang H/S kjøper inn PC og låsbar skap – som trenere kan disponerer. Blir plassert på Bibloteket. Da har vi tilgang på elektronisk kamprapport på Breidablikk stadion obligatorisk elektronisk kamprapport

Gjelder 2015 sesongen

BRUKSANVISNING ELEKTRONISK KAMPRAPPORT Denne presentasjonen gir en grundig innføring i oppretting av kamptropp (side 2- 6). Og innføring i utfylling og utskrift av elektronisk kamprapport (7-12 ) Rutinen vil i praksis være den samme for alle nivåer fra G/J13 t.o.m 3.divisjon. Det vil bli sendt ut egen veiledning med frister for klargjøring av rapport for de ulike nivåer direkte til hovedkontakt alle lag. Nordland Fotballkrets | Denne bruksanvisningen har alle grupper fått utlevert på trenerforum Mai 2015 De fleste gruppene ga signaler at de kommer til å bruke elektronisk kamprapport.

Elektronisk kamprapport 1. Pålogging Nordland Fotballkrets | Logg inn i FIKS med tilsendt brukernavn og passord

Elektronisk kamprapport 2. Oppretting av tropp Nordland Fotballkrets | Klikk på arkfane klubb.

Elektronisk kamprapport 3. Oppretting av tropp Nordland Fotballkrets | Klikk inn på arkfane lag Klikk på ditt lag (rødt)

Elektronisk kamprapport 4. Oppretting av kamptropp Nordland Fotballkrets | Klikk på arkfane tropp

Elektronisk kamprapport 5. Oppretting av tropp Nordland Fotballkrets | Klikk på «legg til spiller» Legg draktnr og posisjon på spillerne etter at de er hentet fra klubbens registrerte spillere

Elektronisk kamprapport 6. Oppretting av tropp Nordland Fotballkrets | Hak ut spillerne du fra oversikt over klubbens spillere som tilhører ditt lag. Klikk lagre nederst på siden når du har merket alle du ønsker.

Elektronisk kamprapport 7. Klargjøring av kamptropp Nordland Fotballkrets | Klikk på arkfane kamptropp

Elektronisk kamprapport 8. Innlegging av spillere Nordland Fotballkrets | Du kan nå hente spillerne fra tidligere registrert tropp til alle kampene denne sesongen. Eventuelle nye spillere i løpet av sesongen må legges til i tropp. Spiller som er registrert i klubben men ikke lagt inn i tropp hentes her. Denne er stort sett ment for spillere på samarbeidslag som må legges inn manuelt

Elektronisk kamprapport 9. Innlegging av spillere Nordland Fotballkrets | Klikk på arfane tropp å merk alle spillerne du ønsker å ha med på kampen. Merk her at maksimalt antall spillere på kampkortet er 18. Klikk legg til nederst på siden

Elektronisk kamprapport 10. Klargjøring av kamptropp Nordland Fotballkrets | Spillerne ligger nå inne på kampkortet. Ved å merke de 11 spillerne som starter med posisjon, merke reservene som reserve,vil kampkortet automatisk tilordne seg. Dette er spesielt greit for seniorlagene

Elektronisk kamprapport 11. Utskrift av kamprapport Nordland Fotballkrets | Hjemmelaget skriver ut kampkortet i henhold til gjeldende frist for klassen å overleverer det til dommer før kampen. Dommer har nå ansvar for avslutning av kortet. Husk å skriv under på kortet etter kampen.