Bruk av Bokmerker i journalen For oppfølging av en gruppe pasienter Bokmerker er personlige, de sees kun av deg Kan knyttes til dokument, eks pol.notat,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Slik bruker du vår nettbutikk!
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Dokumentstyringsmodulen, TQM Enterprise Vinterseminar mars 2010.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
HVORDAN LAGE GODE WORD-DOKUMENTER
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
SkrivBIB - et verktøy for forskere, studenter og bibliotekarer.
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Intranett: Hvordan komme i gang
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Noen nyheter i Public360 etter ny Servicepack – SP5.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring i 2.studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel Eeg-Larsen.
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Gå inn på denne internettadressen:
SkrivBIB - et verktøy for forskere, studenter og bibliotekarer.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: Digital Diktering
SIGNERING AV SVARRAPPORTER Gjøres fra 3 ulike funksjoner i RoS Fra akkumulert liste pr. pasient Fra Lab Rekvirering og svar pr. pasient Fra Lab-innkurv.
Lab–utkurv og Lab-innkurv Høyreklikk på post-ikonet og velg fra listen Lab-utkurv gir en samlet oversikt over avdelingens Planlagte rekvisisjoner Lab-innkurv.
Høyreklikk på post-ikonet, velg Lab innkurv Legge til legeressurs på svarrapport i RoS.
Dette er en automatisk presentasjon
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
IT for Medisinsk sekretær Kai Hagali. Hva er fletting  Koble en database(Tabell) til ett dokument  En eller flere mottakere  Annet bruk en dokument.
HØGSKOLEN I AGDER Agder University College © Bjørn Olav Hogstad, HiA, 2002 HØGSKOLEN I AGDER Agder University College Word - maler 1 DAT100 TEMA: Maler.
Gjennomgang av nye muligheter
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
Fiks dine egne tilgangsgrupper Gyda Kjekshus Seksjon for interne støttetjenester, USIT.
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint
The tastiest bookmarks on the web. Delicious er en bokmerke side hvor du kan lagre dele og finne bokmerker på nett. Du kan også se de mest populære bokmerkene.
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring Deltid studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
ORIA - alt i ett søk!. Hva er ORIA? Det er en søketjeneste som gjør det enklere å finne fram i alt biblioteket har tilgjengelig, både trykt og online.
- Tryggere for meg!- Enklere for oss! Informasjon om nedetid og etterregistrering.
DAGENS TIPS Superbrukerforum Dersom du opplever treghet når du jobber med pc kan følgende hjelpe: Hver dag før du går hjem: Gå på Start -
Tips og Triks i Agresso Ingar Slette, UNIT4 Agresso AS.
Registrering av pårørende i PasDoc og DocuLive Avdeling for kliniske systemer.
Hvordan skrive delegert vedtak Sentralarkivet og Politisk sekretariat Kurs for saksbehandlere Dette gjelder vedtak på: ansettelser elevpermisjoner.
Datakortet – Modul 3 Word 2003, Kap Modul 3.
Bruksanvisning for innsetting av logo
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Romsviks DIPS-tips - og andre elektroniske snarveier
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Sette inn lysbildet i presentasjonen
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Du kan ikke bygge et renommé på hva du skal gjøre.
Suksess er ikke endelig, fiasko er ikke fatalt
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er tabeller. Du kan endre skrifttype og størrelse etter ønske. Jeg syns det er greit å lagre filen med et annet navn.
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Utskrift av presentasjonen:

Bruk av Bokmerker i journalen For oppfølging av en gruppe pasienter Bokmerker er personlige, de sees kun av deg Kan knyttes til dokument, eks pol.notat, opr.beskr. Bokmerker kan settes på flere dokumenter fra journalutforskeren Kan settes på et dokument fra selve dokumentet

Lage et nytt bokmerke: Høyreklikk i brukerikonet i DocuLive OBS hak av støtter pasientsøk

Sette bokmerke i en journal: Høyreklikk i blå marg i et åpent dokument, eller høyreklikk på et eller flere dokumenter i journalutforskeren

Søke frem bokmerker: I journalutforsker, så får du opp alle dokumenter merket på en pasient:

I pasientvelger under søk, da får du ALLE pasienter med samme bokmerke Her er mine to bokmerker, merk ett av dem og få opp liste

Fjerne bokmerke: Fjerne på en pasient: Høyreklikk på bokmerket Fjerne et merke på alle: Høyreklikk på brukerikonet, mine bokmerker, slett

Bruk av Stikkord i PasDoc For å finne igjen en gruppe pasienter Huskelapp Stikkord er personlige, de sees kun av deg – kan ikke deles

Lage nytt stikkord: Velg Pasientliste fra menyen i PasDoc. Siden viser eksisterende Stikkord med antall pasienter som er knyttet til det enkelte stikkord i parentes. Skriv et nytt stikkord Klikk på Legg til Slette stikkord Klikk på X etter stikkordet Endre navn: Klikk på Endre navn Endre navnet Klikk på Lagre

Merke pasient med stikkord Enten fra pasientliste

Eller fra Pasientinformasjon Søk opp fra Menyen- Pasientsider

Søke frem alle med ett stikkord Fra menyen-Pasientliste

Slette stikkord for en hel gruppe Pasientliste -Administrere stikkord – klikk på rødt kryss

Slette stikkord for en pasient Menyen -Pasientinformasjon – klikk på rødt kryss