Keeperutvikling i Skedsmo FK Rune Danielsen. 37 år fra Oslo Lang erfaring som keeper i Lyn, Strømsgodset og Bærum Synes det er kjempegøy å være keepertrener.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Keeperutvikling Vidar Bekkevold Keeperansvarlig AFK.
Advertisements

”Spillerutvikling i fokus”
Sportslig organisering Senior Herrer Visjon Visjon : -Trivsel & fotballglede.
CSK G02 Foreldremøte Tirsdag 29.april 2014
” målsetting, planlegging og evaluering”
Varegg Nordnes Guttelagene & -91.
Utvikling keeperspillere
Keeperansvarlig UllKisa-Bredde
Molde FK G19 Sesongen 2013.
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
”EIN BLÅE TRÅD”.
DFI Alpin – GBPS! 9-10 år år 13 år og eldre Treningsplan sesongen 2005/06.
Sonemodell AFK. Oppbygging Region Klubbhverdag Sone Kretslag Landslag.
Smålagsspill – Hvorfor smålagsspill? • Barn lærer på en progressiv og sekvensiell måte. Dette medfører. • Barn lærer gjennom handlinger og handlingsvalg.
Sprint Jeløy 97 Foreldremøte Hensikten med møte: • Oppsummering av sesongen 2010 • Presentere planer for 2011 • Svare på spørsmål fra foreldrene.
Juniorlag 2013 Spillermøte 21.oktober.
Ny klubb Organisasjonskart Sportslig. Lag organisering A-lag B- lag Junior (Jr1)Junior (Jr 2) Gutter 16 (96) Gutter/ Jenter 16 (96) Gutter/ Jenter 15.
Spillermøte Oppsal Røde Hatt mandag kl. 20:30 – 22:00.
Sportslig organisering Senior Herrer Visjon Visjon : -Trivsel & fotballglede.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
S PILLERUTVIKLINGSMODELL FOR JENTER I ALDEREN ÅR.
Retningslinjer for kamper i VULA
Fremtidens keeper. Ready sine ønsker 1.Offensive. 2.God med ballen i beina. 3.Taktisk dyktig i oppbyggende spill. 4.Kommunikasjon. 5.Lederskap. 6.Galskap.
Trenerforum 16.jan Agenda Hvor står Ready i sin utviklingstrapp? Hva er neste steg for klubben og våre trenere? Informasjon og diskusjon rundt videoanalyse.
Trenerforum 27.februar 2013 Øktplanlegging.
NORDSTRAND IF FOTBALL Niffen
= pasning = løp uten ball = føring av ballen PASNINGSØVELSE
FOTBALL – GUTTER ÅSVANG FORELDREMØTE Sportslig status : Treninger vinteren 2009 Spillersamtaler Holdninger Treningsplan etter påske.
Fokusområder i SKF spillestil – alle aldersgrupper 1 mot 1 offensivt – stort repertoar. 1 mot 1 defensivt – gå for å vinne ball – rett på motstanderen.
KIL/Hemne J13/J14 Spillermøte 6.februar 2010.
Skedsmo FK etablert angrepsspill v/ Kim Andre Pedersen
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
Skedsmo Fotballklubb Treneren og klubbens filosofi
Frigg Bandy 2014/15 treningsbank
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Nordstrand G2004 Sesongen som har gått To treninger i uken
Spillermøte 7 mai G2000. Agenda Spillestil i Nordstrand Fotball Personlig utvikling og lagquiz G2000 kultur Seriestart.
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Vågsfjord videregående skole Heggen
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
K Målsettinger. Plan til seriestart.. Målsettingen for sesongen Målsettingen for sesongen er å komme høyere på tabellen enn i fjor. Vi skal spille.
Hasle/Lørens Fotball 5-åringer Jeg og ballen! Hasle-Løren skal lage gode fotballspillere som tar selvstendige valg! Aktivitet: 1 trening ute i uka fra.
Skedsmo A-lag Min bakgrunn som spiller og trener Spiller Lyn(1. div og tippeligaen) Vålerenga(1. div og tippeligaen) Bryne (1. div) Strømmen (1.
Todelt mål for tilbudet: -Tilby de mest ivrige spillerne et ekstra tilbud med svært høy kvalitet i treningshverdagen - Gi spillerne gode forutsetninger.
-på lag med lokalsamfunnet for et bedre oppvekst-og nærmiljø.
Egentrening i ferien Minde Storm. 2 Ha det kjekt med fotballen Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Utdrag av presentasjon Trener- og lagledermøte Barnefotballen som.
Velkommen til foreldremøte J-8-1 og J-8-2 Sesongen 2015.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball” fra Ballskolen til Elite !
 Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013.
Bønes J02 Treningsopplegg og øvelser Vinter / vår 2015.
Hinna Gutt 10 år. AGENDA 1.Oppsummering høst sesongen 2.Trenerteamet og ansvarlige rundt laget 3.Forventninger til trening og kamp 4.Påminnelse om spillestil.
Hasle-Løren skal utvikle gode fotballspillere som tar selvstendige valg! Aktivitet: 3 treninger ute hele året. For de ivrigste kan en «ivrigtrening» forekomme.
Sportslig Plan Fossum Fotball 7er fotball. Sportslige mål Gi tilbud om om å spille og lære i et godt miljø Skape interesse for fotballspillet og la spillerne.
Keeperskolen 2012 Elverum Fotball - Ungdomsavdelingen.
Hverdagen! Spillestil Ballbesittende og pasningsorienterte. Spill-vendinger i rom. Lite konsekvensanalyserend e. Vi ønsker keepere som er med i det offensive.
Foreldremøte G § 1 Formål og verdier i Viking FK Idrettslagets formål er å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske.
Kråkerøy junior sesongen Sportslige planer og opplegg.
Bærum SK Lillestrøm SK legge til tekst
Sportslig Plan Fossum Fotball 11er fotball.
Konkurranse grupper Januar 2017
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
Foreldremøte G
Forslag innøvde trekk 5`r fotball «Skap overtall!!!»
Presentasjon for spillere og foreldre
Fredager kl Jærhallen/Aarbakkebanen
JOHN MENZIES KEEPERSKOLE LØRDAG 29. OG SØNDAG 30. APRIL
VIL DU SPILLE FOTBALL I ASKIM FOTBALLKLUBB???
Sportsplan med KLUBBEN SOM SJEF
Foreldremøte G nov.
Utskrift av presentasjonen:

Keeperutvikling i Skedsmo FK Rune Danielsen

37 år fra Oslo Lang erfaring som keeper i Lyn, Strømsgodset og Bærum Synes det er kjempegøy å være keepertrener og er stolt av å være i en så flott klubb som Skedsmo Hvem er jeg?

Hvordan mener jeg keepere i Skedsmo skal være? Keepere i Skedsmo skal være skolerte og moderne i sin spillestil Teknisk gode i… ….mottak av skudd,, 1-1 …feltarbeid ….mottak, vending og pasningssikkerhet …. Igangsetting Fysisk gode gjennom å være… … i balanse i skuddøyeblikket … hurtige i fotarbeid … smidige og eksplosive i bevegelsene Taktisk gode i… … lagets frispilling ut av forsvar (spillende keepere) … posisjonering og sweeperarbeid … feltet gjennom å være offensive og uredde

Hvordan skal vi trene? Retningslinjer for hvordan keeperne i Skedsmo bør trene: Vi skal lære av de beste. Den moderne keeper er i stadig utvikling De fleste keeperøvelsene (også oppvarmingsøvelsene) skal inneholde to-tre tekniske elementer med hovedvekt på fotarbeid, balanse og mottak Vi skal i stor grad vektlegge feltarbeid og det å være en spillende keeper –La keeperne spille ute på noen treninger! Vi stiller krav til keepernes innlevelse i spill, herunder kommunikasjon og offensiv posisjonering Vi stiller krav til keepernes fysiske form, herunder egentreninger og deltakelse på lagets fysiske treninger Øvelsen på bildet over kjørt av keepere i Inter er et godt eksempel på en god keeperøvelse der man kombinerer spenst, hurtighet med fallteknikk

Plan for 2016 Vi justerer fortløpende ved behov! Keepertrener er tilgjengelig 2 hele dager i uken pluss en del kamper for A, B og jr. herrer Tidene for 2016 er under utarbeidelse I utgangspunktet fortsetter vi som vi har gjort i 2015 med treninger på mandager (evt tirsdager) og torsdager For de yngste legges fortsatt mest vekt på keeperteknikk, samt at det skal være gøy å være keeper For de eldre legges fokus på spillrelaterte øvelser, herunder feltarbeid, pasningssikkerhet og spilleforståelse

Finnes det noe kulere enn å være keeper?