Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Barnevekstvekststudien 2015 på vår skole Fjerde datainnsamlingen av høyde, vekt og livvidde blant 3.klassinger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Barnevekstvekststudien 2015 på vår skole Fjerde datainnsamlingen av høyde, vekt og livvidde blant 3.klassinger."— Utskrift av presentasjonen:

1 Barnevekstvekststudien 2015 på vår skole Fjerde datainnsamlingen av høyde, vekt og livvidde blant 3.klassinger

2 Formålet med Barnevekststudien … er å få kunnskap om vekstutviklingen blant norske skolebarn over tid. Denne kunnskapen er nødvendig for målrettet et godt forebyggende helsearbeidet blant barn og unge.

3 Foreldreinformasjon Alle foreldre/foresatte får tilsendt god informasjon, slik at dere kan gi et informert samtykke til deltagelse for deres barn.

4 Vi ber dere foreldre om tillatelse til … å foreta høyde-, vekt- og livviddemåling av barnet ditt. Barnets livvidde måles i navlehøyde. … at dere skriver under på samtykke erklæringen og returnerer den i vedlagt konvolutt til skolen før fristen.

5 Resultater fra 2008 - 2010 - 2012 … så følger vi utviklingen i 2015.

6 Resultatene samlet for alle tre målerundene

7 Så langt … har deltagelsen blant elevene vært veldig god. Ni av ti elever i 3. klasse har deltatt ved alle tre målingene. Vi håper å få like høy deltagelse i år, slik at vi får pålitelige resultat som kan sammenlignes med tidligere målinger.

8 …hvor høy er du Sør Roan skole 3. klasse 2008. Foto Dan Ågren


Laste ned ppt "Barnevekstvekststudien 2015 på vår skole Fjerde datainnsamlingen av høyde, vekt og livvidde blant 3.klassinger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google