Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende."— Utskrift av presentasjonen:

1 Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)

2 Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende misjon- og bistandsarbeid i Norge, Afrika, Asia og Sør-Amerika

3 NLM driver et utstrakt arbeid i Norge med foreninger, kor og lag. I tillegg eier og driver NLM skoler, barnehager, nærmiljøsentre, gjenbruksbutikker og mediearbeid.

4 NLM er opptatt av å formidle det kristne budskap i ord og handling. I samarbeid med nasjonale kirker og lokale medarbeidere driver NLM et omfattende evangeliserings- og bistandsarbeid i tre verdensdeler: Afrika Asia Sør-Amerika

5 NLM ønsker å være til stede i områder der folk ikke har hørt evangeliet og driver bistandsprosjekter i flere slike områder. Vi tror at et kristent nærvær kan få stor betydning. Arbeidet drives i tett samarbeid med lokale kristne.

6 Verden for Kristus


Laste ned ppt "Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google