Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet) og startet opp et arbeid som skulle bety mye for mange.

2 Kinaregionen inkluderer Kina, Hongkong, Macau og Taiwan. I Kinaregionen er vi involvert i prosjekter innen evangelisering og bistand.

3 I Hongkong og Macau er NLM engasjert i den lutherske kirke. Dette er en liten kirke med knapt 2 000 medlemmer, men en liten kirke kan likevel gjøre store ting. Kirken driver mye sosialt arbeid, blant annet to barnehager, flere skoler, to eldresentre og et eldrehjem.

4 I Hongkong driver kriken et allsidig arbeid der mange unge er aktive. Kirken har så langt ingen misjonærer, men de håper at noen kan bli møtt med misjonskallet gjennom vektlegging av kallet til etterfølgelse og tjeneste.

5 På Taiwan arbeider NLM mye med å utdanne ledere/arbeidere til menigheter og kristne organisasjoner. Et av tiltakene er lederkurset «Sharpening Your Interpersonal Skills».

6 SYIS er en bibelbasert, interaktiv opplæring som gir seminarstudenter, kirkeledere og folk med ansvar i menighetene gode redskaper til å styrke og utvikle egne og andres relasjoner.

7 NLM ønsker å ha kristne fagfolk som lærer språk og kultur og ønsker å være i en langtidstjeneste i Kinaregionen. Dette er kristne som gjennom sitt arbeid ønsker å være vitner i land der det ikkje er mulig å drive tradisjonell misjonsvirksomhet.

8 Noen av fagfolkene arbeider med å styrke barns og kvinners rettigheter. I samarbeid med lokale myndigheter er det utarbeidet et prosjekt som har dette i fokus. Gjennom prosjektet ønsker man å styrke lokale medarbeidere, så de kan hjelpe kvinner og barn slik at de får det bedre.

9 Ønsker du å støtte arbeidet i Kinaregionen? Bli Kinaregion-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merk gaven «Kinaregionen». Kontakt giver@nlm.nogiver@nlm.no eller 22 00 72 00 Les mer om arbeidet på nlm.no

10 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google