Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”Høsten er stor, men arbeiderne få!”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”Høsten er stor, men arbeiderne få!”"— Utskrift av presentasjonen:

1 ”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Matteus 9,35-38 ”Og Jesus drog omkring i alle byene og landsbyene. Han lærte i deres synagoger og forkynte evangeliet om riket, og han helbredet all sykdom og alle plager. Da han så folket, fikk han inderlig medynk med dem, for de var herjet og forkomne som får uten hyrde. Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!”

2 Hvor stor er høsten?

3 MONGOLIA

4 KINA

5 Tomme kirkebenker i Norge – bønn i Etiopia

6 Høsten er stor, men arbeiderne få …..

7 ”… Be derfor…. ” Fra ledige stillinger på NLM. no (13
”… Be derfor…!” Fra ledige stillinger på NLM.no (13.juni) Høsten er stor i NLM Norge/ SørVest * Barne- og familiearbeider i Misjonssalen Sandens * Barne- og familiearbeider Flekkefjord * Ung-koordinator i Region Sørvest * Barne- og familiearbeider i Salem Stavanger * Rektor på Fjelltun bibelskole * Ledige stillinger ved barnehager i Region Sørvest * Lærerstillinger ved grunnskolen Tryggheim Forus og Tryggheim VGS Høsten er stor i NLM Utland * Lærer for norske barn i Etiopia * Prosjektrådgiver i Cochabamba Bolivia * Sykepleier på Afrikas horn * Barnelege/anestesilege på Afrikas horn

8 Fra ledige stillinger på NLM. no (13
Fra ledige stillinger på NLM.no (13.juni) Høsten er stor i NLM Norge/ SørVest * Barne- og familiearbeider i Misjonssalen Sandens * Barne- og familiearbeider Flekkefjord * Ung-koordinator i Region Sørvest * Barne- og familiearbeider i Salem Stavanger * Rektor på Fjelltun bibelskole * Ledige stillinger ved barnehager i Region Sørvest * Lærerstillinger ved grunnskolen Tryggheim Forus og Tryggheim VGS Høsten er stor i NLM Utland * Lærer for norske barn i Etiopia * Prosjektrådgiver i Cochabamba Bolivia * Sykepleier på Afrikas horn * Barnelege/anestesilege på Afrikas horn Be om: - at rett person/ personer kjenner seg kallet av Gud - at rett person/ personer blir ansatt - at NLM får ha økonomi til å ansette og sende ut. - at ansatte og utsendinger får ha god helse, ha det godt i ekteskap, ha det godt med andre medarbeidere - at ansatte og utsendinger må kjenne at det er Gud som har kalt dem til oppgavene - at ansatte og utsendinger må ha inspirasjon og energi til å utføre tjenesten.


Laste ned ppt "”Høsten er stor, men arbeiderne få!”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google