Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sentral-Asia 2012.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sentral-Asia 2012."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sentral-Asia 2012

2 Sentral-Asia er stengt for misjon og det foregår stor forfølgelse av kristne.
NLM støtter en bibelskole og har en utsending som er med i et bibeloversettelsesprosjekt. NLM støtter utsendinger med høyere utdannelse innen helse, business, næringsutvikling og bistand. Det har vært utsendinger fra NLM i Sentral-Asia fra 1998.

3 Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan and Turkmenistan hørte tidligere til gamle Sovjetunionen, men har vært uavhengig siden oppløsningen av Sovjetunionen i Vi ønsker å nå disse landene i Sentral-Asia.

4 Prosjektene i Sentral-Asia

5 Gi våre kristne søsken bibelen på eget språk!
Vi jobber med å gi en muslimsk folkegruppe bibelen på deres eget språk. Denne folkegruppen har få kristne og ingen åpne kirker. Lokale medarbeidere blir utdannet til oversettere og gjennomfører oversettelsesarbeidet. I samarbeid med Wycliffe og andre organisasjoner.

6 Bekjempelse av hiv/aids
Hiv/aids-prosjektet jobber for å redusere hiv/aids i Sentral- Asia. Prosjektet drives av en lokal frivillig organisasjon. Hovedfokuset er kurs for ungdommer og universitetsstudenter om hiv/aids. Kursene formidler kunnskap om hiv/aids og verdier til ungdommene.

7 Kristent fagpersonell
NLM støtter kristent fagpersonell som gjennom sitt arbeid ønsker å være vitner i land der det ikke er mulig å drive tradisjonell misjonsvirksomhet. Fagpersonellet er ansatt i selskap, institusjoner eller ved universiteter og de arbeider innen fagfelt hvor de etterspør stor ekspertise.

8 Bibelskole i det skjulte
Situasjonen for de tyrkisktalende kristne i Sentral-Asia er vanskelig. Likevel ser vi at flere blir kristne og at det er et stort behov for opplæring. NLM støtter en bibelskole som drives i det skjulte for tyrkisktalende kristne.

9 Undersøkelse om nytt helseprosjekt
Fra høsten 2012 vil det flytte ut en familie som skal undersøke mulighetene for et nytt helseprosjekt. Dette er spennende, nytt og trenger mye forbønn.

10 Bli Sentral-Asia- fadder!
Les mer om arbeidet på nlm.no Kontakt oss på eller ring


Laste ned ppt "Sentral-Asia 2012."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google