Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Datasystem for plateselskap Av gruppe Nr 35E: Peter Taban.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Datasystem for plateselskap Av gruppe Nr 35E: Peter Taban."— Utskrift av presentasjonen:

1 Datasystem for plateselskap Av gruppe Nr 35E: Peter Taban

2 Hvorfor valgte jeg oppgaven? Fordi den virket veldig spennende Jeg liker java. Ønsket å lage et system som jeg selv også kunne utnytte.

3 Oppgavene Oppgaven går ut på å lage et registreringssystem og faktureringssystem med database for et plateselskap. Et plateselskap selger cd plater, dvd plater, og video filmer som utgis fra mange forskjellige land. Pr i dag eksisterer det ikke noe datasystem for behandling av bestillinger, registrering av varer og kundebehandling osv. Alt foregår manuelt. I den forbindelse har vi tenkt å utvikle et system for nettopp dette. Målet med det er å effektivisere og få en sikrere rutine for bestillinger og videreformidling av dem.

4 Hva har jeg laget? Hovedprogram:

5 Kunde:

6 DVD

7 CD

8 VHS

9 Bestilling

10 Bestillingsstatus

11 Potensielle bruksområder Styre varmen på hytta enkelt og greit, fra internet eller mobiltelefonen. Styre lys av/på hjemme når man er bortreist i påsken, slik at det virker som folk er hjemme. Styre motorvarmeren på bilen, uten å springe ut i snøen.

12 Resultat? Jeg har lært mye om dette spennende området. Jeg har vist at oppgaven lot seg løse og fungerer tilfredstillende! Andre som skal utvikle lignende applikasjoner og tjenester senere kan lære av det jeg har gjort. Koden blir publisert, slik at andre lett kan fortsette der vi slipper.


Laste ned ppt "Datasystem for plateselskap Av gruppe Nr 35E: Peter Taban."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google